با توجه به همه گیری جهانی رو به گسترش کووید 19، «شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین در مورد خطر ظهور و بروز موج دوم ابتلا به کرونا ویروس جدید در چین هشدار داد.
شمار مبتلایان به کووید 19 در جهان رو به افزایش بوده و تلفات این بیماری نیز همچنان دوند افزایشی دارد. شمار مبتلایان به کرونا در جهان در حالی از یک میلیون و ۵۱۸ هزار نفر فراتر رفته است که افزون بر ۴۰۰ هزار نفر آنها ساکن ایالات متحده و بیش از ۷۰۰ هزار نفر آنها نیز از کشورهای اروپایی هستند.
امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، یک روز پس از خط و نشان دونالد ترامپ برای سازمان بهداشت جهانی، در تماس تلفنی با رئیس این سازمان، از ضرورت حفظ کیان و جایگاه سازمان بهداشت جهانی دفاع کرد.
سرانجام پس از ساعتها مذاکره نیمه شب چهارشنبه نمایندگان کارفرمایی و دولت با رای گیری و بدون جلب نظر کارگران، پرونده مزد ۹۹ را با ۲۱ درصد افزایش به تصویب رساندند. این اولین بار در سالهای اخیر است که جلسه مزدی شورای عالی کار، بدون رسیدن به اجماع و با رای گیری به نتیجه رسید.
سخنگوی ائتلاف سعودی بامداد پنجشنبه از اعلام توافق آتشبس در یمن به مدت دو هفته خبر داد. نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن در واکنش به اعلام آتشبس از سوی ائتلاف سعودی گفت: طرفهای درگیر باید فورا به تمام خصومتها پایان دهند.
بر اساس جدیدترین آمار در بامداد پنجشنبه(به وقت ایران)؛ تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا از مرز ۴۰۰ هزار نفر عبور کرد و در تازهترین آمار به ۴۳۵ هزار نفر رسید. رکورد آمار مبتلایان ایالت نیویورک از آمار مبتلایان هریک از کشورهای جهان پیشتر است.
همزمان با پایان دوران قرنطینه و آزادی تردد شهروندان شهر ووهان کانون شیوع ویروس کرونا در چین پس از ۷۶ روز، یک شهر در شمال شرق این کشور با تدابیر جدید قرنطینه و محدود کننده مواجه شده است.
مسئولان درمانی روسیه میگویند شمار ابتلای روزانه به ویروس کرونا در این کشور باز هم از هزار نفر بیشتر شده و تعداد کل مبتلایان از 8 هزار و 600 نفر فراتر رفته است. ۲۵ درصد افرادی که در روسیه به کرونا مبتلا شدهاند هیچ نوع علائمی از این بیماری نداشتهاند.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۱ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و تعداد کل جان باختگان این بیماری در کشور به چهار هزار و سه تن رسید.
توماس مودلی، سرپرست وزارت نیروی دریایی آمریکا که به دلیل واکنش خود به ابتلای ملوانان ناو هواپیمابر تئودور روزولت به ویروس جدید کرونا به شدت مورد انتقاد قرار گرفته بود روز سه شنبه از سمتش استعفاء داد.
محققان استرالیا دریافتند که داروی ایورمکتین، یک داروی ضد پلاسما که مدتهای مدیدی در پزشکی مورد استفاده قرار می گرفته، اکنون می تواند با سرعت بالایی، رشد SARS-CoV-2 در سلول ها را متوقف و منجر به نابودی آن شود.
فوق تخصص ریه و مراقبتهای ویژه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، گفت: تحقیقات نشان میدهد، افرادی که یکبار به ویروس کرونا مبتلا شدند، نسبت به آن ایمنی پیدا میکنند.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا در شرایطی که تهدید رکود شدید ناشی از همهگیری ویروس کرونا بر بازار جهانی سایه افکنده و نزدیک به نیمی از جمعیت کره زمین را با نوعی تعطیلی عمومی مواجه کرده است، پیشبینی کرد که تقاضا برای نفت خام در این کشور در سال ۲۰۲۰ میلادی، بالغ بر ۱.۳ میلیون بشکه در روز کاهش خواهد داشت.
در حالی که بسیاری از مقامات ایالتهای مختلف آمریکا، دولت این کشور را به دلیل تعلل در مقابله با ویروس کرونا مسئول شیوع گسترده آن میدانند ترامپ در توئیتی تلاش کرد سازمان بهداشت جهانی را مقصر این موضوع نشان دهد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق میگوید: کرونا، چهره اقتصاد جهان را برای سالهایی طولانی تغییر داده است، ایران نیز باید خود را آماده مواجهه با تبعات شیوع این ویروس کند./نقشه راه، عزم و اراده و ظرفیت گسترده، فرصت طلایی ما در عبور از این بحران است.