عباس عبدی با اشاره به اینکه دو گروه مترصد افزایش قیمت بنزین هستند، نوشت: این پوستهای موز را نه دولت پیشین زیر پای این دولت گذاشته و نه از آن سوی آب ضد انقلاب آنها را به نظام تحمیل کرده است. این محصول وضعیت ساختاری و نیز فقدان اعتماد اجتماعی است.
مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران کشور خاطر نشان کرد: گندمکاران و کشاورزان نسبت به نرخ اعلامی دولت معترض هستند و این نرخ را اجحاف و ظلم به جامعه کشاورزی میدانند؛ بیتوجهی و بیمهری است که سخنگوی دولت توئیت بزند و نرخ را اعلام کند این در حالیست که نرخ خرید گندم باید مصوبه قانونی و توسط مراجع ذیصلاح ابلاغ شود.
بهادری جهرمی در بخش خبری ساعت ۱۴ شبکه خبر سیما با اعلام تغییرات جدید در دولت اظهار کرد: رویه دولت از ابتدا این بوده که مدیران و فرآیندها مورد بررسی مستمر قرار گیرند و این رویه ثابت و تأکیدی همیشگی رییس جمهوری بوده است.
روزنامه اعتماد با انتقاد از دولت حجة الاسلام سید ابراهیم رئیسی نوشت: بسیاری از وزیران و مدیران بلندپایه دولت نه تنها در حوزه تصدی خود ارتقایی ایجاد نکردهاند بلکه بعضا برای مسائل روزمره زیرمجموعه خود با مشکل جدی مواجه شدند.
عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه اصفهان گفت: بازگشت به عملیاتی سازی و اجرای جدی سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و مردمی سازی بنگاههای اقتصادی دولتی، به منظور تحقق شعار سال یعنی "مهار تورم، رشد تولید" ضروریست.
امام جمعه موقت اصفهان گفت: امروز بسیاری از مردم با مشکلات گرانی و تورم مواجه هستند و دولت اسلامی باید نهایت تلاش خود را برای مهار تورم به کار گیرد. هر روز اوضاع برای مردم سختتر میشود و گاهی باید تمام حقوق خود را برای اجارههای سنگین بدهند.
رئیس اسبق بانک مرکزی در یاداشتی با اشاره به عوامل تداوم رشد تورم در سالهای اخیر با تأکید بر لزوم نظارت و کنترل نظام بانکی نوشت: دولت باید از هرگونه اقدامی که موجب افزایش تنش اجتماعی، رشد انتظارات منفی و خروج سرمایه میشود جدا پرهیز کند.
رییسکل اسبق بانک مرکزی گفت: برای کنترل تورم و نرخ ارز، دولت بایستی در کنار سایر اقدامات، برای کاهش انتظارات تورمی و معکوس کردن روند رشد سهم پول در نقدینگی نیز چارهجویی جدی کند.
جمعی از صرافان با انتشار نامهای خطاب به رئیسجمهور نوشتند: بانک مرکزی به بهانه لزوم افزایش سرمایه صرافیها آن هم به ریال، بیش از ۱۰۰ صرافی را غیر فعال کرده و در شرف غیر فعال سازی بیش از ۲۰۰ صرافی دیگر است.
مرکز آمار ایران دیروز سه شنبه با صدور اظلاعیه ای علاوه بر خودداری از اعلام نرخ تورم اسفندماه، با صدور اطلاعیهای اعلام کرده که در حال «تغییر سال پایه در محاسبه نرخ تورم» است. این اقدام غیرکارشناسی، نگرانی ها از عدد سازی و دستکاری نرخ تورم را بیشتر کرده است.
یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه وظیفه مسئولان حل مشکلات است نه اینکه فقط انتقاد کنند، گفت: مردم زمانی احساس ناامیدی می کنند که سرعت تغییر و تحولات مناسب نیست و اگر هم تغییری رخ میدهد باعث بدتر شدن اوضاع می شود.
روزنامه جمهوری اسلامی با انتقاد از سیاست های اقتصادی دولت ها نوشت که بعد از جنگ، پایه ریزی های درستی شد اما بعدا به درگیری های جناحی دچار شدیم...نتیجه این شد که ما امروز اقتصادمان بحران زده است.
جلسه شورای عالی کار برای تعیین دستمزد کارگران بعد از ۱۵ ساعت چانه زنی و مذاکره فشرده، در بامداد روز شنبه بیست و هفتم اسفند به نتیجه نرسید و به روز یکشنبه (۲۸ اسفند ماه) موکول شده است.
آنچه به عنوان سیاست جدید ارزی از سوی مسئولان بانک مرکزی و تیم اقتصادی دولت در دو سه ماه اخیر اعلام شده با اهداف اعلامی دولت برای کنترل قیمت ارز تداخل جدی دارد. دولت «توضیح و راهکار» بدهد.
یک فعال بازنشستگی تاکید کرد: دولت سیزدهم ضرورت دارد به قانون بازگشت کند و اگر قرار است به حداقلیبگیران کمک شود، از منابع دولتی این اتفاق رخ دهد و از سایر سطوح حقی برنداشته نشود.
رییس اسبق بانک مرکزی با انتقاد از عملکرد دولت در مهار سقوط ارزش ریال، خطاب به ۱+۴ نوشت: چرا یک دلار معادل ۲۳ هزار تومان در دوره مناظرات، به نیم دلار معادل ۲۳ هزار تومان در حال حاضر رسیده است؟
احمد توکلی در نامهای به سران قوا به شدت از مصوبه «مولّدسازی داراییهای دولت» انتقاد کرد و نوشت: راه نجات کشور بیارزش ساختن قانون و ویژهسازی اشخاص نیست بلکه اصلاح روش حکمرانی و منش حکمرانان است که از آن غافلیم. فاجعهآمیزترین بخش مصوبه، بند «۵» آن، یعنی «مصونیت قضایی اعضای هیأت و مجریان تصمیمات آن» است. صدای فروافتادن تشت این بند چنان بلند بودهاست ...