در حالی که روند واکسیناسیون جهانی کرونا ادامه دارد، براساس گزارشهای مراکز رسمی، شمار مبتلایان جهانی ویروس کرونا به ۱۲۴ میلیون و ۴۱ هزار نفر رسیده است. آمریکا، برزیل، هند، روسیه و انگلیس همچنان دارای بیشترین مبتلایان کرونایی جهان هستند.
جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز» حاکی از آن است که در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دستکم یکهزار و ۶۱۱ مورد جدید، شمار تلفات کرونا در آمریکا به مرز ۵۴۰ هزار نفر رسید. جهان همچنان برای واکسیناسیون حداکثری در تلاش است.
همزمان با عبور تعداد مبتلایان جهانی ویروس کرونا از صد و هفده میلیون نفر، شمار جان باختگان بر اثر این بیماری نیز به دو میلیون و ششصد هزار تن نزدیک شد. روند واکسیناسیون کرونا در کشورهای جهان با سرعت ادامه دارد
آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۱۰۹ میلیون و ۳۹۰ هزار و ۶۰۶ نفر رسیده و مرگ دو میلیون و ۴۱۱ هزار و ۵۰۲ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.
بایرن مونیخ با پیروزی 1-0 برابر تیگرس مکزیک، فاتح جام قهرمانی باشگاه های جهان شد و به این ترتیب ششمین جام قهرمانی خود در طول 12 ماه گذشته را به چنگ آورد.
بر اساس گزارشهای مراکز رسمی، شمار مبتلایان جهانی ویروس کرونا تا صبح سه شنبه به ۱۰۷ میلیون و ۵ هزار نفر رسیده است. این در حالی است که از یک ماه پیش روند توزیع واکسن و انجام واکسیناسیون در جهان ادامه دارد
طبق آخرین آمارهای جهانی ابتلاء به ویروس کرونا و همزمان با سرعت گرفتن برنامه واکسیناسیون همگانی در بسیاری از کشورها، شمار مبتلایان کرونایی جهان تا کنون به ۱۰۵ میلیون و ۹۳۰ هزار نفر رسیده است.
بر اساس گزارشهای مراکز رسمی، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تا بامداد یکشنبه به ۱۰۳ میلیون و ۴۰ هزار نفر رسیده است. آمریکا، هند، برزیل، روسیه، انگلیس و فرانسه به ترتیب دارای بیشترین مورد ابتلا به بیماری کرونا در جهان هستند.
آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۱۰۲ میلیون و ۴۱ هزار و ۱۲۰ نفر رسیده و مرگ دو میلیون و ۲۰۱ هزار و ۴۴ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.
پس از گذشت حدود یکسال از شیوع ویروس کرونا درجهان، اکنون شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ از یکصد میلیون نفر گذشت. سازمان جهانی بهداشت همچنان بر لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک همزمان با انجام گسترده واکسیناسیون تاکید دارد.
گزارش تازه سازمان ملل نشان میدهد که چین در سال ۲۰۲۰ میلادی با پیشی گرفتن از ایالات متحده به اصلیترین مقصد سرمایهگذاری مستقیم خارجی در جهان تبدیل شده است.
آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۹۶ میلیون و ۱۰ هزار و ۳۶ نفر رسیده و مرگ دو میلیون و ۴۹ هزار و ۳۵۲ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.
شمار بیماران کرونایی در سراسر جهان که تحت درمان قرار دارند به 25 میلیون و 28 هزار و 175 نفر رسید. مجموع مبتلایان به کووید19 در جهان به بیش از 94 میلیون و 576 تن رسیده است.
طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با ثبت رکورد جدید چهار هزار و ۶۰۰ مورد فوت جدید، شمار قربانیان کرونا در آمریکا از مرز ۳۸۰ هزار نفر عبور کرد. از حدود 92 میلیون مبتلایان کرونا در جهان، آمریکا، هند و برزیل همچنان در صدر قرار دارند.
براساس آمارهای مراکز معتبر، شمار مبتلایان جهانی ویروس کرونا تا بامداد یکشنبه به حدود ۹۰ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر و تعداد فوت شدگان به یک میلیون و ۹۵۴ هزار نفر رسیده است. آمریکا با ۲۲ میلیون نفر مبتلا به کرونا در رتبه اول جهان است.
شمار کشورهایی که گونه جدید ویروس کرونا در آنجا کشف و تایید شده است رو به افزایش است. شناسایی کرونای جهش یافته در برخی کشورها، دولتها را بر آن داشته تا تدابیر جدید و گسترده ای را برای مهار آن در دستورکار قرار دهند.
در شرایطی که در شمار زیادی از شهرهای دنیا به دلیل بیماری کووید-۱۹ خبری از دورهمیهای شب سال نو به سبک سالهای گذشته نیست، با این حال برق شادی و امید با آغاز سال ۲۰۲۱ میلادی برای غلبه بر بیماری کرونا، در جهان نور افشانی می کند.