استاد دانشگاه علامه طباطبایی و اقتصاددان شهیر ایرانی با بیان اینکه نابرابری های ناموجه به عزت نفس مردم آسیب می زند، گفت: در مناسبات نابرابر شما با یک روحیه پارادوکسیکال همه چیزخواهی بدون مسئولیت پذیری مواجه می شوید. حکومتی می تواند توسعه پیدا کند که بفهمد نابرابری های ناموجه، منشا اصلی از بین رفتن تمام تعادل ها است.
یک استاد دانشگاه علامه طباطبایی و اقتصاددان شهیر ایرانی با بیان اینکه وقتی ببینیم در طول سی سال گذشته جراحی اسم رمز نابود کردن معیشت مردم و به فلاکت انداختن آنها است، تصریح کرد: راه اعتلای جامعه ما از مسیر گفتگوهای علم محور و اخلاق محور میگذرد. آنهایی که به اسم اسلام از تعهدات مربوط به حقوق انسان ها طفره می روند یک کار ضد اسلامی انجام می دهند.
استاد دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه اگر جامعه ناعادلانه شود، ثروتمندان هم امنیت ندارند، تصریح کرد: اینکه اسلام به عدالت اجتماعی انقدر اهمیت می دهد، حساب و کتاب دارد... سی سال سیاست تورم زا اجرا کنند بعد یک مقام رسمی بگوید 75 درصد جمعیت کشور بدون اعانه نمی توانند زندگی کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اقتصاددان برجسته ایرانی، با بیان اینکه نرخ تورم ماهانه که در خرداد 1401 اتفاق افتاد از زمان اشغال ایران در شهریور 1320 تا امروز کم سابقه بوده است، تصریح کرد: مسئله کلیدی و بسیار حیاتی بعدی این است که در این موج تورمی نرخ تورم ماهانه مواد غذایی به 26 درصد در خرداد 1401 رسیده که کم سابقه ترین شوک قیمتی غذا در تاریخ ...
یک عضو هیات علمی دانشگاه علامه و اقتصاددان برجسته با بیان اینکه ناعادلانه شدن توزیع قدرت، شایستگی و صلاحیت را به حاشیه می راند، گفت: بخش اعظم نابرابریها نتیجه ی سیاستهای دولتها است. اینکه دولت را در مقابل بازار قرار می دهند یک آدرس غلط است. دولت ها در معرض تسخیر شدگی قرار دارند. علائم و شواهد نگران کننده ای از تسخیر شدگی نظام تصمیم گیری و تخصیص ...
استاد دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه گزارش های موج اول و موج دوم سنجش ارزش ها و نگرش های ایرانیان می گوید 87.5 درصد مردم ایران خصوصی سازی را اسم رمز غارت و چپاول دارایی های بین نسلی دانسته اند، معتقد است مهم ترین ماموریت خصوصی سازی طی بالغ بر سی ساله گذشته پنهان کردن کسری دولت بوده است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: روحانی به گفته های کارشناسی بی اعتنایی نشان داد. بسیار غم انگیز است اما مجددا می گوییم اگر قرار است اصلاح یا جراحی صورت بگیرد باید سازه های ذهنی تصمیم گیران جراحی شود نه معیشت مردم بی پناهی که نجیبانه با فقر مدارا می کنند. یعنی چه که تصمیمات سخت در پیش داریم؟ این حرف ها یعنی چه؟ شنیدن این حرف ها از یک دولت ...
با وجود آنكه در حال حاضر تا حدودي آن ستادهاي حاكميتي براي مسائل كلي كشور چه در سياست خارجي و چه در دفاع ملي و ازاين قبيل موضوعات تشكيل ميشود، اما هنوز كشور فاقد ستاد حاكميتي صاحب صلاحيت براي انجام امور هماهنگسازيها و همراستاسازي تصميمگيريهاي كوتاهمدت و ميانمدت با مصالح توسعه ملي است.