مسئولان درمانی روسیه میگویند شمار ابتلای روزانه به ویروس کرونا در این کشور باز هم از هزار نفر بیشتر شده و تعداد کل مبتلایان از 8 هزار و 600 نفر فراتر رفته است. ۲۵ درصد افرادی که در روسیه به کرونا مبتلا شدهاند هیچ نوع علائمی از این بیماری نداشتهاند.
محققان استرالیا دریافتند که داروی ایورمکتین، یک داروی ضد پلاسما که مدتهای مدیدی در پزشکی مورد استفاده قرار می گرفته، اکنون می تواند با سرعت بالایی، رشد SARS-CoV-2 در سلول ها را متوقف و منجر به نابودی آن شود.
فوق تخصص ریه و مراقبتهای ویژه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، گفت: تحقیقات نشان میدهد، افرادی که یکبار به ویروس کرونا مبتلا شدند، نسبت به آن ایمنی پیدا میکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: تعداد بیماران مشکوک و مبتلا به کووید 19 در اصفهان به 940 تن رسید. در صورت بی توجهی شهروندان به فاصله فیزیکی و مراقبت های بهداشتی در هفته های آینده با سونامی بیماران مبتلا به کووید 19 روبه روبه خواهیم بود.
در حالی که بسیاری از مقامات ایالتهای مختلف آمریکا، دولت این کشور را به دلیل تعلل در مقابله با ویروس کرونا مسئول شیوع گسترده آن میدانند ترامپ در توئیتی تلاش کرد سازمان بهداشت جهانی را مقصر این موضوع نشان دهد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق میگوید: کرونا، چهره اقتصاد جهان را برای سالهایی طولانی تغییر داده است، ایران نیز باید خود را آماده مواجهه با تبعات شیوع این ویروس کند./نقشه راه، عزم و اراده و ظرفیت گسترده، فرصت طلایی ما در عبور از این بحران است.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که بیش از ۴۰ واکسن بالقوه برای مبارزه با کرونا وجود دارد. با این حال هنوز هیچکدام از واکسنها وارد بازارها نشده اند و هم چنان روند آزمایشی را طی می کنند. هنوز رسماً هیچ دارویی بهعنوان درمانگر قطعی این بیماری معرفی نشده است.
نایب رئیس مجلس در واکنش به عدم حضور وزرای کشور و بهداشت و رئیس سازمان برنامه و بودجه خطاب به معاون پارلمانی رئیس جمهور اعتراض کرد. دکتر پزشکیان طی سخنانی گفت: اگر یک ماه با قدرت ، عالمانه و با مشارکت همه مردم عمل کنیم کرونا را می توان زمین گیر کرد.
بیماری همه گیر «کووید 19» تاکنون جان بیش از 74 هزار و 770 نفر را در سراسر جهان گرفته است. تعداد مبتلایان به ویروس جدید کرونا در جهان نیز از یک میلیون و 347 هزار نفر فراتر رفته است. شمار جان باختگان در قاره اروپا بر اثر ابتلا به این ویروس هم از 50 هزار نفر بیشتر شده است.
با افزایش چشمگیر شمار مبتلایان و تلفات بیماری کرونا، مقامات آمریکا هشدار داده اند که این کشور «هفته ای بسیار دشوار» را طی می کند. ترامپ شامگاه دوشنبه گفت، 10 داروی موثر در درمان کرونا برروی بیماران بستری آزمایش شده است. منتظر پیشرفت بزرگی هستیم.
یک فوق تخصص بیماریهای عفونی با تاکید بر بالا بودن شدت بیماریزایی کووید-۱۹ نسبت به آنفلوآنزا، گفت: اگر محدودیتها تا پایان فروردین در تهران ادامه یابند و مردم هم رعایت کنند، در کنترل بیماری بسیار کمککننده خواهد بود.
مقامات بهداشتی چین امروز سه شنبه اعلام کردند برای نخستین بار بعد از شیوع ویروس کرونا در این کشور، در شبانه روز گذشته هیچ مورد فوتی در چین بر اثر کرونا ثبت نشده است.
کروناویروس به خاطر وجود شاخکهای تاجی شکلی که بر روی سطوحش وجود دارد، با این نام شناخته شده و میتواند سبب بروز کووید 19 شود. این ویروس یک عفونت ویروسی واگیردار است که در ابتدا گلو و سپس ریه فرد مبتلا را درگیر میکند.
دکتر زالی با اشاره به افزایش آمار شیوع ابتلا به کرونا، گفت: کرونا به مرحله پاندمی در تهران رسیده و نوسانات سینوسی نمودار شیوع بیماری در تهران ناشی از هشدارهایی بوده که در روزهای قبل دادهایم. مردم انتظار دارند برنامههای حمایتی زودتر آماده شوند و به سرعت به جامعه تزریق شود تا حداقل دغدغههایشان کاهش یابد.
تاکنون در روسیه 6 هزار و 343 نفر مبتلا به بیماری «کووید-19» بطور رسمی به ثبت رسیده است. حدود 50 شهر و منطقه از جمله شهر مسکو پایتخت روسیه در قرنطینه مدیریت شده قرار گرفته است.
بر اساس جدیدترین آمار تا صبح یکشنبه بیش از 1 میلیون و 275 هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده اند و تعداد قربانیان بیماری کووید 19 در جهان از 69 هزار و 500 نفر فراتر رفته است. آلمان با 1446 نفر فوتی نسبت به 96 هزار مبتلا، در چهارمین روز پیاپی، بهترین وضعیت کنترلی این بیماری را دارا می باشد.