اعلام ناگهانی خروج نیروهای #آمريكا از #سوريه را شاید بتوان کاتالیزور وقایع خشونت بار آتی در#خاورمیانه ارزیابی کرد.
توهم پیروزی بر #داعش و #تروریسم منطقه ای بواقع خطرناک ترين گمانی است که کسی می تواند در این منطقه بی ثبات جهان به مخیله خود راه دهد!
با ایجاد خلاء مصنوعی که واضحا آرم "ساخت آمریکا"...
هر ساله وقتی نزدیک دهه فجر می شویم، اخبار مربوط به دستاوردها و پیشرفت ها، رسانه ها به ویژه تلویزیون را پر می کند. امسال چون مصادف با چهل سالگی انقلاب نیز هستیم این مساله چندین برابر شده است حتی به گونه ای که بخشی از سوالات برنامه برنده باش (با مجری گری محمدرضا گلزار) نیز در مورد دستاوردهای کشور شده است. اما گوش مردم به این خبرها و گزارش ها بدهکار نیست....
داده ها از حضور بیش از 9 هزار واحد صنعتی در استان حکایت دارد که شمار صنایع آلاینده در این میان به بیش از هزار می رسد، این در حالیست که بالغ بر شش هزار واحد صنفی نیز در استان در مرحله ای از مراحل احداث بسر می برند خواه در حال تکامل پروژه باشند و خواه طرح احداث متوقف شده باشد.
حسین نوریان: به شرایطی که تازه واردها به صنعت، با تغییر قواید حاکم بر بازار بتوانند جایگاه رهبر بازار را تصاحب کنند، از هم گسیختگی بازار گفته می شود. در تقویم تاریخ تجارت، برای دهه اخیر، استعاره سالهای از هم گسیختگی به کار رفته است زیرا بسیاری از شرکت های پیشرو در بازارهای مختلف که سهم عمده آن را در اختیار داشته اند، جای خود را به تازه واردهایی ...
معروف ترین این دیدگاهها از آن فرید زکریا، نظریه پرداز هندی تبار آمریکا و استاد اش، ساموئل هانتینگتون است. فرید زکریا در کتاب اش جهان پسا آمریکایی معقتد است که نظام بین الملل جدید بعد از پایان جنگ سرد به سمت چند قطبی منطقه ای در حال حرکت است.
محتمل است تلاش همزمان واشنگتن برای شکست داعش، مقابله با ایران، همکاری با کردها، حمایت از اسرائیل مجال زیادی برای موفقیت نداشته و تغییر استراتژی نظامی در منطقه حتی ناگهانی و شوک دهنده ضروری کرده است. اما غیر قابل قبول خواهد بود که استراتژی انرژی نهفته در نبرد نفت و گاز در سوریه و خاورمیانه از حیطه مدیریتی ایالات متحده امریکا خارج شود.
سیاست از قدیمی ترین فعالیت های انسان ها است. چه کسی قدرت دارد؟چه کسی باید فرمان بدهد؟ چه کسی فرمان ببرد؟ از هنگامی که بشر زندگی گروهی را آغاز نموده با این مسائل تا کنون سر وکار دارد.
کیهان - امسال نیز با فرا رسیدن موعد بررسی بودجه بار دیگر مدعیان اصلاحات و اعتدال جنجالسازی علیه نهادهای خاص فرهنگی و دینی را آغاز کردند. حال آنکه کل بودجه این نهادها یک دهم درصد بودجه عمومی کشور است! این جنجالها حاشیه امن و پوششی برای عدم توجه به بودجههای کلانی است که در بخشهای دیگر و عمدتاً دولتی هزینه میشود.
انسان عصر مصرف انبوه، بسان غریبه ای است که در دو راهی زندگی، دچار سردرگمی شده است و به واسطۀ فرو رفتن در روزمرّه گیها، ناتوان از درک جزئیات، با فرار از واقعیتها، سعی در سرگرم کردن خود دارد و به دلیل محدودیت در دانش و آگاهی در چالشهای زندگی دچار مشکلات فراوان شده است.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: «با توجه به ظرفیت های بسیار بالای صنایع دستی ایران باید بتوانیم با استفاده از ابزاری به نام "آینده پژوهی" سهم خود را از بازارهای جهانی پس بگیریم.»
مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران گفت: با همکاری مسئولان وزارت بهداشت داروی راپامیون که یک داروی حیاتی برای بیماران کلیوی است، رایگان شد.
رئیس جمهوری آمریکا با نقض اظهارات پیشین خود و با بیان اینکه مبارزه با گروه تروریستی داعش پایان نیافته است،افزود: خروج نظامیان آمریکایی از سوریه با احتیاط انجام می شود.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از ساماندهی و تشکیل یک تیم تخصصی در این ستاد به منظور تهیه مواد اولیه غیرشیمیایی و زیستی مورد نیاز صنایع آرایشی و بهداشتی خبر داد.
ایصال نیوز - جماران: هفته گذشته بر خلاف انتظار بسیاری ، رهبر معظم انقلاب ، جناب حجت الاسلام عاملی را به عضویت شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب کردند. اینکه می نویسم خلاف انتظار از آن جهت است که در روزهای گذشته رسانه های اصولگرا، گاه تا جاسوس خواندن جناب عاملی پیش رفتند و برخی نیز با مصاحبه های مختلف ، رأی شورای عالی انقلاب فرهنگی که عاملی را به ...