کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

در نشست خبری سخنگوی دولت

فاطمه مهاجرانی: تصویب نشدن لوایح پالرمو و CFT بانک های ما را زمین گیر کرده است

می دانیم که مشکل مسکن عرصه را بر مردم تنگ کرده است

16 بهمن 1403 ساعت 11:21

سخنگوی دولت چهاردهم در پاسخ به سوالی درباره پیوستن به لوایح پالرمو و CFT و کاهش تحریم‌ها، گفت: لوایح پالرمو و CFT که ما هنوز به آن نپیوسته‌ایم، لوایحی هستند که در کار بانک‌های ما به نوعی گره ایجاد کرده است، و ما جدای از تحریم‌ها، با عدم پذیرش این‌ دو لایحه بانک‌های خودمان را زمین گیر می‌کنیم. 


فاطمه مهاجرانی روز سه شنبه در نشست خبری هفتگی با خبرنگاران، افزود: در زمینه اشتغال آفرینی و توسعه سرمایه گذاری و رونق اقتصادی در حوزه نفت و انرژی اتفاق خوبی را شاهد خواهیم بود.

مهاجرانی با تبریک اعیاد شعبانیه درخصوص عیدی کارکنان دولت،گفت: مبلغ ۳ میلیون تومان برای عیدی هر کدام از کارمندان به علاوه ۸۴۰ هزار تومان به عنوان حق عائله‌مندی و ۳۶۰ هزار تومان به عنوان حق فرزند به ازای هر فرزند به کارکنان دولت اهدا خواهد شد. معمولاً تاکید بر این است که هرچه زودتر این پرداخت در اواخر بهمن ماه و اوایل اسفند ماه صورت بگیرد که کمک کند به اینکه جریان امور در پایان سال با سهولت بیشتری حرکت پیدا کند.

سخنگوی دولت درباره نحوه اطلاع رسانی درباره قوانین و مقررات و آن چیزی که در دولت مصوب می‌شود، بیان کرد: هر سه قوه چنین سامانه‌ای را دارند که همه می‌توانند از آنجا قوانین مقررات و مصوبات را برداشت کنند هر سه سامانه با جستجو کردن در همه موتورهای جستجو قابل دسترسی خواهد بود.

نشست سران قوا در راستای همدلی و وفاق

مهاجرانی درخصوص وفاق بین سران سه قوه، گفت: روز گذشته ما شاهد بودیم به جز در دیدارهای رهبری که سران سه قوه در کنار هم جمع می‌شوند برای اولین بار سه قوه در ریاست جمهوری کنار هم جمع شده بودند جلسه بسیار مفیدی در راستای مسائل کشور و در راستای ایجاد همدلی بود. همانطور که می‌دانیم اگر مساله را بپذیریم حل مساله حاصل خواهد شد.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: بسیاری از اوقات مسائل ما از آنجا ناشی می‌شود که آیا این موضوع مسئله هست یا نه،با هم به تفاهم برسیم و طبیعتاً این مضمون در قالب وفاق عملیاتی خواهد شد. وقتی با هم به یک موضوع نگاه کنیم می توان آن را حل کرد. با تشکر از سران و معاونان قوای قضائیه و مقننه برای حضور در نشست به میزبانی رئیس جمهور، امیدوارم این جلسات با رویکرد حل مسائل کشور تکرار شود.

مهاجرانی با اشاره به سفر معاون اول رئیس جمهور به قزاقستان، گفت: سفر آقای عارف به کشورهای منطقه اوراسیا به گسترش روابط ما با کشورهای قرقیزستان، بلاروس و قزاقستان کمک می‌کند که در این مسیر طبیعتاً یکی از راهبردهای اساسی که در دولت دنبال می‌شود گسترش روابط با کشورهای منطقه است و این سفرها هم در همان راستا است.

دولت چهاردهم بدنبال توسعه روابط و همکاری ها با آفریقا است

سخنگوی دولت با اشاره به جلسه روز گذشته معاون اول رئیس جمهور در ستاد آفریقا، ادامه داد: آفریقا را باید به عنوان یکی از مناطقی بشناسیم که در آینده اقتصاد جهان نقش آفرینی مهمی خواهد داشت دو کشور همسایه ما بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلار حجم مبادلاتشان با قاره آفریقا است درحالی که مبادلات ما حدود یک میلیارد دلار است.

مهاجرانی افزود: قاره آفریقا با ۵۴ کشور با توجه به ظرفیت بالایی که در حوزه‌های مختلف دارد می‌تواند به عنوان یکی از مناطقی باشد که ما تمرکز راهبردی خودمان را بر آن قرار دهیم.

عدالت آموزشی و عدالت بهداشتی اولویت رئیس جمهور

سخنگوی دولت با اشاره به تمرکز ویژه رئیس جمهور بر حوزه‌های زیرساختی همچون عدالت آموزشی و عدالت بهداشتی، گفت: آقای رئیس جمهور در زمینه عدالت آموزشی هم موضوع فضاهای فیزیکی و هم موضوع کیفیت آموزشی را به جد پیگیری می‌کنند و امیدواریم با هم همت والای که ایشان دارند شاهد این باشیم که موضوع ناعدالتی آموزشی که در کشور وجود دارد را رفع کنیم.

مهاجرانی همچنین به دیدار رئیس جمهور با اهالی فرهنگ و هنر و بدنه اجتماعی جامعه اشاره کرد و گفت: آقای پزشکیان اخیرا با اهالی جشنواره‌های فجر دیدار داشتند و دولت وفاق معتقد است که هنرمندان باید قدر ببینند و بر صدر بنشینند طبیعتاً در حوزه‌های مختلف باید به هنرمندان توجه کرد و همین جا از اهالی خوب هنر قدردانی می‌کنم.

دارو ماده لوکس نیست، التهاب قیمتی آن در جامعه مشکل ایجاد می کند

مهاجرانی در پاسخ به سوال خبرنگاری درخصوص افزایش قیمت برخی داروها گفت: دارو جز موضوعاتی است که وقتی دچار نوسان می‌شود طبیعتاً در جامعه التهاب ایجاد می‌کند. دارو ماده لوکس نیست و افراد آن را برای درمان خریداری می‌کنند. طبیعی است وقتی دچار التهاب می‌شود منتظر هستیم که در جامعه دچار مشکلاتی بشویم. 

وی افزود: ما یک مفهومی به نام قیمت‌گذاری دستوری داریم، یعنی قیمت‌ها را سقف قرار می‌دهیم. اما این درحالیست که خیلی از اوقات شاهد افزایش قیمت در فرایندهای تولید هستیم، از جمله مواد خام یا سایر اجزایی که دارو را ایجاد می‌کند، برای مثال، وقتی که قرص را در قالب ورق دریافت می‌کنید و خود آن ورق پلاستیک و آلومینیوم دارد، وقتی که قیمت این‌ها افزایش پیدا می‌کند قاعدتاً بر قیمت دارو نیز اثر می‌گذارد. 

مهاجرانی خاطرنشان کرد: این توضیحات را برای این بیان می‌کنم که وقتی توضیحات داده نمی‌شود دلایل افزایش قیمت مشخص نمی‌شود، ما در بحث دارو دو موضوع را داریم، نخست مواد اولیه دارو و دیگری آن چیزی که اصطلاحاً به آن بسته‌بندی می‌گویند لذا در بسیاری اوقات در دو حوزه شاهد افزایش هستیم.

وی ادامه داد: وقتی که قیمت‌گذاری را قیمت‌گذاری دستوری می‌کنیم و از طرفی سایر اجزا افزایش قیمت پیدا می‌کنند، مسلما شرکت‌های داروسازی دچار مشکل مالی خواهند شد. به همین جهت است که بسیاری اوقات این شرکت‌ها دچار زیان‌های خیلی جدی خواهند شد.

سخنگوی دولت گفت: نکته‌ای که دولت آن را دنبال می‌کند این است که کمک کند یکسری اقلام دارویی که به شدت مورد نیاز مردم است تامین شود به همین جهت در مسیر تخصیص ارز و تامین منابع مالی فعال است. 

مهاجرانی افزود: از طرف دیگر در راستای ارائه مشوق‌هایی در تولید داخلی، تمرکز ما بر این است تا جایی که ممکن است دارو را در داخل تولید کنیم. به جهت اینکه هم فارغ‌التحصیلان با ارزشی در این زمینه داریم و هم کارخانه‌های بسیار ارزشمندی داریم. البته هر جایی هم که لازم باشد در راستای سلامت مردم از هیچ وارداتی فروگذار نخواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: نکته دیگر اینکه در راستای شبکه‌های تامین، تولید و توزیع سعی می‌کنیم این شبکه‌ها درست به هم وصل شوند هر چقدر این شبکه‌ها با هم منظم‌تر و به کمک سیستم‌های اطلاعات به هم ربط پیدا کنند، کمک می‌کند بهبود عملکرد شبکه و مدیریت قیمت‌گذاری را داشته باشیم.

سخنگوی دولت یادآور شد: نکته‌ای که داریم این است که برخی اوقات قیمت‌گذاری ما سرکوبگرانه است و قیمت‌گذاری به‌شدت دستوری است اما وقتی که سعی کنیم قیمت‌گذاری را مدیریت کنیم، به این قضیه کمک می‌کند و همکاری با شرکت‌های دانش بنیان که در زمینه دارو فعال هستند.

تصویب نشدن لوایح پالرمو و CFT بانک های ما را زمین گیر کرده است

مهاجرانی درپاسخ به سوالی درباره پیوستن به لوایح پالرمو و CFT و کاهش تحریم‌ها، با اشاره به اینکه درمورد FATF سوالات بسیار زیادی پرسیده می‌شود و این موضوع نیازمند توضیح کامل است، گفت: لوایح پالرمو و CFT که ما هنوز به آن نپیوسته‌ایم، لوایحی هستند که در کار بانک‌های ما به نوعی گره ایجاد کرده است و ما جدای از تحریم‌ها با عدم پذیرش این‌ دو لایحه بانک‌های خودمان را زمین گیر می‌کنیم. 

وی افزود: برای اینکه در این فرایند گیر نکنیم و مبادلات بانکی ما با کشورهای دوستی که با آنها کار می‌کنیم از جمله کشورهای حوزه اوراسیا و بریکس برقرار شود، لازم است که ثابت کنیم پولشویی نمی‌کنیم، همکاری سازمان یافته با تروریسم نداریم و به گروه‌های مانند بوکوحرام و غیره به هیچ عنوان کمکی نمی‌کنیم اتفاقاً با اقدامات ضد بشری آنها کاملاً مخالف هستیم. لذا این دو معاهده کمک می‌کند که بانک‌های ما از این تحریم‌ها خارج شوند.

سخنگوی دولت بیان کرد: هیچ تضمینی برای موضوعی وجود ندارد، اما نمی‌توانیم به جهت اینکه تضمینی وجود ندارد ما خودمان راه را بر خودمان ببندیم و بانک‌هایمان را زمینگیر و گرفتار کنیم در موضوعی که برای ما قابل حل است با جمع‌بندی و تدبیری که در نظام وجود دارد، این لوایح در دستور کار مجمع تشخیص وجود دارد.

اهمیت دولت به موضوع محیط زیست در پروژه «سد ماندگان» 

مهاجرانی درپاسخ به سوالی درخصوص دستور معاون اول رئیس جمهور برای پروژه «سد ماندگان» با تشکر از حساسیت جامعه به مسایل زیست محیطی، گفت: معتقدیم اصولاً محیط زیست جزو موضوعاتی است که بدون مشارکت مردم  وضعیت خوبی نخواهد داشت.

وی افزود: درمورد سد ماندگان، معاون اول رئیس جمهور به جهت اینکه خودشان به شدت به کار کارشناسی اعتقاد دارند دستورشان مبنی بر این بوده که این موضوع به جهت اهمیت در اولویت کار سازمان محیط زیست قرار بگیرد و محیط زیست اعلام نظر کند.

سخنگوی دولت بیان کرد: محیط زیست سازمانی است که استقلال کافی دارد  رئیس آن به عنوان معاون رئیس جمهور از اقتدار کافی برخوردار است و اتفاقاً به جهت اشرافی که خانم دکتر انصاری به حوزه‌های سازمان‌های مردم نهاد و بدنه‌های اجتماعی دارند به همه موضوعات دقت خواهند کرد.

مهاجرانی عنوان کرد: دستور معاون اول رئیس جمهور مبنی بر اولویت قرار دادن بوده نه مبنی بر اینکه بدون کار کارشناسی تخصیص اعتبار صورت بگیرد زیرا همانطور که شما می‌دانید خیلی از اوقات کارهای ما شامل مرور زمان می‌شود و زمانی که دستور داده می‌شود  که در اولویت قرار بگیرد کار را تسریع می‌کند.

وی ادامه داد: به هیچ عنوان نظر این نبوده که کاری بدون کارشناسی صورت بگیرد حتماً بستر توسعه باید از بستر محیط زیست امن عبور کند این جزو موضوعاتی است که رئیس جمهور همواره بر آن تاکید دارند که توسعه اقتصادی بدون توجه به محیط زیست مضر خواهد بود.

پروژه هایی که این روزها افتتاح می شود، نتیجه کار دولت سیزدهم است

سخنگوی دولت درباره اختصاص بودجه ۱۴۰۴ به طرح‌های نیمه تمام گفت: پروژه‌هایی که الان افتتاح خواهد شد حجم زیادی از کارهای آن در دولت سیزدهم انجام شده است لذا من وظیفه دارم از زحماتی که همکاران ما در دولت سیزدهم کشیده‌اند قدردانی ‌کنم. 

مهاجرانی بیان کرد: دولت ظرف این ۶ماه نمی‌تواند پروژه‌ای را آغاز کند و به اتمام برساند یقیناً حجم زیادی از آنچه که افتتاح خواهد شد مربوط به دولت سیزدهم خواهد بود و جا دارد یادی بکنیم از آیت الله شهید رئیسی و تشکر کنیم از همه زحماتی که در دولت سیزدهم کشیدند. 

وی ادامه داد: طبق آماری که دریافت کردیم دو هزار و ۳۳۱ طرح به افتتاح خواهد رسید و در بودجه ۱۴۰۴ هم ۴۰۰ هزار میلیارد تومان یا ۴۰۰ همت دیده شده است و طبیعتاً افتتاح پروژه هایی که رو به اتمام قرار دارند در اولویت قرار دارد و تلاش بر این است که کمک کند پروژه‌هایی در اولویت قرار بگیرند که به شدت نزدیک به اتمام هستند. 

سخنگوی دولت افزود: ما برخی از پروژه‌هایی را داریم که ۵ درصد از کار آنها باقی مانده است و این پروژه ها از جمله موضوعاتی است که وقتی افتتاح نمی‌شود عقبگرد پیدا می‌کند یعنی در جای خود باقی نمی‌ماند بلکه به عقب برمی‌گردد. 

مهاجرانی خاطرنشان کرد: به این دلیل که پروژه‌های نیمه تمام آرام آرام در طول زمان هم محیط زیست و هم اجتماع را تخریب می‌کند و هم امید مردم را خراب می‌کند لذا تلاش دولت بر این است که پروژه‌ها را با اولویت پروژه‌هایی که رو به اتمام هستند به سرعت افتتاح کند و از کلید زدن پروژه‌های جدید حتی در سفر استانی رئیس جمهور هم سعی می‌کنیم پرهیز کنیم.

استفاده اثربخش از هوش مصنوعی در دستور کار دولت 

سخنگوی دولت درباره استفاده از هوش مصنوعی در دستگاه‌های اجرایی گفت: ما به پیش شرطی برای هوش مصنوعی نیاز داریم و آن هوش تجاری است که اصطلاحا به آن «بی آی» گفته می‌شود یعنی ابتداً باید حجمی از داده‌ها را جمع کنیم روی آن یک داشبورد مدیریتی سوار کنیم و بعد به سراغ هوش مصنوعی برویم.

وی افزود: طبق اعلام معاونت علمی ریاست جمهوری، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزیر علوم که هر سه روی این موضوع کار می‌کنند، معاونت علمی ریاست جمهوری تهیه دستیار هوشمند برای دولت را در دستور کار دارد. 

در حال حاضر کار تهیه دستیار هوشمند برای حوزه سازمان برنامه آغاز شده است برای حوزه ورزش در رشته کشتی کار را آغاز کرده‌اند و برای دو تا از چاه‌های نفتی که هوش تجاری آن را انجام می‌دهند به سمت این می‌روند که بعد از اینکه هوش تجاری پایان یافت بتوانیم چاه‌های هوشمند داشته باشیم.

مهاجرانی تاکید کرد: داشتن موضوعات هوشمند نیازمند این است که ابتدا زیرساخت را داشته باشیم و انشالله به زودی شاهد این خواهیم بود که نیروگاه‌های هوشمند را هم داشته باشیم و در راستای استفاده از هوش مصنوعی در مسیر بهبود زندگی مردم اثربخشی‌هایی را شاهد باشیم.

تلاش دولت برای به حداقل رساندن هدررفت گاز در مشعل سوزی

مهاجرانی درباره کاهش مشعل‌سوزی در پارس جنوبی با توجه به ناترازی انرژی، گفت: موضوع مشعل‌سوزی و موضوع ناترازی موضوعات متفاوتی هستند. میتل دستگاهی است که برای اندازه‌گیری دِبی و حجم سیالات استفاده می‌شود و موضوع مشعل سوزی را در دو وضعیت داریم.
وی افزود: یک مشعل سوزی ناشی از چاه‌های نفت خام است که به صورت مستمر صورت می‌گیرد و دیگری ناشی از پالایش فرآورده‌های نفتی است که به صورت غیرمستمر است.

سخنگوی دولت بیان کرد: دستوری که قوه قضاییه داده دستور خوبی است و طبیعتاً به دولت کمک می‌کند. پالایشگاه گاز بیدبلند به عنوان پالایشگاهی که از فیلرها استفاده می‌کند این گاز را پالایش می‌کند لذا دولت در دستور کار خود دارد که بتواند هر چقدر که ممکن است هدر رفت گازها را به حداقل برساند و در این مسیر از همه ظرفیت‌های داخلی و ظرفیت‌های مشاوره‌ای استفاده خواهد کرد موضوع ناترازی قدری عمیق‌تر از این قضیه است.

واگذاری ایران خودرو در راستای کاهش تصدی گری دولت 

مهاجرانی درباره واگذاری سهام ایران خودرو گفت: طبیعتا واگذاری سهام‌ها مطابق برنامه‌ای که دولت و دولت‌ها دارند در راستای کاهش تصدی‌گری است هر چقدر که دولت‌ها میزان تصدی‌گری‌شان را کاهش دهند و کار را به خصوص بخش خصوصی واگذار کنند کار بهتر پیش خواهد رفت و به رقابتی‌ شدن موضوع کمک می‌کند و کمک می‌کند کار به اهل آن سپرده شود.

وی افزود: به عبارتی شرکت‌هایی که اهلیت کار را دارند هر چقدر که بتوانند کار را در دست بگیرند بهتر خواهد بود لذا آن چیزی که در مورد ایران خودرو وجود دارد همین است.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: ایران خودرو و پیکان به عنوان شرکتی که از دهه ۴۰ شمسی با ما است و ایران ناسیونال که به امروز منتقل شده به عنوان قسمتی از خاطرات ما ایرانی‌ها است طبیعتاً علاقمند هستیم که عملکرد این شرکت به بهترین نحو ممکن باشد و در راستای افزایش شفافیت، واگذاری و بهبود عملکرد آن تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

افزایش اختیارات استانداران به معنی حرکت به سمت فدرالیسم نیست 

مهاجرانی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر برنامه‌ریزی دولت برای افزایش اختیارات استانداران و شائبه فدرالیسم، گفت: حکومت‌های فدرال نوعی از حاکمیت را دارند که با ملاحظات خودشان قابل قبول است.

وی ادامه داد: ما حتما به سمت فدرالیسم حرکت نخواهیم کرد. حفظ انسجام تصمیم‌گیری و وحدت رویه با توجه به ملاحظاتی که در هر استان وجود دارد حتماً قابل فهم است که استان تهران با استان سیستان و بلوچستان و با استان خراسان رضوی و استان کهگیلویه و بویراحمد ملاحظات متفاوتی دارند.

سخنگوی دولت بیان کرد: در همین راستا رئیس جمهور به استانداران می‌فرمایند که شما رئیس جمهور استان خودتان هستید این موضوع طبیعتاً باید در چارچوب اصول حاکمیت و وحدت رویه‌ای باشد که اصول حکمرانی عمومی آن را مشخص می‌کند. 
مهاجرانی عنوان کرد: به همین خاطر در مرحله اول اختیاراتی که قابل تفویض بوده به استانداران تفویض شده است و کارگروه متشکل از معاونت راهبردی ریاست جمهوری، وزارت کشور، سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه تشکیل شده که در راستای ارائه بیشتر اختیارات به استانداران درحال کار کردن است.

توسعه فضاهای آموزشی اولویت دولت در استان سیستان و بلوچستان 

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره دومین سفر رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان و بودجه تخصیص داده شده در حوزه آموزش استان گفت: در سفرهای رئیس جمهور تاکید بر این است که حتماً با بدنه‌های اجتماعی شامل فعالین اجتماعی- سیاسی، نخبگان فرهنگی و علمی و فعالین اقتصادی دیدارهای مشخصی صورت بگیرد و اولویت بر این است که پروژه‌های نیمه تمام، به اتمام برسند.

سخنگوی دولت بیان کرد: ما این را در نظر داریم که تعهدات دولت فارغ از این دولت یا دولت گذشته، تعهد دولت است، لذا اگر پروژه‌ای در مسیر اجرا قرار دارد حتماً برای دولت چهاردهم هم تکمیل آن در دستور کار قرار دارد.

مهاجرانی عنوان کرد: در سفر رئیس جمهور به این استان ما در مجموع ۴۰ مصوبه داشتیم که بالغ بر ۳۵ هزار میلیارد تومان بودجه برای آن در نظر گرفته شده بود به صورت مشخص موضوع فضاهای آموزشی به جهت کمبودی که در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد در اولویت قرار داشت.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان پایین‌ترین سرانه آموزشی را در کشور دارد، گفت: جدای از رسوب فقری که از گذشته در این استان وجود داشته دو عامل گستردگی جغرافیایی و نرخ بالای موالید، وضعیت کمبود فضای آموزشی استان را تشدید می‌کند. 

سخنگوی دولت گفت: دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضاهای آموزشی در نظر گرفته است که شامل تکمیل و بهره‌برداری از ۳۰۰ مدرسه همراه با ۲۰۰۰ کلاس درس است و امیدوار هستیم با برنامه‌هایی که در دستور کار قرار دارد شاهد ایجاد عدالت آموزشی در استان عزیز سیستان بلوچستان باشیم.

مهاجرانی گفت: لباسی هم که تن من بود و به خاطر گرما درآوردم کار دست زنان سیستان و بلوچستان بود که یکی از مهدهای هنر کشور ما است سیستان و بلوچستان به جهت هنر جزو مفاخر کشور ما است به خاطر تعدد هنرهای دستی که در آنجا وجود دارد.

می دانیم که مشکل مسکن عرصه را بر مردم تنگ کرده است

وی در پاسخ به سوالی درمورد برنامه و سیاست دولت برای حل مشکل کمبود مسکن،اظهار کرد: مسکن جزو موضوعاتی است که به معنای واقعی، بار معیشتی سنگینی را بر مردم تحمیل می‌کند ما متوجه فشاری که بر مردم وارد می‌شود هستیم و می‌دانیم که موضوع مسکن عرصه را بر مردم تنگ می‌کند و جزو دغدغه‌های جوانان است.

سخنگوی دولت بیان کرد: تعهداتی که از دولت‌های پیشین بوده همچنان بر دوش (ذمه) دولت است و دولت چهاردهم خود را موظف می‌داند که آنها را انجام دهد و همه قول‌هایی که دولت‌های پیشین داده‌اند را انجام خواهد داد در همین راستا اجرای طرح تامین مسکن محرومان و گروه‌های کم‌درآمد همراه با اولویت‌های مشخصی که وزارت راه و شهرسازی اعلام می‌کند در دستور کار دولت قرار دارد. 

مهاجرانی ادامه داد: درباره واگذاری زمین در شهرهای کمتر از ۵۰ هزار نفر نکته‌ای که تفاوت کرده این است که قبلاً زمین به افراد واجد شرایط بدون آماده‌سازی واگذار می‌شد اکنون زمین با آماده‌سازی واگذار می‌شود. 

سخنگوی دولت بیان کرد: تکمیل واحدهای نیمه تمام حمایتی که در طرح ملی مسکن بوده‌اند در دستور کار قرار دارد و خوابگاه‌های متاهلی جز اولویت‌هایی است که وزارت مسکن دنبال می‌کند و تفاهم‌نامه‌هایی که با دستگاه‌ها برای تامین مسکن آنها منعقد می کند جز موضوعاتی است که در حال دنبال شدن است. ایر نا 

انتهای پیام/*


کد مطلب: 44247

آدرس مطلب :
https://www.isalnews.ir/fa/news/44247/فاطمه-مهاجرانی-تصویب-نشدن-لوایح-پالرمو-cft-بانک-های-زمین-گیر-کرده

ایصال نیوز
  https://www.isalnews.ir