طبق آخرین آمار جهانی تا بامداد سه شنبه دوم اردیبهشت، 2 میلیون و 471 هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و شمار قربانیان نیز از 170 هزار نفر فراتر رفت. رئیس سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس خبری هشدار داد بدترین وقایع مربوط به شیوع کرونا هنوز اتفاق نیفتادهاند.
بر اساس آخرین بررسیهای صورت گرفته درباره بیماری کووید ۱۹ در کشور تا روز ۳۱ فروردین ماه علیرغم آنکه در کل کشور روند نزولی بیماری مشاهده میشود اما، روند صعودی یا شروع پیک در پنج استان قم، کهکیلویه و بویراحمد، مازندران، آذربایجان غربی و اردبیل مشاهده میشود.
چین با 77 هزار و 29 مورد بهبود یافته در صدر فهرست کشورهای دارای بیشترین آمار بهبود یافتگان از بیماری کرونا قرار دارد و آمریکا با 735 هزار مبتلا و بیش از 38 هزار جانباخته، در صدر جدول جهانی کرونا قرار دارد.
شمار مبتلایان به بیماری کووید 19 در جهان از یک میلیون و 925 هزار نفر فراتر رفت. با تداوم همه گیری ویروس کرونا، آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و آسیایی امیدوارانه از روند کاهشی در تعداد مبتلایان و جان باختگان سخن می گویند.
همزمان با «عید پاک» مسیحیان جهان که امسال به دلیل شیوع کرونا متفاوتتر از هرسال در خلوتی کمسابقه برگزار شد، بیماری همهگیر کووید 19 همچنان در جهان جولان می دهد و تاکنون جان بیش از 114 هزار نفر را در جهان را گرفته و بیش از یک میلیون و 860 هزار نفر را مبتلا کرده است.
ویروس کرونا و بیماری کووید 19برغم آنکه همچنان در جهان قربانی میگیرد اما آنچه دولتها را در جهان پیش از فرا رسیدن سیر نزولی این بحران نگران کرده رکود بی سابقه اقتصادی است. کرونا همچنان در آمریکا و اروپا یکه تازی می کند. سازمان بهداشت جهانی نسبت به هجوم کرونا به آفریقا هشدار داد.
شمار مبتلایان به ویروس مرگبار کرونا در جهان از 1میلیون و 604 هزار نفر فراتر رفته است، آمریکا با 468 هزار نفر مبتلا در رتبه اول جهان قرار دارد و ایران از لحاظ تعداد مبتلایان در رده هفتم و از نظر تعداد قربانیان ناشی از کرونا در رده ششم و از جهت تعداد بهبود یافتگان در رده چهارم جهانی قرار دارد.
شمار مبتلایان به ویروس مرگبار کرونا در جهان در حالی از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر فراتر رفته است که افزون بر ۴۰۰ هزار نفر آنها ساکن ایالات متحده و بیش از ۷۰۰ هزار نفر آنها نیز شهروندان کشورهای اروپایی از جمله ایتالیا، فرانسه و اسپانیا هستند.
شمار مبتلایان به کووید 19 در جهان رو به افزایش بوده و تلفات این بیماری نیز همچنان دوند افزایشی دارد. شمار مبتلایان به کرونا در جهان در حالی از یک میلیون و ۵۱۸ هزار نفر فراتر رفته است که افزون بر ۴۰۰ هزار نفر آنها ساکن ایالات متحده و بیش از ۷۰۰ هزار نفر آنها نیز از کشورهای اروپایی هستند.
بیماری همه گیر «کووید 19» تاکنون جان بیش از 74 هزار و 770 نفر را در سراسر جهان گرفته است. تعداد مبتلایان به ویروس جدید کرونا در جهان نیز از یک میلیون و 347 هزار نفر فراتر رفته است. شمار جان باختگان در قاره اروپا بر اثر ابتلا به این ویروس هم از 50 هزار نفر بیشتر شده است.
بر اساس جدیدترین آمار تا صبح یکشنبه بیش از 1 میلیون و 275 هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده اند و تعداد قربانیان بیماری کووید 19 در جهان از 69 هزار و 500 نفر فراتر رفته است. آلمان با 1446 نفر فوتی نسبت به 96 هزار مبتلا، در چهارمین روز پیاپی، بهترین وضعیت کنترلی این بیماری را دارا می باشد.
کشورهای دیگر یکی پس از دیگری روند شیوع کرونا را به کنترل در می آورند و در ایران عزیز ما نیز در عمل و با همّت جهادی و نه در گفتار باید کووید 19 مهار و شیوع و اوج آن کنترل شود.
بر اساس جدیدترین آمار تا صبح یکشنبه بیش از 1 میلیون و 202 هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده اند و تعداد قربانیان بیماری کووید 19 در جهان از 64 هزار و 700 نفر فراتر رفته است. از لحاظ تعداد مبتلایان در جهان آمریکا در رتبه اول و ایران در رتبه هفتم قرار دارد.
شمار قربانیان شیوع بیماری همه گیر «کووید 19» در کشورهای مختلف جهان از 53 هزار نفر فراتر رفت. تاکنون بیش از یک میلیون و 16 هزار نفر نیز در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده اند. تدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت از «افزایش استثنایی» آمار مبتلایان ابراز نگرانی کرده است.
دبیر کل سازمان ملل متحد، شیوع ویروس کرونا را بدترین بحران نوع بشر پس از جنگ جهانی دوم خواند. این ویروس با نفوذ به 203 کشور، تا بامداد امروز پنجشنبه، 937 هزار نفر را مبتلا کرده و جان بیش از47 هزار و 280 نفر را در سراسر جهان گرفته است. شمار بهبود یافتگان به 195 هزار نفر رسید.
تا شامگاه چهارشنبه تعداد مبتلایان در ۲۰۳ کشور جهان به بیش از ۸۸۸ هزار نفر رسید. شمار جانباختگان نیز به ۴۴ هزار و ۳۰۰ فوتی و شمار بهبودی ها به ۱۸۸ هزار نفر رسید. فقط طی 24 ساعت گذشته، ۸۶۴ در اسپانیا، ۱۳۴ نفر در هلند و ۵۶۳ نفر در انگلیس در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند.
شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» در سطح جهان از ۴۲ هزار نفر فراتر رفته است. این در حالی است که بیش از ۸۵۹ هزار نفر در جهان به نوع جدید ویروس کرونا مبتلا شده اند. از این تعداد، بیش از ۱۷۸ هزار نفر بهبود یافته اند. آمریکا و اروپا همچنان بیشترین آمار مبتلایان را دارند.
شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا در کشورهای جهان تا بامداد سه شنبه به حدود ۳۸ هزار نفر رسید و شمار مبتلایان از ۷۸۶ هزار نفر فراتر رفته است و خوشبختانه از این تعداد، حال بیش از ۱۶۵ هزار نفر بهبود یافته است.