سازمان غذا و داروی آمریکا برای افزایش سرعت مقابله با کرونا، مجوز اضطراری واکسن جانسون و جانسون را صادر کرد. شمار کل مبتلایان و قربانیان ویروس «کووید۱۹» در ایالات متحده، علیرغم برنامه گسترده واکسیناسیون کرونا، همچنان در حال افزایش است.
رئیس جمهور روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، به سرعت یافتن واکسیناسیون کادر درمانی و افراد دارای بیماری های زمینه ای در هفته های پیش رو اشاره کرد و گفت: امروز همه توان دولت برای خرید واکسن متمرکز است و هر مقدار بتوانیم واکسن مورد نیاز را تهیه می کنیم.
معاون اول رییس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تحریمهای ظالمانه و یک جانبه آمریکا علیه کشورمان، گفت: اگر ایران در برهه کنونی با تحریمها مواجه نبود جزو نخستین کشورهایی بود که واکسن لازم برای مقابله با کرونا و تامین ایمنی مردم را تهیه میکرد.
اینروزها و با ورود محموله های واکسن کرونا، واکسیناسیون کووید 19 در ایران با اولویت گروه های پر خطر و بر اساس سند ملی واکسیناسیون کرونا آغاز شده است. ضرورت توجه به کودکان کار در امر واکسیناسیون و ضرورت در اولویت قرار گرفتن ایشان، سوژۀ طرحی از ناهید زمانی در آخر آرمان ملی شده است.
آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۱۰۸ میلیون و ۲۹۸ هزار و ۶۶۸ نفر رسیده و مرگ دو میلیون و ۳۷۸ هزار و ۸۷۳ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است. تاکنون فقط واکسیناسیون کرونا برای ۵۰ میلیون نفر در جهان انجام گرفته است.
واکسیناسیون ویروس کووید۱۹ روز سه شنبه و همزمان با یازدهمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر با دستور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور در بیمارستان امام خمینی(ره) و 635 بیمارستان ارجاع بیماران کرونایی در سراسر کشور آغاز شد.
رئیس جمهور با بیان اینکه سال آینده سال بهتری در مقابله با کرونا و تحریم های شکست خورده، خواهد بود و مردم شرایط بهتری خواهند داشت، تاکید کرد که واکسیناسیون در ایران از فردا آغاز و به سرعت در چارچوب سند مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه می یابد.
رئیس جمهور با بیان اینکه با ورود اولین محموله واکسن، واکسیناسیون طی روزهای آتی و بر اساس اولویت هایی که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعیین کرده است، آغاز می شود، تصریح کرد: این هفته وقتی اعلام میشود واکسیناسیون شروع شد، تبدیل به عادیسازی نشود، باید پروتکلها را همچنان برای یک مدت طولانی مراعات کنیم.
مدیر بخش اروپای سازمان جهانی بهداشت روز جمعه ۵ فوریه، با ابراز نگرانی از شیوع گونههای جهشیافته ویروس کرونا، خواستار اتحاد کشورهای اروپایی بهمنظور تسریع روند واکسیناسیون علیه بیماری کووید-۱۹ و آغاز تقسیم واکسن با کشورهای فقیر شد.
یکی از بزرگترین کارزارهای واکسیناسیون جهان علیه کووید-۱۹ در حالی از روز شنبه در هند آغاز میشود که همزمان، توزیع واکسن تولید مشترک شرکتهای بیونتک و فایزر در اروپا با تاخیر روبرو خواهد شد.
سخنگوی مطبوعاتی واتیکان از تزریق اولین دوز واکسن کرونا در چارچوب کمپین واکسیناسیون به پاپ فرانسیس خبر داد. کمپین واکسیناسیون کرونا در واتیکان روز گذشته آغاز شد.
داوطلب شدن رهبران و چهره های سیاسی جهان برای دریافت واکسن در مقابل دوربین ها، هرچند حاشیه هایی را به همراه داشت اما هدف اصلی از این اقدام، تشویق مردم به واکسیناسیون بود.
رئیس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت ضمن ارائه آخزین اخبار درباره واکسن کرونا، تاکید کرد: حتی کسانی که واکسن میزنند، نمیتوانند بلافاصله ماسک زدن و سایر اقدامات پیشگیرانه را کنار بگذارند و نباید فراموش کنیم رعایت اصول حفاظتی همچنان اولویت اصلی خواهد بود.