کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بمباران مجدد صنعا توسط جنگنده‌های امریکایی

4 فروردين 1404 ساعت 0:52

منابع خبری گزارش دادند که صنعا؛ پایتخت یمن بار دیگر هدف حمله هوایی آمریکا قرار گرفته است.


به گزارش سرویس بین الملل ایصال نیوز، المسیره اعلام کرد که یک ساختمان در یک‌منطقه مسکونی در منطقه عصر در شهرستان معین در پایتخت یمن هدف قرار گرفته است.

شبکه المیادین نیز به نقل از خبرنگار خود در یمن اعلام کرد که در حمله آمریکا به منطقه مسکونی "عَصِر" در غرب صنعا تاکنون ۴ نفر شهید و بیش از ۱۰ نفر نیز زخمی شده‌اند و همچنان احتمال افزایش تلفات وجود دارد.

همچنین، در حمله دیگر، آمریکا ساختمانی را در نزدیکی بیمارستان "بن سینا" در صنعا هدف قرار داده است.

آمریکا در ادامه تجاوزگری خود به یمن، در ۲ نوبت شهرستان‌های ساقین و سحار در استان صعده در شمال یمن را بمباران کردند.

منابع خبری گزارش دادند که آمریکا روز یکشنبه در دو نوبت اطراف شهر صعده در شمال یمن را هدف قرار داده است.

پیشتر جنگنده های آمریکا بامداد امروز شنبه و جمعه شب مناطقی از استان صعده در شمال یمن را بمباران کرده بودند.

جنگنده های آمریکا شامگاه پنجشنبه نیز استان الحدیده در غرب یمن را بمباران کرده بودند.

هواپیماهای جنگی آمریکا روز سه شنبه نیز منطقه طخیه در شهرستان مجز در استان صعده را در چندین نوبت هدف قرار داده بودند.

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن پیش از این در بیانیه ای حملات هوایی آمریکا و انگلیس به محله‌های مسکونی شهر صنعا را یک اقدام خصمانه و جنایتکارانه دانسته بود.

نیروهای مسلح یمن تاکید کرده است که به مقابله با تجاوز آمریکا و جلوگیری از عبور کشتی‌های رژیم صهیونیستی تا توقف کامل تجاوز به نوار غزه و پایان محاصره این منطقه ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/*


کد مطلب: 45390

آدرس مطلب :
https://www.isalnews.ir/fa/news/45390/بمباران-مجدد-صنعا-توسط-جنگنده-های-امریکایی

ایصال نیوز
  https://www.isalnews.ir