مدیرکل ارزیابی و رسیدگی به شکایات وزارت آموزش و پرورش گفت: کتاب های کمک درسی مورد تایید وزارت آموزش و پرورش نیست. امید است بتوانیم طرح ممنوعیت استفاده از کتاب های کمک درسی را در سراسر کشور به صورت ۱۰۰ درصد اجرایی و عملیاتی کنیم. از اولیا دانش آموزان هم می خواهیم برای تهیه این کتاب ها با مدارس مشارکت نکنند. چون از نظر ما غیرقانونی است.
به گزارش ایصال نیوز، وزارت آموزش و پرورش امسال نیز مانند چند سال گذشته ورود کتابهای کمک درسی به مدارس را ممنوع اعلام کرده است؛ به هیچ وجه نباید این کتابها در اختیار دانشآموزان قرار گرفته و یا حتی توصیه شود. متولیان نظام آموزشی معتقدند که این کتاب ها تاثیری در روند آموزش و یادگیری بیشتر دانش آموزان ندارند و محتوای کتاب های درسی برای آموزش کفایت می کند و نیازی به استفاده از این کتاب ها نیست ضمن اینکه بسیاری از کتاب های کمک درسی استاندارد لازم را ندارند.
امسال نیز وزارت آموزش و پرورش با هشدار به مدیران مدارس برای جلوگیری از ورود کتاب های کمک درسی به مدارس، از اولیاء دانش آموزان هم خواسته است مواردی که با آنها برخورد می کنند را گزارش دهند تا برخورد جدی صورت گیرد.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در این رابطه گفت: کتابهای کمک درسی دانشآموزان مورد تایید وزارت آموزش و پرورش نیست و به همین دلیل تهیه این نوع کتابها در مدارس ممنوع است.
زهرا مظفر افزود: کتاب های کمک درسی مورد تایید وزارت آموزش و پرورش نیست. در بخشنامه ای به همه مدیران مدارس سراسر کشور ابلاغ شده است که اگر احیانا کتابی تهیه شده یا در نظر دارند که آن کتاب را تهیه کنند، باید از این اقدام منصرف شوند. وی تاکید کرد: توصیه می کنیم مدارس سراسر کشور به هیچ عنوان دانش آموزان را برای تهیه یا استفاده از کتاب های کمک درسی ترغیب نکنند و مدیران مدارس هم نباید اقدام به این کار کنند. از اولیا دانش آموزان هم می خواهیم برای تهیه این کتاب ها با مدارس مشارکت نکنند. چون از نظر ما غیرقانونی است.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اینکه معلمان توصیه کنند دانش آموزان کتاب های کمک درسی را تهیه کنند این موضوع را هم تایید نمی کنیم و به هیچ وجه این گونه کتاب ها مورد وثوق ما نیست. در واقع تاکیدی بر استفاده دانش آموزان از این گونه کتاب ها نداریم.
مظفر از مدیران مدارس درخواست کرد این کتاب ها را به دانش آموزان توصیه نکنند و خانواده ها به عنوان ناظر در مدارس، موارد الزام دانش آموزان به تهیه این کتاب ها را حتما به وزارت آموزش و پرورش اطلاع دهند تا رسیدگی کنیم.
وی ادامه داد: معتقدیم دانش آموز باید کارش مدرسه محور باشد و براساس کتاب های درسی که طراحی شده و توسط دبیر و آموزشگاه تدریس می شود، تحصیل خود را ادامه دهد. مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: از دو سال گذشته وزیر پیشین آموزش و پرورش ممنوعیت کتاب های کمک درسی را در بخشنامه ای به سراسر کشور ابلاغ کرد و اگر احیانا معلمی یا مدرسه ای اقدام به معرفی کتاب های کمک درسی کند، انتظار داریم اولیاء این موضوع را اطلاع رسانی کنند.
وی خاطرنشان کرد: امید است بتوانیم طرح ممنوعیت استفاده از کتاب های کمک درسی را در سراسر کشور به صورت ۱۰۰ درصد اجرایی و عملیاتی کنیم.
آخرین آمار ثبت نام دانش آموزان بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه سناد ، تا ۲۵ شهریورماه ۱۴ میلیون و ۴۶۸ هزار و۷۴۴ نفر است.
انتهای پیام/*