اگر افراد برای خوش بودن به سفر میروند، مدت طولانی این بیماری را به همراه میآورند و همه نیز از این بستر سالم بیرون نخواهند آمد بنابراین خواهش ما این است که مردم به سفر نروند و کسی از استانهای قرمز کرونا بیرون نیاید و کسی هم به این استانها وارد نشود. این تصور که بیماری با گرم شدن هوا مهار میشود هم خیال بسیار بیهودهای است؛ این جملات، تازه ترین اظهارات ...
وزیر بهداشت گفت: غربالگری کرونا در ایران یکی از دستاوردهای بزرگ کشور بود که توانستیم در مرحله اول 78 میلیون و در مرحله دوم 22 میلیون نفر را به عنوان یک مدل موفق جهانی، غربالگری کنیم. ایران کشوری بود که پیر و جوان، فقیر و غنی و حتی اتباع بیگانه را به صورت رایگان درمان کرد.
وزیر بهداشت گفت: از برخی شهروندان گله دارم؛ خیلی قضایا را عادی فرض کردید. درست است که ما دستاورد بسیار مطلوبی را در اوج گرفتاری اقتصادی داشتیم، مرگ و میرها دو رقمی شد و ورودی به بیمارستان ها به حداقل رسید اما این به معنی تمام شدن کرونا نیست.
وزیر بهداشت در نشست مجازی با دبیرکل سازمان جهانی بهداشت و رییس دفتر و وزرای بهداشت منطقه شرق مدیترانه این سازمان که با موضوع بیماری کووید19 به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، از کاهش 53 درصدی ابتلای روزانه به کووید19 در فاصله 18 روز پس از اولین نشست وزرای بهداشت کشورهای منطقه خبر داد.
وزیر بهداشت تاکید کرد: اگر بخواهیم برای صرفه جویی یا رونق اقتصادی، اولویت سلامت را فراموش کنیم، تاوان های سنگینی می پردازیم و این بحث کارشناسان سلامت در تمام دنیا است.
دکتر سعید نمکی گفت: از مردم به دلیل مشارکت در طرح بسیج ملی مقابله با کرونا تشکر می کنم. خوشبختانه امروز آمار این طرح از 67 میلیون رصد در کل کشور گذشت که از این بین، 55 میلیون و 450 هزار نفر از طریق تماس و تلفن با خانواده ها پیگیری شدند و حدود 11 میلیون و 570 هزار نفر نیز از طریق خوداظهاری با ما همراهی و همکاری کردند.
پیرو پاسخ محبت آمیز مقام معظم رهبری به گزارش وزیر بهداشت از روند اجرای بسیج ملی مدیریت بیماری کرونا، دکتر نمکی، در نامه ای به معاونین و روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، بر ضرورت سازماندهی هر چه بیشتر و همکاری هماهنگ و بی وقفه در اسرع وقت و تشدید مراقبت ها و جدیت در انجام امور مربوط به شناسایی و پیگیری مبتلایان به بیماری کرونا، تاکید کرد.
وزیر بهداشت در خصوص مباحث مطرح شده در مورد سلامت شیر، گفت: عده ای در مورد سلامت شیر و قرص های درون کیک، ذهن مردم را در راستای تخریب صنایع غذایی و لبنی کشور خراب کردند و یک فرد کج فهم، حرف بی ربطی در صدا و سیما در خصوص سلامت شیر، مطرح کرد که همکاران ما اطلاع رسانی های لازم را انجام دادند.
دکتر نمکی تصریح کرد: با توسعه فراوان تختهای بیمارستانی و کمبودهای شدیدی که در زمینه پرستاران داریم طی مجوزی که از سازمان امور استخدامی اخذ کردهایم قرار است ۹ هزار پرستار برای جبران این کمبود استخدام شوند.
مرکز درمان ناباروری شاهرود با حضور دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد. وزیر بهداشت در جریان افتتاح این مرکز، با بیان اینکه وزارت بهداشت با مشکلات اعتباری شدیدی مواجه است تصریح کرد که به رغم این مشکلات اعتباری شدید، کارانۀ پزشکان و پرستاران پرداخت شد.
وزیر بهداشت گفت: در حال حاضر یکی از سخت ترین ایام بعد از انقلاب را تجربه می کنیم اما امسال با وجود همه سختی ها، 1000 پروژه بهداشتی و درمانی در کشور افتتاح می شود و طرحی با عنوان 20 در 50 شکل گرفته و تا 20 هفته که به هفته سلامت منتهی می شود، 1000 پروژه عمرانی حوزه سلامت در کشور افتتاح می شود.
دکتر سعید نمکی، در پی مذاکرات بعمل آمده در جلسات متعدد قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی، طی نامه هایی جداگانه، اهداف ظالمانه و غیرانسانی تحریم های مذکور را برای آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد و هنریتا فور رییس صندوق کودکان ملل متحد( یونیسف) تشریح کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر با تفکر ادغام خدمات در نظام شبکه پیش رویم، حتما باید این ریل را مرمت کرده و قابلیت های آن را ارتقا دهیم. از طرفی این بار را نمی توان بدون جامعه محور کردن علوم پزشکی پیش برد. اگر بخواهیم نظام ارائه خدمت در سال های آتی گزندی نبیند، باید به جامعه محور کردن علوم پزشکی بیندیشیم.
وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه پرونده الکترونیک سلامت برای بیش از ۸۰ میلیون ایرانی تشکیل شده که زیرساخت اصلی و مهم و ریلی برای عبور نظام ارجاع و پزشکی خانواده است و با آغاز طرح پوشش اجباری بیمه همگانی سلامت، ۹ میلیون فرد فاقد پوشش بیمه، تحت حمایت قرار می گیرند و این حمایت از اقشار نیازمند، برای نظام جمهوری اسلامی ایران، افتخار بزرگی است.
دکتر نمکی گفت: نظام سلامت ما از این پس جزو نظام های پرهزینه بوده و از این به بعد، مدیریت نظام سلامت نه تنها در بعد اقتصادی، بلکه در همه ابعاد، به تنهایی در توان وزارت بهداشت نبوده و نیازمند مشارکت های بین بخشی وسیع است.
وزیر بهداشت گفت: سال سختی پیش رو داریم، با توجه به اینکه بنده توفیق داشتم که با نفت زیر 30 دلار، 90 درصد بودجه کشور را تحویل گرفته و اداره کنم، باید بگویم که امسال سخت ترین سال بعداز انقلاب در مقابله با جنگ بی رحمانه اقتصادی است.
وزیر بهداشت گفت: امروز، صنعت داروسازی در زمینه عرضه، تولید و توزیع دچار مشکل و گرفتاری است و تنها بخشی که سود اقتصادی از حوزه دارو برده، بخش واردات است.
وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی با بیان این که سال گذشته ۳ درصد داروهای وارداتی به میزان ۱.۳ میلیارد دلار ارزبری داشته است، گفت: اگر این واردات داروهای با مشابه داخلی را رها نکنیم، سالانه ۴۴ میلیارد دلار برای ارز دارو بودجه لازم است و ۱.۲ درصد از GDP (تولید ناخالص داخلی) کشور برای تامین دارو مصرف میشود.