معاون اول رییس جمهور با اشاره به تمجید مقام معظم رهبری از دکتر ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در جلسات متعدد به عنوان انسانی دلسوز، صادق و شجاع، گفت: نمایندگان ملت ایران در دستگاه دیپلماسی کشور باید در میدانهای مختلف بین المللی از جایگاه و پشتوانه قوی داخلی برخوردار باشند همان گونه که در کشورهای دیگر نیز مسئولین سیاست خارجی به عنوان نمایندگان مجموعه ...
سیاست خارجی «شناخت قدرتهای خارجی» را میطلبد.» اما با تمام احترام نسبت به خدمات دولتهای یازدهم و دوازدهم نه تنها این شناخت در این دولتها وجود نداشت بلکه باور به توانمندی سرمایه انسانی و فنی داخل کشور نیز میان مدیران بلندپایه دولتی در پایینترین حد خود قرار داشت.
وزیر امور خارجه گفت: فکر براندازی جمهوری اسلامی ایران واقعیت رژیم آمریکایی است و ما نیز همین را از آمریکا میشناسیم و با همین روش با آنها برخورد میکنیم؛ گفتند که ایران زیادی از حد بزرگ است؛ که انشاءالله این ایران بزرگ هفت هزار سال بزرگ بوده هفت هزار سال دیگر بزرگ خواهد بود و آنها هم همین ذره و یا کمتر خواهند بود.
معاون رئیس جمهور در دولت اصلاحات میگوید: متاسفانه مسئولان مردم را در بیخبری میگذارند، به جای اینکه وضع خود و جامعه را شرح دهند و برای خروج از آن راهکارهای مشخص و کارشناسی شده ارائه دهند و بگویند که با این شرایط آینده خوبی نداریم و باید مقاوت کنیم میگویند که کارها درست میشود.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: پس از روند خروج از معاهدات بینالمللی به عنوان یک ضد هنجار، دخالت در امور داخلی سایر کشورها تبدیل به رکن دوم سیاست خارجی رژیم آمریکا شده است.
سیاست خارجی و دیپلماسی موفق، آن است که از بهترین ابزارهای ارتباطی برای انتقال و انعکاس مؤثر پیامها، بهترین تصویرسازیها و قویترین و نافذترین گفتمانها بهرهبرداری نماید.