معامله گران به بلومبرگ گفتند، گرید ESPO روسیه، نفت خام خاور دور روسیه، در آسیا بالاتر از سقف قیمت ۶۰ دلار فروخته می شود. قیمت نفت اورال روسیه که از بندر پریمورسک در بالتیک حمل میشود، در روز پنجشنبه بسیار پایینتر از سقف قیمتی تعیین شد که تنها ۴۱.۵۹ دلار در هر بشکه بود
سفارت روسیه در لندن در بیانیهای ادعای جیمز کلورلی، وزیر امور خارجه انگلیس مبنی بر ارسال تجهیزات نظامی به روسیه از سوی ایران را غیر قابل قوبل خواند و این موضع لندن را تبعیت از سیاستهای آمریکا خواند.
با گذشت 10 ماه از تهاجم ارتش پوتین علیه اوکراین، سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل اظهار داشت: تمام اهداف عملیات ویژه نظامی در اوکراین به هر طریقی محقق خواهد شد. نبنزیا سپس نشست علنی شورای امنیت سازمان ملل را ترک کرد.
جو بایدن و امانوئل ماکرون در بیانیهای مشترک در کاخ سفید اعلام کردند که به مسئول دانستن روسیه بابت اقدامات مستند "مستبدانه و جرایم جنگی" متعهد هستند.روسیه پیشتر آمریکا و ناتو را به ایفای نقشی خطرناک و مستقیم در جنگ اوکراین متهم کرده بود.
در ابتدای این نشست، دستیار دبیرکل سازمان ملل گفت: «جهان نمیتواند یک بحران اتمی جدید را تحمل کند و باید به هر طریقی از آن اجتناب کرد. ما ادامه بمباران اوکراین توسط روسیه را که منجر به قطع برق در پایتخت شد، محکوم میکنیم».
شورای حکام متشکل از ۳۵ کشور ناظر هسته ای سازمان ملل سومین قطعنامه خود را از زمان آغاز جنگ در اوکراین تصویب کرد که در آن از روسیه خواسته می شود تا به همه اقدامات در تاسیسات هسته ای اوکراین پایان دهد.
ارتش روسیه با تایید عقب نشینی از خرسون این اقدام را عقب نشینی تاکتیکی خواند و ارتش اوکراین نیز با اعلام اینکه مراقب تله تاکتیکی روسیه خواهد بود، همگام با ناتو تاکید کرد خروج اشغالگران روس از خرسون یک پیروزی مهم است.
رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در واکنش به به اظهارات وزیر خارجه ایران درباره اینکه پهپادهای ایرانی قبل از جنگ اوکراین به روسیه صادر شده است، گفت: این واقعیت ندارد. ایران دهها فروند پهپاد را همین تابستان به روسیه منتقل کرده است.
مسکو مشارکت خود در توافق انتقال غلات در دریای سیاه را پس از حمله کییف به بندر سواستوپل در شبه جزیره کریمه، به حالت تعلیق درآورد. شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی تعلیق مشارکت روسیه در توافق غلات نشست برگزار میکند.
نمایندگان دائم ایالات متحده آمریکا، فرانسه و اوکراین و برخی دیگر از کشورهای اروپایی در سازمان ملل با تکرار اتهامات بیاساس علیه ایران، بار دیگر مدعی شدند که «ایران برخلاف قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، به روسیه پهپاد داده است».