به گزارش ایصال نیوز از وزارت کشور، دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور پس از بازدید از پایانه مرزی شلمچه، در جلسه ستاد اربعین استان خوزستان که در فرمانداری خرمشهر برگزار شد، ضمن تقدیر از تمامی دستگاههای اجرایی برای اداره و مدیریت خدمت به جمعیت زائران حسینی و ساماندهی تردد و حضور آنها گفت: یقیناً استان هایی که زحمت زیادی بر دوش آنها است مثل خوزستان، ایلام و اخیرا کرمانشاه، پرچمدار و جلودار خدمت رسانی به زائرین حسینی هستند.
وی با اشاره به اینکه این حرکت عظیم و بی نظیر ابتدا با لطف خداوند و خود امام حسین (ع) مدیریت می شود، عنوان کرد: جابجایی حدود چهار میلیون نفر جمعیت ظرف ۲۰ روز بین دو کشور و هماهنگی با کشور مقابل با وجود مشکلاتی که دارند، واقعا لطف خداوند متعال است.
وزیر کشور در ادامه با بیان اینکه توفیق خدمت رسانی به زوار اربعین لطفی است که از سوی خداوند به مسئولان عنایت شده است، تأکید کرد: انسان برخلاف سایر موجودات توانایی بازگشت به گذشته دارد، این بازگشت به گذشته شخصی نیست بلکه به تاریخ انسانها است، باید بر اساس روایت های مختلف که اساس همه آنها حق جویی امام حسین (ع) و ظلم دشمنان است، به گذشته کربلا نگاهی داشته باشیم چرا که زمینه عبرت، تجربه اندوزی و تولید علم و دانش است.
رحمانی فضلی ادامه داد: حقانیت امام حسین (ع) تحقق همان شعاری است که تحت عنوان "هل من ناصر ینصرنی" و آیه "ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم" مطرح می شود و همه خدمات رسانان به زائران حسینی جزو ناصران، خادمان و حامیان این حقیقت مطهر و جاویدان هستند.
وی با اشاره به اینکه توفیق خدمت رسانی در این مقطع کوتاه از گذشته دست به دست و به صورت زنجیروار به ما رسیده است، عنوان کرد: اربعین حسینی به صورت جهانی و کاملا انسانی در قلب ها و فطرت پاک همه جهانیان تبلور پیدا کرده و موضوع امام حسین (ع) فراتر از یک نگاه قومی، محلی و منطقه ای است بلکه حتما جایگاه ظهور، بروز و تجلی این حقیقت در قلب های انسان ها است.
وزیر کشور اضافه کرد: روند بیش از یک هزار سال قبل اربعین تا کنون نشان داده که خاستگاه این حرکت جهانی در قلوب انسان ها است؛ در اربعین افراد مختلف با هر نوع دین و گرایشی این حقیقت قلبی را مشاهده و در عین حال به سراسر نقاط جهان منتشر می کنند.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه اربعین به صورت کاملاً ذاتی و فطری در قلب همه انسان ها ظاهر می شود، افزود: آنچه که باید یادآور شوم این است که با تلاش بیشتر باید هر ساله موضوع اربعین عظیم تر، باشکوه تر، معنوی تر، مؤثرتر و نافذتر پیش برود.
وی در همین راستا به بیانات رهبری در جمع موکب داران عراقی اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری به ابعاد معنوی و فرهنگی اربعین تأکیدات بسیاری داشتند. ما همه مقدمات را باید فراهم کنیم تا آن واقعه تاریخ ساز و تجلی حقیقت و معنویت و ابعاد عظیم و باشکوه فرهنگی آن بیشتر خود را نشان دهد که الان در کل دنیا مردم تشنه این نوع معارف، اصول، ارزشها و عقاید هستند.
وی اضافه کرد: روند این واقعه تاکنون این امر را نشان داده است و پس از این هم این قضیه ادامه خواهد داشت، هم اکنون نیز افراد مختلفی با هر نوع دین، مذهب و گرایشی این مسئله را می بینند، می شنوند و منتشر می کنند. خداوند هم توفیق خواهد داد و این موضوع به صورت کاملا تجلی یافته، یک حرکت ذاتی و فطرتی انسان در قلب همه انسانها خواهد شد.
وزیر کشور در ادامه با اعلام خبر افزایش حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری تعداد زائران حسینی نسبت به سال گذشته تصریح کرد: روند فزاینده و رو به رشد حضور زائران حسینی هر سال رقم می خورد و نشان دهنده ظرفیت های بالقوه اربعین است.
رحمانی فضلی با اشاره به به لزوم آسیب شناسی حوزه خدمات رسانی اربعین حسینی اضافه کرد: سال های اول در مرز مهران وقتی بارندگی شد، تمام خودروها در جاده های محلی،از میان گل و لای با تراکتور بیرون کشیده می شد اما امسال زیرساخت ها با میزان جمعیت قابل تطبیق است و در این سوی مرز مشکل خاصی نداشتیم.
وی با اشاره به اینکه دیدار مقام معظم رهبری با مواکب و دعوت از مردم باعث افزایش انگیزه برای خدمات رسانی در ایام اربعین شد، عنوان کرد: خوشبختانه تاکنون هیچ مشکلی به معنای چالش غیرقابل حل یا معضل در راستای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی نداشتیم.
وزیر کشور با اشاره به اینکه برای خدمات رسانی در ایام اربعین حسینی باید با خدا معامله کرد، یادآور شد: بعد از لطف خداوند مسئله این است که همه دل ها، افکار، قدم ها، اراده ها و عمل ما به دور یک محور واحد می چرخد و هم افزایی، همکاری و همدلی بسیار خوبی در زمینه خدمت رسانی به زائران حسینی وجود دارد.
رحمانی فضلی عنوان کرد: امسال دو حادثه و حرکت عظیم در سطح کشور را به لطف خدا مدیریت کردیم که یکی از آنها سیل فروردین ماه بود که ۲۴ استان کشور را درگیر کرد و تمام دنیا متوجه حادثه عظیم سیل ایران و آثار آن بودند ولی به دلیل اینکه مردم پای کار آمده و تمام دستگاههای اجرایی هم در کمترین زمان کار رسیدگی به مناطق را شروع کردند، با کمترین هزینه سیل را مهار و اکنون هم در حال انجام تعهدات در حوزه بازسازی هستیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه موضوع سیل و اربعین به انسجام و وحدت ملی تبدیل شده تأکید کرد: این نوع مدیریت خوب در سیل و اربعین باید به یک الگو در جمهوری اسلامی تبدیل شود و اگر همین انگیزه را در حوزه های اشتغال، تولید و امور سیاسی و فرهنگی داشته باشیم می توانیم این امور را با سرعت بیشتری پیش ببریم.
وزیر کشور در پایان بیان کرد: هرچند که همه دشمنان به انتخابات دوره پیش رو به چشم یک چالش نگاه می کنند و تصور دارند که می توانند با نارضایتی ها در حول محور انتخابات توطئه چینی کنند ولی یقیناً این توطئه چینی ها با وحدت مردم شکست می خورد و ملت ایران انتخابات را به یک حرکت انسجام بخش تبدیل می کند و در این مسیر، موفق می شود.
انتهای پیام/*