رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا با بیان اینکه چند دیدگاه درباره تعطیل شدن یا نشدن مدارس و دانشگاه ها در کشور وجود دارد گفت: امروز عصر در ستاد ملی مبارزه با کرونا به ریاست دکتر نمکی تصمیم گیری می شود.
ربیعی تاکید کرد: خیر جمعی و منافع عمومی را در این زمینه باید مورد توجه داشته باشیم و می خواهیم در خصوص کرونا اقدامات یکپارچه و همسو داشته باشیم، هدف ما ایجاد آرامش در جامعه و اعتماد به نظام است.
وقتی -در مقابله با پیامدهای کرونا- موفق خواهیم شد که همه فکر کنند «کرونا مسأله همه ماست.» دولت از ابتدای شیوع ویروس کرونا در چین موضوع را در دستور کار خود قرار داد.
سخنگوی دولت تاکید کرد: «دولت از ابتدای شیوع کرونا در چین، در چند جلسه موضوع را بررسی و تصمیمات مقتضی در مرزها اتخاذ و وزارت بهداشت با حساسیت تمام موضوع را رصد و اقدامات لازم را صورت داده بود.»
تأکید امام بر حق تعیین سرنوشت هر نسل در پای صندوقهای رأی چنان جایگاهی محوری در مشی مبارزاتی او داشت که خطکشیهای مرسوم و جزمی میان «انقلاب» و «انتخابات» را مخدوش میکرد.
علی ربیعی منظور در پاسخ به سوالی دربارۀ جمهوریت نو گفت: ما جمهوریت نو نداریم و همان چیزی که امام گفت یعنی «جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر»؛ را می خواهیم. باید همان جمهوریتی را که امام فرمود، دنبال کنیم که اساس آن انتخاب آزادانه ملت باشد.
ایران به یمن معجزه انتخابات ۹۲ بود که از آن وضعیت تحمیلی خلاص شد. اکنون در آستانه یک انتخابات دیگر قرار داریم و برگزاری این انتخابات در سطح استانداردهای قانون اساسی میتواند کارکردی محاصره شکن به خود بگیرد و حصر دونالد ترامپی را از جغرافیای کشورمان دور کند.
تحریمی که ترامپ و همدستان ناآگاه او به دو طریق مختلف میخواهند بر ایران تحمیل و فراتر از آن نهادینه، یعنی ابدی کنند از جنس همان تبعید به تعبیر سعید است. زمستان شدن میهن است و غیرقابل دستیابی کردن نوروز.
باید افزایش رونق حداکثری رضایت عامه را به عنوان پادگفتمان و باطلالسحر آن کید امریکا در کار آورد و اتهام و شبح شبهه تک جناحی گری را از آسمان سیاست دور کرد.
آشتی و وحدت ملی مسیر ناگزیری است که باید در پس این اتفاقات تلخ طی کنیم. این امر نه در حد شعار بلکه باید در عمل جان بخشی و دیده شود. انتخاباتی که در آن همگان احساس مشارکت نمایند.
علی ربیعی تصریح کرد: در انتها متاسفم که سیستم عملیات روانی دولت آمریکا و همراهان آگاه و ناآگاه انها با این دروغ پردازی ها بر زخم های جانکاه خانواده های داغدار نمک می پاشند و برای تامین اهداف خود در این عملیات روانی خانواده های قربانیان این حادثه را نیز قربانی می کنند.
سخنگوی هیات دولت با تاکید بر اینکه ما همه طرفهای برجام را دعوت میکنیم به جای تهدید به طور کامل به تعهداتشان عمل کنند، گفت: در این صورت نیازی به نگرانی از کاهش قانونی و مجاز تعهدات ایران برابر عدم اجرای تعهدات دیگران به وجود نمیآید.
سخنگوی دولت تصریح کرد: ما معتقد بودیم و هستیم که این جنگ بی صدای آمریکا - تحریم - از تغذیه کودک بلوچ تا سفره کارگران ، زندگی بازنشستگان و سلامتی بیماران صعب العلاج و زندگی همه ایرانیان را هدف قرار داده است.
ما به ملت باوری نوین نیاز داریم که تحریمها را پشت سربگذاریم. یعنی باید مقاومت بر ضد تحریمها را به جامعه واگذار کنیم. جامعه را دور نزنیم وبه مردم نگوییم مردم ما بدون شما وبرای شما وبه نیابت از شما با تحریمها مقابله میکنیم.
سخنگوی دولت درباره برخی گمانه زنی ها از اینترنت ملی گفت: با وجود آنکه بسیاری این موضوع را پیگیری می کردند اما دولت مخالف چنین طرحی است؛ نمیتوانیم و اعتقادی به این طرح نداریم و بنای دولت جزیره کردن ایران در دنیا نیست.
انتخابات در مفهوم آزاد و قانون اساسی بنیاد خود میتواند تبدیل به جشنواره عبور از رنجها و زخمها باشد و بخصوص زخم آبان را بهخاطرهای حزن آلود اما قابل تحمل تبدیل کند.
سخنگوی دولت گفت: راه برونرفت بزرگ ما از تحریم و اینکه بتوانیم جامعه را مقاوم درست کنیم و زمین و زمینه را به گونه ای درست می کنیم تا مردم ایران براحتی در آن حرکت کنند، خلاقیت، نوآوری و شرکت های دانش بنیان و کوچک و بهره وری است.
شیطان بزرگ عصر ما، ناآرامی و ناامنی ذهنی شهروندان ماست؛ خطری که این احساس درخود فروماندگی برای امنیت ملی ما تولید میکند، قابل مقایسه با سایر تهدیدات داخلی و خارجی نیست.
جمهوری اسلامی ایران در یکی از سختترین دورانهای حیات سیاسی خود با عنایت به شرایط پیش رو، نیاز فزایندهای به اخذ تصمیمهای سخت پیدا میکند و چنان باید عمل کرد که تصمیمهای سخت چنین عواقبی نداشته باشند.