دو روز پس از عزل وزیر بهداشت برزیل توسط رئیس جمهور و جایگزینی او، آمار روزانه فوتیهای برزیل از ۴۰۰ نفر گذشت. این دو مقام طی چند هفته گذشته درباره موضوع قرنطینه گسترده در کشور برای کنترل شیوع ویروس کرونا اختلاف نظر شدید داشتند.
در هفتههای اخیر این برای نخستین بار است که آمار رسمی فوتیهای کووید-۱۹ در کره جنوبی مانند چین به صفر رسید. کره جنوبی تا کنون یکی از موفقترین کشورها در مهار کرونا بوده است.
به گفته کارشناسان حوزه بهداشت، اگر چه بسیاری از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بهبود مییابند، اما به دلیل این که ماهیت این بیماری و عوارض طولانیمدت آن هنوز به درستی درک نشده، بهتر است که با جدی گرفتن نکات پیشگیرانه، هیچوقت به آن مبتلا نشویم.
در حالی که شمار مبتلایان به ویروس کرونا از مرز دو و نیم میلیون نفر گذشته و تعداد قربانیان هم به حدود ۲۰۰ هزار نفر رسیده است و دانشمندان جهان در پی یافتن راهی برای مقابله با کووید-۱۹ هستند، رئیسجمهوری ماداگاسکار اعلام کرد کشورش به درمانی برای کرونا دست یافته است.
درحالی که کشور چین هنوز از زیربار شوک نخست کرونا سربلند نکرده، اخباری از مبارزه یک شهر شمال شرقی این کشور برای مقابله با شیوع دوباره کرونا منتشر شده است.
پرتاب نخستین ماهواره نظامی جمهوری اسلامی ایران توسط سپاه پاسداران بامداد چهارشنبه 3 اردیبهشت 99 با موفقیت انجام شد و در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت.
بر اساس آمار جهانی تاکنون بیش از 210 کشور گرفتار ویروس کرونا شده اند. آمریکا با بیشترین تعداد مبتلا و جانباخته در رتبه اول جهان و روسیه در رتبه دهم جهان قرار دارند. اروپا با بیش از 70 درصد مبتلایان و قربانیان کووید 19 در حال حاضر وخیم ترین وضعیت کرونایی را تحمل می کند.
رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: با اعمال نظر وزارت بهداشت و خارجه، و اشباع بازار مصرف داخلی، پیش بینی میشود امسال در صورت نیاز کشورهای منطقه، ظرفیت صادرات اقلام بهداشتی به این کشورها برای مقابله با کرونا تا سقف ۱.۵ میلیارد دلار افزایش یابد.
مجلس سنای آمریکا به اتفاق آرا بسته حمایتی ۴۸۴ میلیارد دلاری برای مقابله با پیامدهای اقتصادی شیوع ویروس کرونا، کووید ۱۹، و کمک به بیمارستانهای کشور را تصویب کرد.
مدیر اجرائی سازمان جهانی غذا«فائو» هشدار داد با شیوع کرونا و آشکار شدن اثرات منفی اقتصادی کرونا، خطر قحطی جهان را تهدید می کند و کشورها باید سریعا راهکارهای مناسب و جدی برای مقابله رکود اقتصادی در پیش بگیرند.
وزیر خارجه آلمان ۲۰ روز پس از اولین تراکنش مالی با ایران تحت سامانه مالی اینستکس، در کنفرانس خبری وعده داد که به زودی دومین تراکنش مالی با ایران تحت اینستکس انجام خواهد شد.
چگونگی رفتار مردم در یک موقعیت اورژانسی، بستگی به فهم و ارزشیابی آنها از مخاطره و میزان آسیبپذیری آنها دارد. این موضوع در روزهای اخیر و با شیوع بیماری جهانگیر کرونا، ابعاد تازهای به خود گرفته است و برهمین اساس محققان کشور در مطالعهای، آن را مورد بررسی دقیق قرار دادهاند.
بر اساس آخرین بررسیهای صورت گرفته درباره بیماری کووید ۱۹ در کشور تا روز ۳۱ فروردین ماه علیرغم آنکه در کل کشور روند نزولی بیماری مشاهده میشود اما، روند صعودی یا شروع پیک در پنج استان قم، کهکیلویه و بویراحمد، مازندران، آذربایجان غربی و اردبیل مشاهده میشود.
رادیو «اورپ ۱» فرانسه از آغاز بیش از ۳۰ مطالعه برای یافتن درمان بیماری کووید-۱۹ توسط محققان و متخصصان بیماریهای عفونی در این کشور خبر داده و انستیتو پاستور فرانسه نیز به دنبال استفاده از واکسن سرخک برای ساختن آنتی ویروس علیه این بیماری است.
اگر چه موارد ابتلا به کرونا در روسیه طی 24 ساعت گذشته نسبت به روز قبل، سیر نزولی داشته است، اما با ثبت 4 هزار و 268 مورد جدید، شمار مبتلایان به کووید 19 در این کشور از مرز 47 هزار نفر عبور کرد.