سازمان ملی تأمین بهداشت و درمان بریتانیا اعلام کرد به بیش از ۶۵ هزار پزشک و پرستار بازنشسته در انگلیس و ولز نامه ارسال کرده و از آنها خواسته است که برای کمک به مقابله با شیوع ویروس کرونا به کار بازگردند.
جان باختن مردم با تاخت و تاز کووید 19 در جهان
بریتانیا ۶۵ هزار پزشک و پرستار بازنشسته را به خدمت فراخواند
تلاش بسیاری از کشورهای جهان برای مقابله با کرونا
یورو نیوز , 1 فروردين 1399 ساعت 17:00
سازمان ملی تأمین بهداشت و درمان بریتانیا اعلام کرد به بیش از ۶۵ هزار پزشک و پرستار بازنشسته در انگلیس و ولز نامه ارسال کرده و از آنها خواسته است که برای کمک به مقابله با شیوع ویروس کرونا به کار بازگردند.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در پی شیوع رو به گسترش ویروسکرونا در سراسر جهان، هشدار داد که در صورت فقدان همبستگی کشورها با یکدیگر جان میلیونها نفر در خطر خواهد بود. وی میگوید که بیماری همهگیر «کووید-۱۹» کشورهای فقیر را بیش از دیگر کشورها تهدید میکند.
از سوی دیگر شمار مبتلایان به ویروس کرونا در اروپا از ۱۰۰ هزار نفر فراتر رفت و شمار افرادی که در اثر این بیماری در ایتالیا جانباختند از چین پیشی گرفت. تاکنون در کل جهان بیش از ۱۰ هزار نفر بر اثر ابتلا به این ویروس نیز جان خود را از دست دادهاند.
آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به شیوع ویروس کرونا در جهان در روز جمعه، اول فروردین (۲۰ مارس ۲۰۲۰) را در این مطلب پیگیری کنید.
لودریان: ۱۳۰ هزار فرانسوی در سراسر جهان نتوانستهاند به کشور برگردند
ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه تخمین زد که حدود ۱۳۰ هزار فرانسوی در سراسر جهان بهخاطر شیوع ویروس کرونا نتوانستهاند به کشور برگردند. وی تاکید کرد برای بازگشت این تعداد باید تصمیمی اتخاذ کرد.
وی همچنین تصریح کرد که این افراد باید «صبور» باشند چرا که دولت در تلاش است که آنها به کشور برگرداند.
وی با وجود اینکه گفت دولت در نظر دارد هر چه سریعتر شرایط بازگشت این افراد را فراهم کند اما تاریخ دقیقی در این زمینه اعلام نکرد.
وزیر امور خارجه فرانسه این افراد را فرانسویهایی عنوان کرد که بیشتر برای تعطیلات از کشور خارج شده بودند اما در عین حال از اتباع فرانسوی که ساکن خارج از این کشور هستند خواست که در همان کشورها باقی بمانند.
شمار قربانیان ویروس کرونا در اسپانیا از هزار نفر فراتر رفت
مقامهای حوزه بهداشت اسپانیا اعلام کردند که شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور از هزار نفر فراتر رفت. با اضافه شدن ۱۶۹ مورد فوتی جدید در ۲۴ ساعت گذشته در این کشور، شمار افراد جانباخته بر اثر ابتلا به ویروس کرونا به ۱۰۰۲ نفر رسید.
بنابراین، اسپانیا چهارمین کشور پس از چین، ایتالیا و ایران است که بیش از هزار مورد فوتی مبتلا به کووید-۱۹ در آن گزارش میشود.
شمار افراد آلوده به این ویروس نیز از ۱۷ هزار ۱۴۷ نفر در روز گذشته به ۱۹ هزار و ۹۸۰ نفر تا ظهر جمعه رسید.
اتریش محدودیتهای اعمال شده را تمدید کرد
سباستین کورتس، صدراعظم اتریش گفت که محدودیتهای این کشور برای مقابله با ویروس کرونا تا ۱۳ آوریل (۲۵ فروردین) تمدید میشود.
تاکنون در اتریش ۲۲۰۰ مورد ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است و شش نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
مقامهای اتریش از روز دوشنبه محددیتهای شدیدی را برای تردد و جابجاییها در شهرهای این کشور اعمال کردند.
کورتس در یک نشست خبری خطاب به اتریشیها گفت: «محکم باشید.» وی تاکید کرد باید تدابیر اتخاذ شده اجرایی شوند.
رئیس سازمان جهانی بهداشت: میتوان ویروس کرونا را شکست داد
تدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت در توئيتی نوشت: «برای نخستین بار، چین روز گذشته اعلام کرد که هیچ مورد جدید ابتلا در داخل این کشور گزارش نشده است.»
وی تاکید کرد که این موضوع دستاورد بزرگی است و این اطمینان را به ما میدهد که میتوان ویروس کرونا را شکست داد.
ارتش مالزی برای اجرای محدودیت رفت و آمدها وارد عمل میشود
دولت مالزی اعلام کرد که نیروهای ارتش این کشور از روز یکشنبه برای کمک به اجرای محدودیتهای سفر و رفت و آمد با هدف جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در سطح شهرهای این کشور مستقر خواهند شد. مالزی بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ را در بین کشورهای جنوب شرق آسیا دارد.
مالزی از روز چهارشنبه تمام مرزهای خود را بست. مدارس و مشاغل غیر ضروری را تعطیل کرد و از مردم خواست تا در خانه بمانند.
روسیه آزمایش واکسن کرونا روی حیوانات را آغاز کرد
روسیه تست نمونههای اولیه واکسن احتمالی ویروس کرونا را در آزمایشگاهی در سیبری روی حیوانات آغاز کرد.
مقامهای پزشکی روسیه گفتند که دانشمندان مرکز ویروس شناسی و بیوتکنولوژی وکتور در شهر نووسیبیرسک، این واکسن را روز دوشنبه آزمایش کردند تا میزان تاثیرگذاری آن را بسنجند و از سوی دیگر این ارزیابی صورت گیرد که در چه دوزهایی (مقدار) میتوان از آن برای هر نفر استفاده کرد.
دانشمندان در سراسر جهان هشدار دادهاند که تولید واکسن فرآیندی طولانی و پیچیده است و این فرآیند ممکن است ۱۲ تا ۱۸ ماه طول بکشد.
قرار است آزمایش این واکسن روی حیوانات آزمایشگاهی حساس انجام شود.
همزمان با روسیه دانشمندان کشورهای دیگر از جمله آمریکا، آلمان و چین نیز در زمینه کشف و تولید واکسن ویروس جدید کرونا در حال فعالیت هستند.
بریتانیا ۶۵ هزار پزشک و پرستار بازنشسته را به خدمت فراخواند
سازمان ملی تأمین بهداشت و درمان بریتانیا اعلام کرد به بیش از ۶۵ هزار پزشک و پرستار بازنشسته در انگلیس و ولز نامه ارسال کرده و از آنها خواسته است که برای کمک به مقابله با شیوع ویروس کرونا به کار بازگردند.
مقامهای بریتانیا میگویند برای تقویت خدمات در خط مقدم مبارزه با کرونا به این نیروهای سابق نیاز دارند.
در بریتانیا تاکنون ۱۴۴ نفر بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان باختهاند و ۳ هزار و ۲۶۹ نفر نیز به این بیماری مبتلا هستند.
مرز مشترک آمریکا و کانادا امروز بسته میشود
جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا از بسته شدن مرز کانادا و آمریکا در روز جمعه خبر داد. کانادا که این هفته مرزهای خود را برای ورود اتباع خارجی بسته بود، با ایالات متحده آمریکا نیز توافق کرد مرز مشترک خود را برای نقل و انتقالات غیر ضروری ببندند تا از این طریق بتوانند گسترش شیوع کرونا را محدود کنند.
کانادا بیش از ۸۰۰ مورد فرد مبتلا به کووید ۱۹ را گزارش کرده است و در این کشور ۱۲ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند. طبق آمار و اطلاعات وزارت بهداشت کانادا تاکنون ۵۵ هزار نفر نیز در سراسر این کشور تست کرونا دادهاند.
مرکل: کرونا بزرگترین چالش آلمان پس از جنگ جهانی دوم است
آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان نیز روز چهارشنبه ۱۸ مارس (۲۸ اسفند)، شیوع ویروس کرونا را بهعنوان بزرگترین چالش این کشور پس از جنگ جهانی دوم برشمرد. وی تاکید کرد که رد شدن از این بحران به تک تک افراد بستگی دارد و از شهروندان کشورش خواست که ارتباط های غیر ضروری خود را قطع کنند.
عربستان: سفرهای داخلی تعلیق میشوند
وزارت کشور عربستان روز جمعه اعلام کرد که این کشور تمام پروازهای داخلی، حرکت اتوبوسها، تاکسیها و قطارها را از روز شنبه بهمدت ۱۴ روز بهحالت تعلیق در می آورد. این وزارتخانه این اقدام، اقدامی احتیاطی برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا عنوان کرد. تاکنون ۲۷۴ مورد ابتلا به کرونا در عربستان ثبت شده، هشت نفر بهبود یافته و مورد فوتی در این کشور گزارش نشده است.
ملک سلمان پادشاه عربستان روز گذشته در یک سخنرانی به شهروندان سعودی گفت: «پادشاهی [عربستان] در حال انجام اقدامهای پیشگیرانه برای مقابله با این بیماری و اثرات آن است.» وی تاکید کرد: «ما مرحله دشواری از تاریخ را سپری میکنیم. با این حال یقین دارم که این مرحله پایان خواهد یافت.»
انتهای پیام/*
کد مطلب: 8324