سمیرا فاضلی (فازیلی) زن مسلمان و محجبه آمریکایی به عنوان معاون شورای اقتصاد ملی آمریکا در اولین حضور رسمی همراه جین ساکی سخنگوی کاخ سفید، مورد توجه خبرنگاران قرار گرفت.
یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام فقدان احزاب، ضعف ساختاری و قانونگذاری، نداشتن برنامه و نقشه راه و توجه به حواشی به جای متن را از علل ناکارآمدی دولتها میداند و میگوید که در نهایت رنج این ناکارآمدی را ملت تحمل میکنند.
رییس کل بانک مرکزی نوشت: روند فزاینده صادرات نفت و فرآورده و صادرات غیرنفتی در ماههای اخیر مؤید رشد تولید ملی است، هرچند شک ندارم تحریمهای آمریکا نیز نمیتواند روند قبل را طی کند.
هیات اقتصادی و تجاری سعودی به ریاست «خالد بن عبدالعزیز الفالح» وزیر سرمایه گذاری روز دوشنبه برای افزایش همکاری اقتصادی دوجانبه و تبادل تجاری بین بغداد و ریاض با نخست وزیر عراق دیدار و گفت وگو کرد.
تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک هیئت اقتصادی 400 نفره به همراه شماری از مسئولین وزارت خارجه این رژیم برای حضور در نمایشگاه جیتکس دبی عازم امارات شد.
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در نامهای خطاب به رییس مجلس نوشت: مردم ایران به جای اعانه و یارانه از مدیران خود رفع تحریم و برداشتن زانوی زور از گلوی اقتصاد ایران را با حفظ عزتملی طلب میکنند.
معاون پارلمانی رییس جمهوری گفت: ۲۵ لایحه از لوایح ارائه شده از سوی دولت به مجلس اقتصادی و معیشتی است و ما خواستار تصویب این لوایح در مجلس شورای اسلامی هستیم.
رفیق، همسایه، هموطن، برادر و خواهر من! نصف تجارت ریسک است. قصه قصه همان جگر شیر نداری سفر عشق مرو است. فوتبال با آفسایدش قشنگ است. توی هر چیزی که ورود میکنی صاحباختیاری. اختیار جیبت را داری. این که تقّی به توقّی میخورد، صف میکشی برای خرید یا صف میکشی برای فروش نمیدانی چه تصویر زشتی از خودت توی ذهن عابران حک میکنی.
نخستوزیر مکلف لبنان در اولین سخنان خود پس از مأمور شدن به تشکیل کابینه گفت، میخواهیم دولتی متشکل از افراد متخصص و کارآمد غیر حزبی تشکیل دهیم و جلوی فروپاشی اقتصادی لبنان را بگیریم.
سفر سهروزه «ایگنازیو کاسیس» وزیر امور خارجه سوییس به ایران در حالی دیروز دوشنبه هفدهم شهریورماه پایان یافت که در این مدت فرصتی برای مذاکره این کشور اروپایی با مسوولان جمهوری اسلامی در مسائل مختلف به ویژه مناسبات دوجانبه و کانال مالی ایجاد شد.
در مقاطع مختلف اوجگیری مشکلات اقتصادی از جمله کاهش ارزش ریال، برخی، انگاره ونزوئلایی شدن اقتصاد کشور را مطرح میسازند. از نگاه کارشناسان و صاحبنظران اما این دو کشور از جنبههای مختلفی چون شرایط ژئوپلیتیک، برخورداری از منابع طبیعی، میزان اثرگذاری، قدرت منطقهای و همچنین ساختار اقتصادی نامشابهند و همسنجی آنها با یکدیگر علمی و منطقی نیست.
وزیر امور اقتصادی و دارایی به اصرار برخی بر توهم اشتباه استقراض دولت از بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: دولت یازدهم و دوازدهم هیچگاه بهدنبال استقراض از بانک مرکزی و پولی شدن کسری ناشی از عدم تحقق منابع نبوده و نیست.
انتقاداتی بدین شکل از وضعیت کشور وقتی بدون در نظر گرفتن دو نکته مطرح شوند، مغالطهای بیش نیستند. اول اینکه نقش تحریمها و البته نظر عمومی ملت درباره این موضوع چیست؟ دوم اینکه چقدر از اقتصاد و فرآیند تصمیمگیری کشور در اختیار دولت قرار دارد؟