کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

حماس: حمله به دمشق ضربه به نظام امنیت ملی عربی است

23 اسفند 1403 ساعت 20:17

جنبش حماس در واکنش به حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به ساختمانی در دمشق، آن را ضربه به نظام امنیت ملی عربی دانست.


به گزارش سرویس بین الملل ایصال نیوز، «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس گفت: بمباران وحشیانه پایتخت سوریه یکی از انواع عربده‌کشی‌های رژیم صهیونیستی در منطقه و ضربه به نظام امنیت ملی عربی است.

وی افزود: این قلدری رژیم صهیونیستی تنها با یک موضع عملی و یکپارچه همه ارکان منطقه متوقف شده و به این تجاوزات روزافزون صهیونیست‌ها پایان داده می‌شود.

هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی امروز یک ساختمان مسکونی در منطقه «مشروع دمر» در دمشق را بمباران کردند.

کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که نیروی هوایی این رژیم اهدافی در دمشق را هدف حمله قرار داد.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد: اهدافی که در سوریه مورد حمله قرار گرفت، متعلق به جنبش جهاد اسلامی است.

این کانال تلویزیونی گزارش داد: طبق گزارشات منابع اسرائیلی، یکی از چهره‌های برجسته شاخه جهاد اسلامی در سوریه هدف قرار گرفته است.

در همین ارتباط «محمد الحاج موسی» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی ضمن رد این ادعاها اعلام کرد: در تجاوز رژیم صهیونیستی به دمشق یک خانه خالی هدف قرار گرفت و بر خلاف ادعاهای رژیم اشغالگر، این خانه مقر رهبران جنبش نبوده است.

انتهای پیام/*


کد مطلب: 45138

آدرس مطلب :
https://www.isalnews.ir/fa/news/45138/حماس-حمله-دمشق-ضربه-نظام-امنیت-ملی-عربی

ایصال نیوز
  https://www.isalnews.ir