در جلسه فوقالعاده ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا از همه مردم خواسته شد فاصله گذاری اجتماعی را با حساسیت رعایت کنند و در روزهای منتهی به یلدا از تردد و تجمع در مراکز شلوغ و اجتماعات پرهیز کنند.
سید ابراهیم رئیسی با قدردانی از همراهی مردم و تلاش کادر بهداشت و درمان در کاهش آسیبهای کرونا، بر ضرورت حفظ و تقویت این روند با تاکید مضاعف بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی و تداوم کنترلهای دقیق و هوشمند بویژه در مرزهای کشور تاکید کرد.
رئیس جمهور، نظارت دقیق و هوشمند بر بازگشایی مدارس، ادارات و کسب و کارها را به منظور رعایت شیوهنامه های بهداشتی برای صیانت از جان مردم ضروری دانست و تاکید کرد: تنها راه مصون ماندن از موج جدید کرونا، رعایت شیوه نامههای بهداشتی، پیشگیری و نظارت جدی است.
رئیس جمهور با قدردانی صمیمانه از همراهی و همکاری مردم با دولت در رعایت شیوهنامه های بهداشتی، بر ضرورت تامین داروهای مورد نیاز مردم تاکید کرد و گفت: تامین دارو از اولویت های اصلی دولت است.
رئیس جمهور با قدردانی از همراهی و همکاری مردم با متولیان مقابله با کرونا اظهارداشت: اقدامات بزرگ و ارزشمندی در راستای واکسیناسیون عمومی و صیانت از جان و سلامت مردم، انجام شده اما همچنان رعایت شیوهنامههای بهداشتی ضروری است و باید از هرگونه عادی انگاری و سستی در رعایت شیوه نامه های بهداشتی پرهیز کرد.
رئیس جمهور با تأکید بر کنترل رفت و آمد از طریق مرزهای زمینی، دریایی و هوایی، اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی از کشورهای همسایه با موج جدید بیماری مواجه شدهاند، لازم است از تردد افراد بدون داشتن تست منفی از مرزهای کشور جلوگیری شود.
رئیس جمهور با اشاره به اهمیت و نقش فضای علمی و آموزشی کشور در پویایی جامعه گفت: وزارت بهداشت، با همکاری وزارتخانههای علوم و آموزش و پرورش، طوری برنامهریزی کند تا مدارس و دانشگاهها از اوایل آذرماه طبق شیوهنامهها به صورت حضوری بازگشایی شوند.
رئیس جمهور با بیان اینکه مهمتر از تعداد دز واکسن تزریقی، صیانت از سلامت مردم است، گفت: اقناع افکار عمومی در موفقیت مقابله با کرونا یک ضرورت است و باید تلاش کرد سطح رعایت شیوهنامههای بهداشتی از شیب نزولی به صعودی بازگردد.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه واکسیناسیون از راههای پیشگیری است اما کافی نیست، گفت: عادیانگاری میتواند تبعات خطرناکی داشته باشد بنابراین از مردم تقاضا میکنم در کنار واکسیناسیون، شیوهنامههای بهداشتی را هم با دقت رعایت کنند.
رئیس جمهور با اشاره به گسترش واکسیناسیون در جامعه و تاثیر آن بر بهبود شرایط از نظر کاهش شمار مبتلایان و جان باختگان گفت: این موفقیتها به معنای نادیده گرفتن و رعایت نکردن شیوهنامههای بهداشتی نیست و عادیانگاری خطرناک است و میتواند زمینه را برای موج جدید بیماری فراهم کند.
رئیس جمهور، عادیانگاری و کمتوجهی به رعایت اصول بهداشتی در مبارزه با ویروس کرونا را بسیار خطرناک دانست و گفت: اینکه عدهای تصور کنند با تزریق واکسن از خطرات ویروس کرونا در امان هستند، نادرست است و با توجه به نظرات علمی همچنان باید شیوهنامهها بین عموم مردم و گروهها و مراکز مختلف، با جدیت رعایت شود.
رئیس جمهور با تاکید بر توجه ویژه به مدیریت هوشمند در اجرای شیوه نامه های مربوط به کرونا، خواستار آغاز اجرای آزمایشی آن در یکی از استانهای کشور شد و گفت: ایمنسازی عمومی برای رفع محدودیتهای کرونایی ضروری است و در این راستا تزریق دوز سوم واکسن برای کادر بهداشت و درمان بلحاظ اینکه در معرض خطر قرار دارند، انجام شود.
رئیس جمهور با اشاره به نزدیک شدن آمار واکسیناسیون به حدنصاب ۷۰ درصدی جمعیت هدف در جامعه، گفت: امروز به نقطهای رسیده ایم که به جای اعمال محدودیتهای جدید باید درباره رفع محدودیتها برنامه ریزی و تصمیمگیری کنیم، اما باید مراقب باشیم که در اجرای دقیق شیوه نامه های بهداشتی سستی ایجاد نشود.
رییس جمهور در جلسه کمیتههای تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا با قدردانی از اقدامات انجام شده در جهت تامین واکسن و انجام واکسیناسیون، ایجاد شتاب مضاعف در روند واکسیناسیون گروههای مختلف شغلی را مورد تاکید قرار داد.
رئیس دولت سیزدهم روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه به لطف خدا گامهای تحولی خوبی در حوزه مقابله با بیماری برداشته شده است، گفت: اولین گام تحولی در حوزه ساخت واکسن برداشته شده و علاوه بر ارائه مجوز به واکسن فخرا، خطوط تولید واکسنهای برکت و رازی نیز ارتقا و توسعه یافته است.
رئیس جمهور برگزاری مراسم پیاده روی اربعین حسینی را منوط به موافقت دولت عراق و اعلام شرایط پذیرش زوار از جانب این کشور دانست و تأکید کرد، بدون تردید در صورت موافقت کشور میزبان کسانی میتوانند به زیارت اربعین مشرف شوند که با تایید وزارت بهداشت و درمان هر دو دُز واکسن کرونا را زده باشند.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تنها مرجع مورد قبول درمورد تایید واکسن کرونا وزارت بهداشت است، خاطرنشان کرد: از نظر دولت، مسئولیت تایید اعتبار و اصالت واکسن فقط و فقط بر عهده وزارت بهداشت است و واردات واکسن باید تحت اشراف و نظارت این وزارتخانه انجام شود.
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه برای کنترل و توقف شیوع کرونا حتما باید یک عزم و اجماع ملی ایجاد شود، گفت: همه بخشهای دولتی و غیردولتی، شخصیتهای حقیقی و حقوقی و همه آحاد مردم باید برای کنترل وضعیت شیوع این ویروس خطرناک، هماهنگ و همصدا باشند.
رئیس جمهور با تشکر از همه کسانی که در جلسات ستاد ملی و یا کمیتههای تخصصی زیر مجموعه ستاد برای مقابله با کرونا تلاش کردند، تصریح کرد: تصمیمات این ستاد همواره بر پایه خرد جمعی بود و در یک روند کارشناسی در چند مرحله بررسی شده و نهایی میشد.