فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه در ۴ دهه گذشته با کاهش ۳۶ درصدی فقر در ایران مواجه بودیم گفت: دشمنان جنگ و تحریم اقتصادی را آغاز کردند بنابراین توجه به طبقات محروم بیش از گذشته وجود دارد.
>
فرمانده کل سپاه خبر داد؛
توجه بیش از پیش به طبقات محروم / کاهش ۳۶ درصدی فقر طی ۴ دهه گذشته
15 اسفند 1397 ساعت 13:19
فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه در ۴ دهه گذشته با کاهش ۳۶ درصدی فقر در ایران مواجه بودیم گفت: دشمنان جنگ و تحریم اقتصادی را آغاز کردند بنابراین توجه به طبقات محروم بیش از گذشته وجود دارد.
به گزارش ایصال نیوز به نقل از سپاه نیوز؛ سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز( چهارشنبه) در مراسم اهدای هزار سری جهیزیه به زوجهای جوان استان فارس، اظهار داشت: عمل صالح در کنار ایمان باید محور زندگی همگان باشد تا شاهد برکات و آثار فراوان باشیم.
وی افزود: سپاه پاسداران مردمداری و مردمیاری را وظیفه خود دانسته که در کنار مباحث دیگر همواره در کنار مردم باشد و این انتظاری است که مقام معظم رهبری (مد ظله) از سپاه و بسیج دارند.
فرمانده کل سپاه بیان کرد: سپاه و بسیج وظیفه دارند در عرصه سازندگی، محرومیتزدایی و خدمات اجتماعی وارد شوند و طرحهای مختلفی در کشور انجام شده و ادامه دارد.
سرلشکر جعفری تاکید کرد: کمک به ازدواج آسان و تأمین جهیزیه برای کمک به مردمی که مشکل دارند در دستورکار سپاه پاسداران قرار گرفته و استان فارس در این بخش بسیار موفق است.
وی افزود: همکاریهای بین دستگاهی بسیار مؤثر بوده و افزایش آن با افزایش خدماترسانی به مردم است. هزار و ۶۰۰ طرح در بخشهای مختلف امروز در استان فارس افتتاح میشود.
سرلشکرجعفری با بیان اینکه در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شاهد موفقیتهای مختلف هستیم، گفت: در ۴ دهه گذشته با کاهش ۳۶ درصدی فقر در ایران مواجه بودیم بهگونهای که پیش از انقلاب ۴۶ درصد یا به عبارتی نیمی از جمعیت کشور زیر خط فقر قرار داشته که امروز به ۱۰ درصد رسیده است.
وی افزود: با وجود این رشد با توجه به مشکلاتی که وجود دارد و دشمنان جنگ و تحریم اقتصادی را آغاز کردند بیش از گذشته توجه به طبقات محروم وجود دارد که نکته بسیار مهمی است.
فرمانده کل سپاه پاسداران یادآور شد: کارهای مناسبی انجام شده که نتیجه آن در سالهای آینده مشخص میشود.
سرلشکر جعفری تصریح کرد: ۴۰ سال زمان قابل توجهی است اما اگر بخواهیم با پیشرفتهای انجام شده در کشورهای در حال توسعه مقایسه کنیم، مشاهده خواهیم کرد که آن کشورها زمان بیشتری برای توسعه در نظر گرفتهاند.
انتهای پیام /*
کد مطلب: 421