برآوردهای آماری از سراسر جهان نشان میدهد که تعداد کل افراد مبتلا به ویروس کرونا از ۲۸ میلیون نفر عبور کرده اما همزمان شمار بهبودی یافتگان از این بیماری نیز از ۲۰ میلیون نفر بیشتر شده است. آمریکا، هند، برزیل و روسیه به ترتیب دارای بیشترین شمار مبتلایان به کرونا هستند.
«تدروس آدهانوم» روز جمعه گفت که پیامدهای ویروس کرونا تا چند دهه باقی خواهد ماند و اثرات آن همچنان احساس خواهد شد. تاکنون بیش از ۱۷ میلیون و ۵۷۰ هزار نفر مبتلا به ویروس کرونا شده اند و ۱۱ میلیون نفر بهبود یافته و ۶۷۸ هزار و ۵۱۱ تن نیز فوت کردهاند.
شدت گرفتن موج سوم شیوع کرونا در شهر بندری هنگکنگ و افزایش نگرانی های عمومی، در کنار بالا رفتن شمار مبتلایان باعث شده است تا این منطقه وارد فاز بحرانی کرونا شود/تیمی از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی با پزشکان چینی درباره منشا بیماری دیدار و گفت و گو کردند.
رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری با این ادعا که چین با پولهای آمریکا آباد شده و دیگر اجازه نخواهد داد چین از آمریکا سوء استفاده کند، گفت: با یک فرمان اجرایی، چین را به دلیل اقدامات سرکوبگرانه علیه مردم هنگکنگ مورد بازخواست قرار خواهد داد.
سازمان بهداشت جهانی درباره واکسن«کووید ۱۹» اعلام کرد که ۲۱ طرح در مرحله آزمایش بالینی بر روی انسان قرار دارد و تنها دو طرح تاکنون به مرحله سوم که در آن کارایی واکسن در سطح گسترده سنجیده می شود رسیده اند.
سناتور ایالت نیوجرسی خبر داد که رئیس جمهور آمریکا رسما این کشور را از سازمان بهداشت جهانی خارج کرد. جو بایدن، در واکنش به خروج دولت ترامپ از سازمان جهانی بهداشت گفت که در روز نخست ریاست جمهوریاش به این سازمان بینالمللی باز خواهد گشت.
۲۳۹ متخصص و دانشمند از ۳۲ کشور جهان در یک نامه سرگشاده به سازمان بهداشت جهانی، شواهدی ارایه دادند که ذرات کوچک ویروس کرونا معلق در هوا میتواند افراد را آلوده کند و از این سازمان خواستند که در توصیههای خود تجدیدنظر کند.
تدروس ادهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تیمی از کارشناسان برای بررسی منشاء کرونا به چین میروند. تاکنون 210 کشور از جمله آمریکا، برزیل، روسیه، هند،ایتالیا، انگلیس، اسپانیا، شیلی، پرو، ایران و ترکیه به این بیماری کشنده گرفتار شده اند.
سازمان بهداشت جهانی روز دوشنبه اعلام کرد که از زمان ظهور مجدد ویروس جدید کرونا در پکن بیش از 100 مورد جدید ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» در پایتخت چین به ثبت رسیده است.
سازمان بهداشت جهانی (WHO) با اشاره به رکورد بالای موارد روزانه ابتلا به بیماری کووید-۱۹ اعلام کرد: تا پایان همهگیری این بیماری راه زیادی باقی مانده است. شمار مبتلایان به کرونا در سراسر جهان تا بامداد سه شنبه به ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر رسید
براساس جدیدترین آمارها، شمار قربانیان ویروس جدید کرونا در جهان به 401 هزار و 902 نفر رسید. سازمان بهداشت جهانی بار دیگر بر ضرورت استفاده از ماسک و رعایت بهداشت تاکید کرد.
پزشکان ایتالیایی از طریق کالبد شکافی اجساد بیماران مبتلا به کرونا مدعی شدند که کرونا یک باکتری است و به آسانی به درمان با آنتی بیوتیکها پاسخ میدهد. برخلاف این ادعا، سازمان جهانی بهداشت، ذاتالریه یا عفونت ریه را دلیل اصلی مرگ بیماران مبتلا به کووید-۱۹ اعلام کرده است.
سخنگوی وزارت خارجه ایران با بیان اینکه رژیم بیمسئولیت آمریکا بعد از ناکامی در انجام وظایفش در قبال مردم خود، همواره به دنبال راه فراری برای پنهان کردن افتضاحش بوده، گفت: جهان فریب بازی اتهامزنی آمریکا را نخواهد خورد.
دولت روسیه به تصمیم رئیسجمهور آمریکا برای قطع ارتباط این کشور با سازمان بهداشت جهانی واکنش نشان داد و گفت که این اقدام به مشروعیت بین المللی ضربه میزند.