در ادامه روند کاهشی قیمت ها در بازار ارز و طلا، به رغم جوسازی های کانال های تلگرامی و تلاش دلالان و ذینفعان برای حفظ و آنچه که خود می گویند تثبیت! قیمت ها؛ دلار همچنان با شیب تندی در حال ریزش است و مشاهدات میدانی خبرنگار ما حاکی از آن است که دلار 39 هزار تومانی نیز خریدار قابل توجهی ندارد و دلالان و ذخیره کنندگان دلار، در تلاش اند با ضرر کمتری، دلارهای خود را فروخته و از بازار خروج بزنند. توصیه می شود مردم به هیچ وجه به سمت بازارهای غیر مولد مراجعه نکنند تا دچار زیان های شدید نشوند.
به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی ایصال نیوز، تبعات اعلام توافق ایران و عربستان، در بازارهای ایران همچنان ادامه دارد و بازارهای غیرمولد، با شوک های ریزشی کم سابقه ای مواجه شده اند که همچنان ادامه دارد.
در تازه ترین رصد میدانی خبرنگار ما، دلار در بازار آزاد حتی با نرخ 39 هزار تومان هم خریدار ندارد و صف فروش میدانی کم سابقه ای شکل گرفته است. از سوی دیگر تلاش های دلالان و ذینفعان برای شکستن صف های فروش دلار، تا کنون بی نتیجه مانده و معامله گران، سعی در خروج و فرار از این بازار غیر مولد هستند.
طلا نیز به توافق ایران و عربستان و برخی شایعات درباره قریب الوقوع بودن توافق ایران و امریکا در موضوع مبادله زندانیان و آزادسازی برخی منابع ارزی ایران، واکنش جدی نشان داد و با شکسته شدن کانال دو میلیون تومانی، در لحظه تنظیم این خبر، هر گرم طلا در محدوده 19,926,000 ریال مبادله می شود.
حسین امیرعبداللهیان در تازه ترین اظهارنظر، عصر امروز در مصاحبه با شبکۀ خبر، اعلام کرد که مذاکرات تبادل زندانیان بین ایران و امریکا به خوبی پیش رفته است و در آستانۀ نهایی شدن و آغاز فرآیند مبادله است.
برخی گمانه زنی ها در ادامه اظهار نظرهای مثبت گروسی از همکاری های ایران با آژانس، حکایت از قریب الوقوع بودن از سرگیری مذاکرات احیای برجام برای نهایی شدن توافق احیای برجام است.
مقاومت های شایعه پایه برای حفظ قیمت ها در بازارهای غیرمولد ایران ادامه دارد و دلالان در تلاش اند با عددسازی هایی چون دلار 43 هزار تومانی و دلار 41 هزار تومانی، مانع از ریزش بیشتر قیمت ها شوند؛ تولید و انتشار اخبار کذب درباره تشدید تنش ها و وقوع حوادث از جملۀ شگردهای این دلالان در فضای مجازی ست.
شیب تند ریزش قیمت ها در بازار ارز و طلا ادامه دارد و مشاهدات میدانی حاکی از آن است که دلار 39 هزار تومانی نیز در بازار خریدار قابل توجهی ندارد و اکثر فعالان، فروشنده هستند.
پیش بینی می شود تلاش های کم سابقه ذینفعان برای حفظ حباب بازارهای غیرمولد وارد فاز تازه ای شود هر چند که تداوم روند بهبود مسائل بین الملل مرتبط با کشور و ترمیم شکاف ها و گسترده شدن سطح مبادلات و توافقات بین المللی، به سادگی این مقاومت ها و اخلال گری ها را در خود حل خواهد کرد.
انتهای پیام/*