اداره اطلاعات انرژی آمریکا در شرایطی که تهدید رکود شدید ناشی از همهگیری ویروس کرونا بر بازار جهانی سایه افکنده و نزدیک به نیمی از جمعیت کره زمین را با نوعی تعطیلی عمومی مواجه کرده است، پیشبینی کرد که تقاضا برای نفت خام در این کشور در سال ۲۰۲۰ میلادی، بالغ بر ۱.۳ میلیون بشکه در روز کاهش خواهد داشت.
به گزارش ایصال نیوز، اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز سهشنبه به وقت واشنگتن اعلام کرد که براساس پیشبینیهای این سازمان، در سال ۲۰۲۰ تولید نفت خام در آمریکا ۴۷۰ هزار بشکه در روز کاهش خواهد یافت.
به گزارش رویترز،این اداره همچنین پیشبینی کرد که تقاضای برای نفت در آمریکا در سال جاری میلادی یک میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یابد.
پیشبینی اداره اطلاعات انرژی آمریکا برای تقاضای جهانی برای نفت این است که در سال جاری میلادی با کاهش ۵.۶ میلیون بشکه روزانه، به ۵ میلیون و ۲۳۰ هزار بشکه در روز برسد و در عین حال گفت که این آمار هم برای ایالات متحده و هم برای جهان در سال ۲۰۲۱ شاهد رشد خواهد بود.
تهدید رکود شدید در نتیجه همهگیری جهانی ویروس کرونا در حالی همچنان بر بازار جهانی سایه افکنده است که نزدیک به نیمی از جمعیت کره زمین با نوعی تعطیلی عمومی یا فاصلهگذاری اجتماعی برای پیشگیری از سرایت بیشتر این بیماری درگیر هستند.
«لیندا کاپوآنا» رییس اداره اطلاعات انرژی آمریکا گفت: پیشبینی ما این است که بیشترین تاثیر محدویتهای مرتبط با کووید۱۹ بر تقاضای سوخت مایع در آمریکا در سهماهه دوم سال ۲۰۲۰ باشد و پس از آن در یک سال و نیم آینده با بازگشت تدریجی مسافرتها و روند عادی بازار، این تاثیرات از بین برود.
وی گفت که در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ مصرف بنزین در آمریکا به کمترین حد خود در ۲۰ سال گذشته خواهد رسید. به نوشته رویترز، تحلیل اطلاعات تولیدکنندههای عمده نفت که در سراسر دنیا فعالیت دارند نشان میدهد که این شرکتها با سقوط بیسابقه قیمت نفت در بازارهای جهانی، هزینههای سال ۲۰۲۰ خود را ۲۵ درصد معادل ۵۵ میلیارد دلار کاهش دادهاند.
منابع آگاه به رویترز گفتند که انتظار میرود روسیه و عربستان در نشست روز پنجشنبه سازمان کشورهای تولیدکننده نفت (اوپک) برای کاهش تولید نفت به منظور ایجاد زمینه برای افزایش قیمت جهانی این حامل انرژی توافق کنند؛ اگرچه این توافق مشروط به اقدام مشابه از سوی آمریکا است.
گفتنی است، دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا پیشتر در یک پیام توئیتری گفته بود که امیدوار است عربستان و روسیه ١٠ میلیون بشکه یا بیشتر از تولیدات نفتیشان را کاهش دهند.
قیمت نفت خام پس از عدم توافق اوپک با روسیه و کاهش قیمتها توسط عربستان، بزرگترین سقوط را در نزدیک به ۳۰ سال گذشته تجربه کرد.
انتهای پیام/*