همزمان با آغاز فصل سرما و در حالی که مقررات سختگیرانه پس از واکسیناسیون گسترده، کمتر رعایت میشود، موارد ابتلا به کووید-۱۹ در شماری از کشورها پس از ماهها کاهش، بار دیگر افزایش یافت.
افزایش تقاضا برای دوچرخه، اقتصاد پرتغال، یکی از تولیدکنندگان سنتی این وسیله حمل و نقل را تحت تاثیر مثبت قرار داده است. پرتغال امیدوار است فقط در سال آینده ۸ هزار شغل مستقیم در صنعت دوچرخه سازی ایجاد کند.
از نخستین روزهای سال ۲۰۱۹ میلادی که ویروس مرموز کرونا ظهور پیدا کرد تا همین امروز که ۲۲ ماه از آمدنش میگذرد، تلاش برای مهار بیماری ناشی از آن ادامه دارد.
سازمان جهانی بهداشت با تاکید بر اهمیت واکسیناسیون کادر درمان، تخمین میزند که همهگیری بیماری «کووید ۱۹» از ماه ژانویه سال ۲۰۲۰ تا ماه مه سال جاری جان ۸۰ هزار تا ۱۸۰ هزار نفر از کادر درمان را در سراسر جهان گرفت.
گزارش مراکز رسمی نشان میدهد، شمار قربانیان کرونا در جهان تا بامداد پنجشنبه به حدود ۵ میلیون نفر رسید و آمار مبتلایان جهانی این ویروس از ۲۳۷ میلیون نفر فراتر رفت. گسترش گونه دلتا یکی از مهمترین نگرانیهای حوزه بهداشت در سطح جهانی است.
نتایج تحقیق یک شرکت داروسازی میگوید قرص ضد ویروس تولیدی این شرکت در آزمایشهای بالینی توانسته میزان موارد بستری در افرادی را که به ویروس کرونا مبتلا هستند تا ۵۰ درصد کاهش دهد.
رئیس دیوان عالی کشور با اشاره سنگ اندازیهای برخی از کشورها در تهیه دارو و اقلام بهداشتی در زمان شیوع بیماری کرونا گفت: در شرایط سخت بیماری کرونا کارشکنیهایی از سوی قدرتهای زورگو نسبت به جمهوری اسلامی ایران در زمینه تهیه دارو و واکسن صورت گرفته و تحریمهای غیرقانونی و غیرعقلانی ادامه دارد و تشدید میشود.
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تا امروز پنجشنبه به حدود ۲۳۱ میلیون نفر رسیده و مرگ چهار میلیون و ۷۳۳ هزار و ۵۳ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است و بیش از ۲۰۷ میلیون و ۵۹۴ هزار نفر از مبتلایان نیز بهبود یافتهاند.
بیش از ۱۳۹میلیون نفر در سراسر جهان از زمان شروع بحران کرونا تحت تأثیر شدید حوادث جوی و تغییرات اقلیمی قرار گرفتهاند. صلیب سرخ جهانی اعلام کرد ترکیب کرونا و تغییرات اقلیمی بحران انسانی بیسابقهای پدید آورده است.
استان سیستان و بلوچستان پس از گذر از وضعیت پیک بیماری کرونا، حالا دومین روزی است که مطابق اعلام دانشگاه علوم پزشکی زهدان دومین روز بدون فوتی کرونایی را طی کرده است.
فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم (اندوکرینولوژی) گفت: ویروس کرونا میتواند باعث بروز دیابت در افراد مُستعد شود بطوری که در برخی از بیماران، نخستین تظاهر کرونا به شکل دیابت است.
کشورهای عضو گروه ۲۰ نشستی دو روزه را برای بررسی راهبرد مقابله با کرونا در شهر رم برگزار میکنند. وزیر بهداشت ایتالیا گفت: «بدون سلامت روان هیچ تندرستی و رفاهی وجود ندارد.»