رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه اکنون ۱۴ ماهواره در صف پرتاب قرار دارد،گفت: ۳۰ ماهواره نیز در حال ساخت است که از این تعداد ۲۰ ماهواره توسط بخش خصوصی ساخته خواهد شد.
در ارائه گزارش عملکرد به وزیر ارتباطات
رئیس سازمان فضایی ایران: اکنون ۱۴ ماهواره در صف پرتاب قرار دارد
۳۰ ماهواره نیز در حال ساخت است
1 شهريور 1403 ساعت 13:45
رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه اکنون ۱۴ ماهواره در صف پرتاب قرار دارد،گفت: ۳۰ ماهواره نیز در حال ساخت است که از این تعداد ۲۰ ماهواره توسط بخش خصوصی ساخته خواهد شد.
به گزارش سرویس علم و فناوری ایصال نیوز، حسن سالاریه صبح امروز پنجشنبه در نشستی که با حضور سید ستار هاشمی برگزار شد، درباره گزارش عملکرد این وزارتخانه به وزیر ارتباطات دولت چهاردهم اظهار داشت: در دولت سیزدهم به تنهایی ۱۲ پرتاب داشتیم که این تعداد با ۱۲ سال قبل برابری میکنم همچنین در سه سال دولت سیزدهم هشت تزریق موفق ماهواره داشتیم که معادل سه دولت پیش از این است.
اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب وکارها در بیش از ۶۳۲ شهر
امیر لاجوردی رئیس سازمان تنظیم مقررات نیز در ادامه این جلسه گفت: وضعیت لایه تجمیع در ۲۰ استان بحرانی بود و شرکت مخابرات ایران مشکلاتی در این زمینه داشت. پروژه فیبرنوری منازل و کسب وکارها در بیش از ۶۳۲ شهر کشور در حال انجام است و برای بیش از هشت میلیون خانوار در کشور پوشش ایجادشده است.
وی افزود: پروژه فیبر نوری به شکل شفاف در دسترس مردم است و پوشش سه استان تکمیل شده و گیلان نیز به زودی کامل میشود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات یادآور شد: بر اساس داشبوردهای جهانی و داخلی در حوزه سرعت اینترنت همراه افزایش ۷۰ درصدی و در اینترنت ثابت ۶۰ درصدی داشتیم. در خدمات الکترونیک پیشرفت خوبی داشتیم و بیش از ۹۵ درصد نسخ به شکل الکترونیکی نوشته میشود.
لاجوردی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برخی میگفتند به دلیل اینکه زیرساختها وجود ندارد، نمیتوان نسخ را الکترونیک کرد اما پس از بررسیهای میدانی مشخص شد که نداشتن اینترنت در داروخانهها و مشکلاتی که ربطی به زیرساختها نداشت این اتفاق رخ داده بود.
قائم مقام وزیر ارتباطات در حوزه ارتباطات در دولت سیزدهم تاکید کرد: اکنون بخش زیادی از نیاز کاربران توسط پلتفرمهای داخلی تامین میشود. نکتهای که وجود دارد مربوط به تجربه کاربری است. تحریم و فیلترینگ مواردی است که باعث میشود تجربه کاربری با وجود کیفیت زیرساختها تجربه خوبی نباشد. کاربران مجبور به استفاده از فیلترشکن هستند که این اقدام منجر به اختلال در اینترنت و کندی سرعت میشود.
تلاش برای رفع تحریم و فیلترینگ
لاجوردی تصریح کرد: در حوزه رفع تحریم اقداماتی از جمله سامانه ۴۰۳ راهاندازی شد. برای رفع محدودیتها نیز بسته پیشنهادی جهت بازبینی در سایتها و سرویسهایی که در سالیان گذشته توسط کارگروه تعیین مصادیق مسدود شده بود پیشنهاد دادیم که منجر به رفع فیلتر ۳۰۰ سرویس شد. برای رفع فیلتر گوگل پلی نیز اقداماتی انجام شد که در آینده نزدیک امیدواریم به نتیجه برسد.
وی تصریح کرد: ظرفیت شبکه انتقال کشور اکنون به ۶۷ ترابیت بر ثانیه رسیده است، ظرفیت شبکه آی.پی مادر مخابراتی در ابتدای دولت ۲۸ ترابیت بر ثانیه بود که اکنون به ۵۶.۵ ترابیت بر ثانیه رسیده است. پهنای باند ترافیک بینالملل اکنون به ۱۰.۷ ترابیت بر ثانیه رسیده است که نسبت به ابتدای دولت سیزدهم ۲ برابر شده است.
لاجوردی اظهار داشت: در حوزه توسعه ارتباطات روستایی حدود ۲۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانواری که باقی مانده بود، روستاهای دور افتاده و سخت بود و در سه سال گذشته ۸ هزار و ۳۰۰ روستا در کرمان، سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی و شرقی به اینترنت متصل شدند.
۸.۵ میلیارد استعلام بین دستگاهی
«احسان کیانخواه» مسئول دولت الکترونیکی در ادامه این مراسم درباره پیشرفت دولت الکترونیک گفت: نقطه عطفی که در دولت سیزدهم رخ داد، پنجره ملی دولت هوشمند بود که اکنون به نتیجه رسیده است. در این مسیر چالشهای مختلفی وجود داشت. تلاش دولت سیزدهم بر این بود که تا حدودی با ایجاد یک برنامه متمرکز بتواند تصویر شفافی از وضعیت دستگاههای اجرایی مشخص کند.
وی ادامه داد: در ابتدای راه دولت هوشمند است و باید تنظیمگری و خط و مشی دولت به شکل هوشمند شود. اکنون بیش از ۸۰ درصد مردم در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ثبتنام کردهاند. تراکنش استعلامها در بخش تبادل دادهها در پایان ۱۴۰۲ به ۸.۵ میلیارد استعلام رسیده است.
استقرار ۶۸ درصدی شبکه ملی اطلاعات
«علی اصغر انصاری» معاون راهبردی وزیر ارتباطات در دولت سیزدهم در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از بحثهای مهم وزارت ارتباطات در اولویت قرار دادن شبکه ملی اطلاعات بود که میزان پیشرفت آن اکنون به ۶۸ درصد رسیده است.
انتهای پیام/*
کد مطلب: 40183