در برخی از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، اسپانیا، بلژیک، کرواسی، اوکراین، هلند و تا حدودی بریتانیا از روز دوشنبه ۱۱ مه (۲۲ اردیبهشت) برخی از محدودیتهای قرنطینه کاهش پیدا میکند.
محققان برجسته بلژیکی تاکید دارند تلاشهای آنها برای جداسازی آنتیبادی (پادتن) تولید شده در بدن یک لاما - شتر بدون کوهان- در درمان کووید ۱۹ تاثیرگذار است.
آرش نجیمی گفت: در 24 ساعت گذشته 75 بیمار جدید با علائم کرونا در مراکز درمانی 22 شهرستان استان اصفهان بستری شدند. درمان سرپایی بیماران مبتلا به کرونا رو به افزایش است
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به شناسایی 1300 تارنما و تشویش کنندگان فضای مجازی گفت: نیروی انتظامی از روزهای اول شیوع کرونا علاوه بر انجام وظایف ذاتی خود پای کار آمد و با تمام توان برای مقابله با این بیماری در چندین حوزه ورود پیدا کرد.
کارشناس ارشد سازمان بهداشت جهانی روز شنبه گفت: کشورها اگر بخواهند شیوع ویروس کرونا را تحت کنترل خود درآورند، باید به "اصول اساسی" نظارت بر بهداشت عمومی بازگردند.
جهان همچنان با شیوع کرونا دست به گریبان است و علاوه بر خسارت سنگین انسانی، به اقتصاد جهانی نیز خسارت وحشتناکی وارد کرده است. اقتصاد آمریکا در این میان بیشترین آسیب را دیده است. نرخ بیکاری در آمریکا در اثر شیوع ویروس کرونا به ۱۴.۷ درصد رسید.
وب سایت ورد متر (worldometers) که به صورت لحظهای آخرین اخبار بیماری کرونا را در جهان رصد و منتشر میکند، اعلام کرد که شمار مبتلایان به این ویروس کشنده بامداد شنبه از چهار میلیون نفر گذشت.
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد که تهران و خوزستان در ۲۴ ساعت گذشته جمعا نزدیک به نیمی از (1550) موارد ارجاع بیمارستانی و بستری ابتلای جدید به کووید_۱۹ در کشور را به خود اختصاص داده اند.
رئیس کل بانک مرکزی نوشت: آنچه بدخواهان از تنش در بازار ارز ، تلاطم در نظام بانکی ، و کمبود کالاهای اساسی دنبال می کردند، نه تنها حاصل نشده، بلکه وضعیت ایران امروزه و درحین عبور از بحران کرونا از بسیاری از کشورها مطمئن تر و آرام تر است.
رسانههای آلمان گزارش دادند که پژوهشگران شهر «براونشویگ» در این کشور توانستهاند به پادتنهایی (آنتیبادی) برسند که میتوانند مانع ویروس برای ورود به سلولهای انسانی شوند.
طبق اعلام رسمی در کشورهای چین، کره جنوبی و ژاپن شمار مبتلایان روزانه ویروس کرونا، از نزولی بودن سیر این بیماری حکایت دارد. بر اساس جدیدترین آمار جهانی، تا ظهر جمعه، سه میلیون و ۹۱۸ هزار نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شدهاند و ۲۷۰ هزار و ۷۴۰ مبتلا نیز فوت کردهاند.
آخرین آمارها از آمریکا حاکی از آن است که قربانیان کرونا در این کشور به ۷۶ هزار و ۷۰۰ نفر رسیده است. ترامپ در جمع خبرنگاران کاخ سفید، درباره شیوع ویروس کرونا در آمریکا گفت: «ما با بدترین حملهای که علیه کشورمان انجام شده مواجه شدیم..
از تعداد 3 میلیون و 802 هزار و 123 مورد ابتلا به ویروس کرونا در جهان، آمریکا با حدود یک میلیون و 253 هزار مورد ابتلا، در صدر آمار کرونایی جهان قرار دارد. اسپانیا، ایتالیا، انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه، ترکیه، برزیل و ایران در رده دوم تا دهم می باشند.
شرکت "پی فایزر"(Pfizer) آمریکا و "بایو ان تک"(BioNTech) آلمان با همکاری یکدیگر آزمایش واکسن تولیدشده توسط خودشان بر روی انسانها را در آمریکا آغاز کردند.
وزیر خارجه آمریکا امروز چهارشنبه در ادامه لفاظیها علیه ایران گفت که این کشور باید از سوریه خارج شود. او همچنین در سخنانی متناقض گفت هنوز درباره منشأ پیدایش کرونا اطمینان ندارد.
مدیر پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت روز جهانی بهداشت دست، رعایت بهداشت دست و فاصله گذاری اجتماعی را دو راه اصلی و مهم در پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس عنوان کرد و خبر داد: از سوی سازمان جهانی بهداشت، سال ۲۰۲۰ به عنوان سال پرستار و ماما نامگذاری شده است.