جمعه در پیش باز هم مردم خواهند آمد. خواهند آمد تا بار دیگر این بار در شرایط حساس و در حالی که دشمنان آدمکش و خبیث این ملک و ملت نقاب از چهره برداشته و علنا و عملا علیه این انقلاب بزرگ چنگ و دندان نشان میدهند با حضور خود پای صندوق رای و انتخابات مجلس یازدهم، بلوغ و بصیرت خود را اثبات و خار چشم دشمنان شوند و وفاداری خود را به نظام و مقاومت خود را در راه تحقق آرمانها و شعارهای بزرگ انقلاب اسلامی به جهانیان اعلام نمایند.
۱- «شکر» کلمهای است که در قرآن زیاد با آن برخورد داریم. معنی «شکر» این است که انسان در مقابل فردی که از او خیری به وی رسیده است اظهار قدردانی کند و مثلا بگوید: من ممنون هستم. آیا معنی «شکر خدا» همین است که بگوییم: «الهی شکر»؟ نه، اشتباه است.الهی شکر صیغه شکر است نه خود شکر. خود شکر چیز دیگری است... در تعریف «شکر» چنین گفتهاند: استعمال الشیِء فیما خلق الله لاجله. به کار بردن شیء در راهی که به خاطر آن خلق شده. آیا شکرِ مثلا چشم که خدا به ما داده این است که بگوییم: خدایا شکر که به من چشم دادی؟ نه. عقل، فکر، عاطفه، احساسات، فرزند، مال، سلامت؛ و هر نعمتی که داری اگر این نعمت را از مسیر خودش منحرف نکنی و در مسیر دیگر استفاده نکنی، شاکری.»(استاد شهید مرتضی مطهری/ آشنایی با قرآن، جلد سوم، ص ۱۲)
۲- نهضت انبیاء الهی(علیهمالسلام) خاصه انقلاب بزرگ پیامبر خاتم(ص) حکایت خود را دارد و با صرفنظر کردن از آن، بیگمان و بدون اغراق مردمیتر از انقلاب اسلامی تاریخ به خود ندیده است. انقلابی در تداوم انقلاب جاوید رسول ختمی مرتبت(ص) به رهبری مردی از سلاله آن رسول پاک و با حضور مردم. «همه مردم»! همه طبقات و اقشار و تیپهای اجتماعی، شهری و روستایی و گروههای سنی و جنسی مختلف و... حتی گرایشها و جناحهای مختلف و متضاد سیاسی و مسلمان و غیرمسلمان. این انقلاب که بعد از پیروزی نیز مردمی مانده و ۴۱ سال بر دوش مردم همیشه و همه جا در صحنه قرار دارد و به پیش میرود بدون تردید یکی از افتخارات بزرگ این آب و خاک و یکی از سرمایههای مهم ملی و تاریخی این مردم و بالاخره از نعمتهای الهی است که به مصداق «ان الله لایغیر مابقوم...» به این مردم ارزانی داشته شده است. و با وجود همه موانع و خطرات داخلی و بیرونی به ویژه توطئههای رنگارنگ و بیامان دشمنان ناپاک و خبیث به شکلی «معجزهگونه» پایدار مانده است. «خدای متعال برای اینکه دلها را به تحقق وعدههای آینده قُرص کند، برخی از این وعدهها را در کوتاهمدت اجرا میکند.» (بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم قم. دیماه ۹۱) وظیفه بزرگ همه و به طور طبیعی بیش از همه مدیران و مسئولان حفظ این نعمت و به جا آوردن شکر نعمت انقلاب است. این امر نیز با شعار و در زبان و تعارف و... به تنهایی انجام نمیشود بلکه همانطور که بزرگان در تعریف شکر گفتهاند «به کار بردن انقلاب در راهی که به خاطر آن خلق و ایجاد شده است»، میشود به جای آوردن شکر نعمت انقلاب به معنای واقعی و عملی.
۳- انقلاب اسلامی آمده است تا با حاکمیت استقلال و آزادی و برقراری جمهوری اسلامی، به سوی احیاء تمدن اسلامی و برپایی «امت واحده» گام بردارد و... مسیر تاریخ را عوض کند.انقلاب اسلامی برپاشده است تا بساط گردن کلفتی و چپاول قدرتهای استعمارگر و وحشی متمدننما! را در این کشور (بلکه جهان) جمع کند به این ملک و ملت عزت و آزادگی دهد و به این جامعه و مردم شخصیت و رشد و آگاهی و بالاخره زندگی در شأن مقام انسان(عبد خدا) هدیه نماید. مردم ایران با این نیت و هدف، با برپایی انقلاب اسلامی آرمان و آرزوی اعتقادی و تاریخی خود را پس از عبور قرنها محقق کردند و البته نه مجانی و به سادگی که با تحمل رنجها و مصیبتها و تحمل داغها و دردها و بالاخره نثار خون پاک فرزندان خویش و تقدیم پاکترین انسانهای روی زمین.
۴- مردم همچنان پای انقلاب خود ایستادهاند. به گواه واقعیات غیر قابل انکار در طول چهل و یکسال گذشته «مردم» با تبعیت از رهبری، بیش از هر گروه و حزب و مدیر و رئیس و وزیر و وکیل و... نقش خود را به بهترین و خالصانهترین شکل انجام داده است. امام خمینی(ره) در این باره میفرماید «از اول انقلاب تاکنون کسی که نقش و وظیفه خود را به بهترین وجه عمل کرده است، مردم هستند.»(نقل به مضمون) حضور مردم بزرگترین پشتوانه انقلاب، مهمترین عامل تداوم انقلاب و کاریترین حربه برای یأس و شکست دشمنان در پیشبرد اهداف شوم و غارتگرانه آنها بوده است. راز این همه تلاش سیاسی و کار و ترفند فرهنگی و خستگیناپذیر اراذل و دشمنان این مرز و بوم و رأس همه آنها آمریکای تروریست برای دلسرد کردن مردم و جدایی انداختن میان آنها و نظام در این نکته نهفته است. علیرغم این تلاش و ترفندهای دشمن و ضعفهای درونی که سخت موجب رنجش و انتقاد مردم است، اما آنها کماکان با گامهای استوار و فریادهای پرطنین خود در کنار و حامی بزرگ انقلاب اسلامی هستند. «(دشمنان) میگویند تکیه نظام جمهوری اسلامی به این مردم است اگر توانستیم این مردم را از نظام جمهوری اسلامی جدا کنیم قدرت مقاومت از نظام جمهوری اسلامی گرفته میشود.»(رهبر انقلاب -۲۸ بهمن ۱۳۹۱)
حضور چند ده میلیونی مردم در تشییع پیکر پاک سردار دلها، شهید سلیمانی که 40 روز قبل اتفاق افتاد، برای دیرباورترین افراد در داخل و خارج کشور کمترین تردیدی باقی نگذاشت که انقلاب اسلامی همچنان پویا و استوار در حرکت است.
هفته گذشته در چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی مردم با حضور عاشقانه و خالصانه خود در سردترین روزهای سال و زیر بارش شدید برف و باران و... بار دیگر «حماسه» آفریدند و «شگفتی» خلق کردند و موجب خشم و بغض و شکست محاسباتی و تبلیغاتی دشمن از یکسو و امید و اعتماد به نفس و خشنودی انقلاب و جبهه مقاومت و دوستداران آن در سراسر دنیا شدند. آنها بار دیگر به نقش و وظیفهای که در قبال انقلاب اسلامی به عنوان میراث شهیدان در طول تاریخ اسلام و ایران اسلامی، داشتند به بهترین وجه عمل کردند. «خب، امسال شما دیدید در این راهپیمایی مردم چه کردند. نمیشود گفت مردم از گرانی و مشکلات شکایتی ندارند؛ چرا گرانی هست، مشکلات اقتصادی هست، مردم هم آن را لمس میکنند - مخصوصا طبقات ضعیف- اما این موجب نشد که مردم بین خودشان و نظام اسلامی فاصله بیندازند. مردم میدانند آن دست قدرتمندی که بتواند این مشکلات را حل کند، نظام اسلامی است؛ آن اسلام عزیز و اسلام مقتدر و مسئولانی است که به اسلام پایبندند، اینها میتوانند مشکلات را برطرف کنند. تسلیم شدن در مقابل دشمن، مشکلی را برطرف نمیکند.»(بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان- ۲۸ بهمن ۱۳۹۱)
۵- گرانی هست، مشکلات هست، رانتخواری و تبعیض هست و خیلی چیزهای دیگر هم هست که البته در نظام پا گرفته از مجاهدتها و شهادتطلبیها و... نباید باشد... مردم به ویژه طبقات پایینتر جامعه آنها را با عمق وجود و در مسیر زندگی روزمره خود لمس و احساس میکنند با این همه اما جمعه در پیش باز هم مردم خواهند آمد. خواهند آمد تا بار دیگر این بار در شرایط حساس و در حالی که دشمنان آدمکش و خبیث این ملک و ملت نقاب از چهره برداشته و علنا و عملا علیه این انقلاب بزرگ چنگ و دندان نشان میدهند با حضور خود پای صندوق رای و انتخابات مجلس یازدهم، بلوغ و بصیرت خود را اثبات و خار چشم دشمنان شوند و وفاداری خود را به نظام و مقاومت خود را در راه تحقق آرمانها و شعارهای بزرگ انقلاب اسلامی به جهانیان اعلام نمایند. بزرگترین دستاورد عملی این «حضور» مثل حضورهای دیگر مثلا در راهپیمایی ۲۲ بهمن و... مأیوس کردن دشمنان و تضمین امنیت این سرزمین است. نکتهای که اینجا مهم و باعث دغدغه و نگرانی است این است که این امنیت ناشی از حضور مردم در صحنه باید به نفع مردم و انقلاب مردم تمام شود نه اینکه به فرصتی تبدیل شود برای کسانی که به ریش این ملت و جانبازیها و فداکاریها و ایثارها و شهادتها و... میخندند و علیرغم ظاهرسازیها و ریاکاریها چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند. کسانی که بعضا ردای مسئولیت و مدیریت هم به تن دارند و با عملکرد خود از پشت بر پیکر این ملت بزرگ خنجر میزنند.
۶- توقعات و انتظارات مردم در اظهار نظرهایی که اینجا و آنجا و در جمعهای خصوصی و عمومی و... مطرح میکنند، خاصه در مصاحبههای کوتاهی که این روز و شبها از شبکههای مختلف و بخشهای خبری سیما پخش میشود، مسائل حاد و پیچیدهای نیست. اگر آنها را جمعبندی و تحلیل محتوا و خلاصه کنیم عصاره آن میشود: «خدمت»! مردم از نمایندگان خود مثل سایر مسئولان فقط توقع خدمت دارند. انجام خالصانه وظیفه آنچنان که به نفع این مردم و در جهت تحقق آرمانهای بلند انقلاب این مردم تمام شود. «در قانون اساسی شما موظف شدهاید که از دستاوردهای انقلاب و مبانی اسلام دفاع کنید...»(رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس بهار(۹۵) مردم از نمایندگان خود انتظار دارند با عملکرد خود پاسدار خون شهدا باشند در خط و مسیر سردار دلها حاج قاسم شهید پیرو ولایت باشند. با خدمت خالصانه خود به سهم خود حرکت به سوی «شکلگیری یک ایران قدرتمند» را سرعت بخشند. مجلس را در «رأس امور» قرار دهند و به عنوان بزرگترین و مهمترین مرجع و مرکز قانونگذاری بستر «پیشرفت ملت» را که بزرگترین مسئله دشمن است هموار نمایند و... بعد از انتخابات و به مجلس راه پیدا کردن هم به آنچه قبل از آن میگفتند و در بارهاش شعار و وعده میدادند پایبند باشند نه اینکه خرشان که از پل گذشت دنبال کار خود و منافع خانوادگی و باندی و... بروند و نسبت به مردم بیاعتنایی و تحقیر و رفتار طاغوتی پیشه کنند و دشمن را جری و گستاخ کنند.
دشمنی که به اندازه کافی برای کینهتوزی و دشمنی با این ملت قد علم کرده که با انقلاب معجزهآسای خود بساط مستکبران را برهم زده و نقشههای دویستساله را خنثی کرده و رویاهای دور و دراز آنها را بر باد داده و... انگیزه و برنامه دارد. بیانصافی است که از درون هم به دست افراد غافل و یا مغرض و نفودی و... که در مراکز حساسی چون مجلس و دولت و قوه قضائیه و... رخنه کردهاند این ملت شریف و این مردم نجیب و مقاوم مورد اذیت و آزار قرار بگیرند و...
۷- جمعه دوم اسفند ماه ۹۸، یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد و بار دیگر «مردمسالاری دینی» در کشور به نمایش در میآید. مردمسالاری اصیل و مبتکرانهای که هرچقدر میگذرد با ارتقای بلوغ و بصیرت مردم انتظار میرود نتایج مثبت خود را بیشتر بر روند و حرکت کلی جامعه به سمت پیشرفت و تحقق آرمانها بگذارد. همچنین انتظار میرود که بحث «ارزیابی و نظارت» که یک اصل بیبدیل و بسیار مهم مدیریتی است و در مکتب اسلام نیز بر آن تاکید شده و در سیره و سنت بزرگان دین به آن عمل شده، بیش از پیش جدی گرفته شود تا در برهه حساس کنونی و روزهای مهم و سرنوشتساز آینده شاهد شکلگیری مجلسی کارآمد، انقلابی، هشیار و عامل به وصیت شهدای بزرگ خاصه شهید حاج قاسم سلیمانی و بالاخره وصیت امام راحل عظیمالشان باشند. همان امامی که از مسئولان کشور میخواست تا با «خدمت» به این مردم، عملاً شاکر و قدردان آنها باشند و بارها خطاب به مسئولان فرمود «شما باید توجه به این معنا بکنید که ما را اینها [مردم به ویژه این پایینشهریها و این پابرهنهها] آوردهاند وکیل کردهاند، وزیر کردهاند، رئیسجمهور کردهاند، اینها ولینعمت ما هستند و ما باید ولینعمت خودمان را از آن قدردانی کنیم و خدمت کنیم به او و همینها هستند که الان حفظ این کشور را میکنند و حفظ این نظام را میکنند...» (صحیفه نور، جلد 16، صفحه ۲۵)
انتهای پیام/*