رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: هرکسی، هرمسئولیتی در هر ردهای داشته باشد باید نسبت به آن مسئولیت پاسخگو باشد و اگر نسبت به انجام وظایفش کوتاهی کرده باشد قابل تعقیب است و موردسوال قرار میگیرد؛ چه وزیر باشد، چه معاون وزیر، چه مدیرکل و... . هیچ محدودیتی در سطح وظایف برای تعقیب ترکفعلها وجود ندارد.
رئیس قوه قضائیه با ابلاغ دستورالعملی، دادستانی کل کشور را موظف کرد با همکاری دستگاههای نظارتی و امنیتی و سازمانهای مردم نهاد هرگونه مستنداتی که حاکی از سوء استفاده احتمالی مسئولان از موقعیت شغلی یا جایگاه مدیریتی و کسب اموال نامشروع شده را پیگیری نموده و اموال را به بیت المال بازگردانند.
دادستان کل کشور گفت: در رابطه با پرونده ترور شهید فخریزاده در دو بخش قوه قضاییه ورود پیدا کرده است؛ یک بخش پرونده قضایی است که از حیث مسائل داخلی پیگیری میشود؛ در بخش دوم که مربوط به حوزه بینالملل است از طریق وزارت امور خارجه و پلیس بینالملل اقداماتی صورت گرفته است.
در فرایند نگارش سند تحول قضائی، هفت مأموریت اصلی قوه قضائیه منبعث از تکالیف تعیین شده در قانون اساسی و همچنین سیاستهای کلی نظام، مبنای تدوین سند شد که نسخه ویرایش شدهی این برنامهی تحولی ارتقاء یافته توسط رییس دستگاه قضا و تحت عنوان «سند تحول قضائی» ابلاغ گردید.
رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: موضوع فسخ واگذاری مجتمع فولاد میبد از سوی دادگستری دنبال شد که این امر منجر به صدور رأی هیئت داوری سازمان خصوصیسازی مبنی بر ابطال واگذری مزبور گردید.
رئیس قوه قضاییه گفت: نمیشود با امنیت شوخی کرد و این خط قرمز ماست؛ کسی که کیف قاپی میکند و موبایل مردم را میدزدد با او باید برخورد قاطع کرد؛ دادستانها با همکاری همه بخشها کاری کنند افراد شرور مجال و میدان پیدا نکنند.
در پی تأکید ریاست قوه قضاییه مبنی بر برخورد با وکالت تضمینی، ۱۹ وکیل که ۱۳ نفر از آنها در تهران مشغول به فعالیت واسطه گری برای اعمال نفوذ در پروندهها و انحراف در روند دادرسی بودند، دستگیر شده اند.
رئیس قوه قضائیه در پاسخ به سخنان یکی از اعضای کمسیون قضایی مجلس درباره تصمیم جدید قوه قضاییه مبنی بر عدم رسیدگی به دعاوی بانکی فراتر از نرخ مصوب بانکی تاکید کرد: ملاک ما برای میزان نرخ سود وامها، آن چیزی است که بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار میگوید. اگر بانکها بخواهند بدون هماهنگی بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار، مبلغی برای سود خود تعیین کنند دیگر ...
قوه قضائیه یکی از حامیان همیشگی رونق تولید بوده و در حد مقدورات خود به اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی اهتمام دارد اما این انتظار هم از دستگاه قضا نمیرود که بیمحابا از انواع و اقسام خصوصیسازی حمایت کند.
رییس قوه قضاییه گفت: جنگ اقتصادی سالهاست که به کشور ما تحمیل شده است، اما آنچه جلوی «قلدری»های دشمن را میگیرد، «اقتدار» نشان دادن است؛ «اظهار عجز» و سستی و کمکاری، دشمن را در جنگ اقتصادی «گستاخ»تر میکند؛ مردم، اظهار عجز و القای ناتوانی در حل مشکلات را از مسئولین نمیپذیرند.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: امروز قوه قضاییه نماد صلابت، قوت و اقتدار نظام و پشتیبان حقوق فردی و اجتماعی مردم است. به همین جهت دشمن تصمیم گرفته است این نقطه قوت را آماج حملات ناجوانمردانه جنگ رسانهای خویش قرار دهد.
رییس قوه قضاییه به صاحبان قلم و تریبون و چهره های متنفذ سیاسی و اجتماعی توصیه کرد که از پیشداوری و گمانه زنی درباره پرونده های قضایی پرهیز کرده و حوصله به خرج داده و اجازه دهند گزارش هایی که به دستگاه قضایی می رسد، بر اساس عدالت مورد رسیدگی قرار گیرد.