یک متخصص طب اورژانس با تاکید بر اهمیت رعایت پروتکل ها و محدودیتهای کرونایی و تاثیر آن در قطع زنجیره انتقال بیماری، علایم اصلی کووید در فازهای مختلف بیماری و اصول طلایی قرنطینه خانگی را تشریح کرد.
یک پزشک متخصص مغز و اعصاب گفت: افرادی که بعد از گذشت چند ماه از بیماری کووید ۱۹ خود هنوز حس بویایی شان بازنگشته است، استفاده از زینک، مکمل های ویتامین A و دسته گروه B و تمرین بویایی در فواصل چند دقیقه ای بهترین راهکار مؤثر خواهد بود.
محقق ارشد سازمان بهداشت جهانی: امروز هیچ واکسن خوراکی برای کووید 19 وجود ندارد. همه آنها تا به امروز به صورت تزریقی می باشند اما چندین واکسن به شکل اسپری بینی در دست توسعه است. رقابت جهانی برای تولید و توزیع هرچه سریعتر واکسن کرونا ادامه دارد.
شرکت داروسازی «سینوفارم» در چین اعلام کرد دو واکسن آزمایشی خود برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید۱۹ را تاکنون به طور «اضطراری» به نزدیک به یک میلیون نفر و عمدتاً به افراد خارج از چین تزریق کرده است.
بیشتر کشورهای جهان موج دوم، سوم یا چهارم شیوع کرونا را تجربه میکنند این درحالی است که با تولید انبوه و مهمتر از آن، توزیع گسترده اولین واکسن کشف شده راه زیادی داریم و فاصلهگذاری اجتماعی همچنان اصلی ترین سپر دفاعی در مقابل بیماری کووید-۱۹ محسوب میشود.
نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا که نتایج غیررسمی از پیروزی او در این رقابت حکایت دارند بامداد جمعه از رفتار رقیب انتخاباتیاش بابت نپذیرفتن نتیجه انتخابات انتقاد کرد.
بر اساس مطالعه جدیدی که توسط دانشمندان "موسسه ایمنی شناسی لاژولا" انجام شده است، ایمنی سلولی بیماران بهبودیافته کرونایی تا ماه ها و یا حتی سالها در بدن باقی میماند.
کشورهای شرق آسیا با اتکا به نظم مردمی، انجام آزمایش های به موقع و گسترده، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و بهره گیری از فناوری توانستند بر شیوع کرونا غلبه پیدا کنند.
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به فیلمهای منتشر شده از مسافران در فضای مجازی، گفت: دیشب مردم در سفر به شمال حماسه آفریدند، تصور نمیکردیم تا این اندازه برای رفتن به سفر قبل از آغاز محدودیتها برنامهریزی داشته باشند.
بنا بر جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکنیز»، در ۲۴ ساعت گذشته با فوت دستکم ۹۶۹ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده از مرز 247 هزار نفر عبور کرد.
آژانس دارویی اروپا در نظر دارد با تایید هر چه سریعتر کارایی نخستین واکسن کووید 19 زمینه توزیع آن را از ماه ژانویه (دی ماه) فراهم کند. علاوه بر اروپا در سایر کشورها از جمله آمریکا، چین، روسیه و ایران نیز مراحل پروژههای تولید واکسن کرونا با سرعت طی می شود.