به گزارش سرویس استان اصفهان ایصال نیوز، رسول سواری روز شنبه در گفتگو با ایرنا با اشاره به اهمیت تولید برق از طریق انرژی های پاک و تجدید پذیر، افزود: برنامه ریزی برای احداث ۶ شهرک تخصصی خورشیدی با ظرفیت تولید ۲ هزار و ۲۴۵ مگاوات برق در کنار شهرکهای صنعتی انجام شده است.
وی با بیان اینکه ایجاد چند شهرک انرژی خورشیدی در دست مطالعه و اقدام است، ادامه داد: این شهرکها در جوار شهرکهای صنعتی نایین، عناصر معدنی نایین، هرند، اسفیدواجان تیران و کرون و کوهپایه احداث میشود.
سواری با بیان اینکه پیگیری لازم برای رفع ناترازی انرژی در شهرکهای صنعتی با در نظر گرفتن ظرفیتهای موجود استان انجام شده است، اظهار داشت: برای احداث این شهرکهای تخصصی خورشیدی باید سه هزار و ۳۶۸ هکتار زمین به شرکت شهرک های صنعتی استان واگذار شود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی اصفهان خاطرنشان کرد: ۱۳۵ هکتار زمین برای ایجاد حدود ۸۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی در شهرک های صنعتی این استان جانمایی شده است.
سواری بیان کرد: زمین مورد نیاز برای ساخت نیروگاه خورشیدی در ۱۴ شهرک و ناحیه صنعتی استان نیز آماده واگذاری است.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی اصفهان افزود: یکهزار و ۱۳۴ هکتار زمین در کنار ۲۹ شهرک صنعتی استان برای ایجاد حدود ۷۶۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی شناسایی شده است و باید این زمین ها تملک شود.
سواری، نیاز برق شهرک های صنعتی استان را حدود یک هزار مگاوات اعلام و اضافه کرد: سه راهکار برای تامین انرژی برق شهرک های صنعتی تعریف شده که شامل احداث نیروگاه خورشیدی در آنها، احداث شهرک های خورشیدی و ایجاد نیروگاه در کنار شهرک های صنعتی است.
۸۰ شهرک صنعتی مُصوب در اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۷۵ شهرک عملیاتی شده و در حال واگذاری است.
تاکنون ۵۰ درصد از شهرکهای صنعتی این استان به ظرفیت نهایی خود رسیدهاند و هم اینک بیش از ۱۷۰ هزار نفر در شهرکها و نواحی صنعتی مُصوب و فعال استان اصفهان مشغول کار هستند.
اصفهان با بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال دارد و با حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتی ترین استان کشور به شمار میآید.
انتهای پیام/*