در هفتههای اخیر این برای نخستین بار است که آمار رسمی فوتیهای کووید-۱۹ در کره جنوبی مانند چین به صفر رسید. کره جنوبی تا کنون یکی از موفقترین کشورها در مهار کرونا بوده است.
به گفته کارشناسان حوزه بهداشت، اگر چه بسیاری از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بهبود مییابند، اما به دلیل این که ماهیت این بیماری و عوارض طولانیمدت آن هنوز به درستی درک نشده، بهتر است که با جدی گرفتن نکات پیشگیرانه، هیچوقت به آن مبتلا نشویم.
در حالی که شمار مبتلایان به ویروس کرونا از مرز دو و نیم میلیون نفر گذشته و تعداد قربانیان هم به حدود ۲۰۰ هزار نفر رسیده است و دانشمندان جهان در پی یافتن راهی برای مقابله با کووید-۱۹ هستند، رئیسجمهوری ماداگاسکار اعلام کرد کشورش به درمانی برای کرونا دست یافته است.
مدیر کل سازمان بهداشت جهانی به در حال رشد بودن شیوع کووید۱۹ در برخی کشورها به رغم روند کاهشی آن در برخی دیگر از کشورها اشاره کرد و گفت که هنوز راه بسیاری در پیش از و کرونا مدتها با مردم جهان خواهد بود.
سخنگوی وزارت بهداشت از بهبودی و ترخیص بیش از ۶۳ هزار نفر از بیماران مبتلا به کرونا در کشور خبر داد و گفت: در 24 ساعت گذشته هزار و ۱۹۴ بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در کشور شناسایی شد.
فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: الگوی مراجعه افراد مبتلا به کرونا به مراکز درمانی تغییر کرده و بیماران با حال وخیم به بیمارستانها درمانی مراجعه میکنند؛ این موضوع علاوه بر فشار مضاعف بر دوش کادر درمان، مدت درمان مبتلایان را نیز افزایش خواهد داد.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان این که از دیروز تا امروز ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۳۷۴ بیمار جدید مبتلا به کووید در کشور شناسایی شدند، گفت: مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۸۰۸۶۸ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا ظهر امروز یکشنبه ۲۴ فروردین و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱ هزار و ۶۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۱ هزار و ۶۸۶ نفر رسید.
پیامدهای اقتصادی همهگیر شدن ویروس کرونا ابعاد بیسابقهای در کل جهان پیدا کرده است. سازمان تجارت جهانی در تازه ترین ارزیابی خود نسبت به پیامد همهگیری کرونا و تبدیل شدن به عمیقترین رکود اقتصادی تاریخ بشر هشدار داد.
یک فوق تخصص بیماریهای عفونی با تاکید بر بالا بودن شدت بیماریزایی کووید-۱۹ نسبت به آنفلوآنزا، گفت: اگر محدودیتها تا پایان فروردین در تهران ادامه یابند و مردم هم رعایت کنند، در کنترل بیماری بسیار کمککننده خواهد بود.
شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» در سطح جهان از ۴۲ هزار نفر فراتر رفته است. این در حالی است که بیش از ۸۵۹ هزار نفر در جهان به نوع جدید ویروس کرونا مبتلا شده اند. از این تعداد، بیش از ۱۷۸ هزار نفر بهبود یافته اند. آمریکا و اروپا همچنان بیشترین آمار مبتلایان را دارند.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نامهای به دبیرکل سازمان ملل متحد، خواستار آن شد که جامعه جهانی به «تحریمهای غیرانسانی آمریکا» علیه ایران توجه نکند.