کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

باند سرقت نفت خام صادراتی ایران منهدم شد

26 فروردين 1404 ساعت 17:33

حراست شرکت ملی مناطق‌نفت خیز جنوب با هوشیاری نیروهای خود توانست دو دستگاه تانکر حامل ۶۰ هزار لیتر نفت خام صادراتی را توقیف کرده و سارقان را به مراجع انتظامی تحویل دهد.


به گزارش سرویس اجتماعی ایصال نیوز از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، با پایش میدانی نامحسوس و در چند روز عملیات شناسایی، رصد و کمین عوامل حراست شرکت نفت و گاز مارون در مسیر خطوط لوله زیر زمینی انتقال نفت خام صادراتی، سرانجام در سحرگاه امروز ( سه‌شنبه، ۲۶ فروردین) تانکرهای یادشده، توقیف و متعاقب آن ۳ نفر از سارقان با هویت مشخص دستگیر و به مرجع انتطامی تحویل شدند.

بر اساس اعلام مسئولان حراست شرکت ملی مناطق‌نفت خیز جنوب، با شناسایی و دستگیری این افراد که با ایجاد انشعاب روی خطوط زیرزمینی اهواز - امیدیه به سرقت نفت خام اقدام می‌کردند، شناسایی سایر عوامل و افراد مرتبط با این باند و در گام بعدی زنجیره خرید و فروش نفت خام سرقتی در دستور کار حراست شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب قرار گرفته است.

پشتیبانی از تولید پایدار و حفاظت و صیانت از سرمایه‌های انسانی و مادی صنعت نفت، اولویت اصلی و رسالت حراست شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و شرکت‌های تابع است.

انتهای پیام/*


کد مطلب: 45781

آدرس مطلب :
https://www.isalnews.ir/fa/news/45781/باند-سرقت-نفت-خام-صادراتی-ایران-منهدم

ایصال نیوز
  https://www.isalnews.ir