یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماریهای گوارشی و "ناراحتیهای کبدی" خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند. گاهی تاثیرات تداخلات غذایی در چندین سال بعد به صورت بیماریهای مختلف و صعب العلاج بروز خواهد کرد و حکمای طب ایرانی معتقدند که مصرف هم زمان برخی غذاها تولید بیماری میکند.
به گزارش ایصال نیوز، یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماریهای گوارشی و ناراحتیهای کبدی، خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همزمان آنها با هم، ضمن ایجاد فساد در معده در نهایت باعث تولید "خون ناصالح" و درگیر کردن اندامهای رئیسه از جمله "کبد" است.
در ادامه به اهم موارد و غذاهایی که خوردن آنها با هم، مضر و باعث تهدید سلامت میشود، اشاره شده است:
ـ مصرف لبنیات با گوشت به ویژه گوشتهای سفید مانند ماهی، مرغ و ...
ـ مصرف تخممرغ و ماهی
ـ مصرف سرکه و حلیم
ـ مصرف لبنیات و ترشیجات
ـ مصرف پنیر و ماست چکیده
ـ پنیر و بادام (مصرف پنیر با گردو مفید است)
ـ سرکه و عدس
ـ سرکه و ماش و سرکه و ماست
ـ مصرف ماست و ترب و مصرف شیربرنج و سویق (آرد گندم)
ـ مصرف انار و حلیم
ـ مصرف خربزه و عسل
ـ مصرف خربزه و موز یا خربزه و انبه
ـ مصرف کله گوسفند و انگور
همچنین به گفته متخصصان و کارشناسان طب سنتی، خوردن خربزه یا هندوانه به همراه وعدهغذایی و همچنین خوردن گوشت خام نیز میتواند امراض جدی در پیش داشته باشد.
آشامیدن آب سرد بعد از غذاهای گرم یا بعد از استحمام مفید نیست، افزود: آشامیدن آب سرد بعد از خوردن میوهها به خصوص میوههای سرد، از جمله خربزه و هندوانه باعث تولید سم در بدن میشود.
انتهای پیام/*