سردار عراقی: اعتماد اجتماعی، اقتصاد شکوفا، تامین معیشت و ازدواج جوانان از الزامات امنیت پایدار هستند
رییس اداره امنیت معاونت اطلاعات ستاد کل نیروهای مسلح به چهار عامل اساسی در تامین امنیت ملی اشاره کرد و گفت: اعتماد اجتماعی، یعنی اینکه هر فرد در جامعه باید در حوزه کاری خود مورد اعتماد مردم باشد، اقتصاد شکوفا، یعنی امنیت ملی بدون اقتصاد قوی ممکن نیست، تامین معیشت و اشتغال و همچنین ازدواج جوانان از الزامات امنیت پایدار به شمار می روند.
به گزارش سرویس سیاسی ایصال نیوز، سردار عبدالله عراقی شامگان جمعه در مراسم تجلیل از سرداران دفاع مقدس و مدافعان حرم استان قزوین، به اهمیت مهندسی در موفقیت های نظامی اشاره کرد و به بیان خاطره ای از عملیات والفجر ۸ و تصرفق شبه جزیره فاو در ۲۰ بهمن سال ۶۴ پرداخت و افزود: عبور ۱۳۰ هزار رزمنده از رودخانهای به عمق ۹ تا ۱۵ متر و با عرض ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ متر که سرعت جریان آب ۷۰ کیلومتر بر ساعت بود تنها با محاسبات دقیق مهندسی میسر بود که با بهرهگیری از دادههای هواشناسی و ساخت پل بعثت، که یک سازه بینظیر مهندسی بود، توانستیم این عملیات را با موفقیت انجام دهیم.
وی، این عملیات را نقطه عطفی در ارتقای جایگاه سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی ایران برشمرد و افزود: پس از این عملیات، ایران به عنوان یک قدرت نظامی در جهان مورد توجه قرار گرفت و تاکتیکهای این نبرد در دانشگاههای نظامی تدریس شد، به همین دلیل، این روز را به عنوان روز "حفاظت از اطلاعات" نامگذاری کردند.
رییس پژوهشکده دفاع مقدس با تاکید بر اینکه جنگهای آینده ویژگیهای خاص به خود را خواهند داشت و دیگر به شکل گذشته نخواهند بود، یادآور شد: امروز سلاحهای جنگی پرتابل و هوشمند شدهاند و انجام عملیاتهای نظامی نیازمند برنامهریزی و محاسبات دقیق هستند که کشور ما نیز در حوزه پهپادی و موشکی پیشرفتهای چشمگیری داشته که این توانمندیها نقش مهمی در حفظ امنیت ملی دارند.
سردار عراقی به چهار عامل اساسی در تامین امنیت ملی اشاره کرد و گفت: اعتماد اجتماعی، یعنی اینکه هر فرد در جامعه باید در حوزه کاری خود مورد اعتماد مردم باشد، اقتصاد شکوفا، یعنی امنیت ملی بدون اقتصاد قوی ممکن نیست، تامین معیشت و اشتغال و همچنین ازدواج جوانان از الزامات امنیت پایدار به شمار می روند.
رییس اداره امنیت معاونت اطلاعات ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: نیروهای مسلح و مقتدر کشورمان همواره در این زمینه از اقتدار کافی برخوردار بوده و هستند و این در حالی است که تحمل سلایق مختلف و احترام به تنوع قومی و مذهبی از عوامل مهم در انسجام ملی به حساب می آید و از این رو تمامی اقلیتهای مذهبی در کشور مورد احترام هستند. ایر نا
انتهای پیام/*