کارشناس سازمان هواشناسی از ادامه بارشها در مناطقی از کشور در هفته جاری و کاهش تدریجی دمای هوا در پایتخت در روزهای پنجشنبه و جمعه همراه با افزایش بارندگی خبر داد.
مدیر بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به سناریوهای مختلف پیش رو در رابطه با رفتار کرونا ویروس جدید، گفت: در رابطه با رفتار احتمالی ویروس کرونا سه احتمال وجود دارد ولی همواره باید بدبینانه ترین سناریوها را در نظر بگیریم تا غافلگیر نشویم.
محققان شرکت داروسازی «سینو واک بیوتک» پکن ادعا می کنند برای نخستین بار واکسن کرونا ساخت این شرکت را با موفقیت، روی نوعی میمون به نام «رزوس» آزمایش کرده اند.
رئیس دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجانغربی بیان اینکه تراز دریاچه ارومیه به یکهزار و ۲۷۱ متر و ۸۰ سانتیمتر رسیده، اظهار داشت: افزایش تراز این دریاچه ادامه دارد و پیشبینی میشود در صورت ادامه روند کنونی، شاهد رسیدن تراز آن به یکهزار و ۲۷۲ متر باشیم.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به مرز 3 میلیون نفر و رقم جانباختگان به 200 هزار نفر نزدیک شد. در این میان آمریکا با بیش از 925 هزار مبتلا و بیش از 52 هزار فوتی، بیشترین آمار بیماران و قربانیان کووید 19 در جهان را به خود اختصاص داده است.
دو روز پس از عزل وزیر بهداشت برزیل توسط رئیس جمهور و جایگزینی او، آمار روزانه فوتیهای برزیل از ۴۰۰ نفر گذشت. این دو مقام طی چند هفته گذشته درباره موضوع قرنطینه گسترده در کشور برای کنترل شیوع ویروس کرونا اختلاف نظر شدید داشتند.
در هفتههای اخیر این برای نخستین بار است که آمار رسمی فوتیهای کووید-۱۹ در کره جنوبی مانند چین به صفر رسید. کره جنوبی تا کنون یکی از موفقترین کشورها در مهار کرونا بوده است.
به گفته کارشناسان حوزه بهداشت، اگر چه بسیاری از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بهبود مییابند، اما به دلیل این که ماهیت این بیماری و عوارض طولانیمدت آن هنوز به درستی درک نشده، بهتر است که با جدی گرفتن نکات پیشگیرانه، هیچوقت به آن مبتلا نشویم.
در حالی که شمار مبتلایان به ویروس کرونا از مرز دو و نیم میلیون نفر گذشته و تعداد قربانیان هم به حدود ۲۰۰ هزار نفر رسیده است و دانشمندان جهان در پی یافتن راهی برای مقابله با کووید-۱۹ هستند، رئیسجمهوری ماداگاسکار اعلام کرد کشورش به درمانی برای کرونا دست یافته است.
درحالی که کشور چین هنوز از زیربار شوک نخست کرونا سربلند نکرده، اخباری از مبارزه یک شهر شمال شرقی این کشور برای مقابله با شیوع دوباره کرونا منتشر شده است.
پرتاب نخستین ماهواره نظامی جمهوری اسلامی ایران توسط سپاه پاسداران بامداد چهارشنبه 3 اردیبهشت 99 با موفقیت انجام شد و در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت.
بر اساس آمار جهانی تاکنون بیش از 210 کشور گرفتار ویروس کرونا شده اند. آمریکا با بیشترین تعداد مبتلا و جانباخته در رتبه اول جهان و روسیه در رتبه دهم جهان قرار دارند. اروپا با بیش از 70 درصد مبتلایان و قربانیان کووید 19 در حال حاضر وخیم ترین وضعیت کرونایی را تحمل می کند.