وزیر آموزش و پرورش با اشاره به قوانین موجود در جذب نیروهای حق التدریس گفت: امسال بر اساس قانون، جذب گستردهای در نیروهای حق التدریس و نهضت سواد آموزی داریم.
در جریان سفر به شهرستان سوادکوه
رضامراد صحرایی: امسال جذب گستردهای در آموزش و پرورش خواهیم داشت
بررسی های لازم در خصوص تجهیزات مدارس در حال انجام است
28 ارديبهشت 1403 ساعت 22:38
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به قوانین موجود در جذب نیروهای حق التدریس گفت: امسال بر اساس قانون، جذب گستردهای در نیروهای حق التدریس و نهضت سواد آموزی داریم.
به گزارش سرویس علم و فناوری ایصال نیوز، رضامراد صحرایی که به عنوان نماینده تامالاختیار رییس جمهور به شهرستان سوادکوه سفر کرده، پس از ادای دین به مقام شامخ شهداء، اظهار کرد: برای همه کسانی که در آزمونهای قبلی شرکت نکردهاند یا سابقه حقالتدریسی دارند بر اساس توانمندیهای خود و منطبق بر قانون تعیین تکلیف میشوند.
وی در حاشیه بازدید از طرحهای آموزشی سوادکوه و سوادکوه شمالی افزود: سال گذشته ۵۰ هزار معلم از طریق آزمون استخدامی و ۲۵ هزار نفر دیگر نیز از طریق دانشگاه فرهنگیان جذب آموزش و پرورش شدند. همچنین در سال جدید نیز ۷۲ هزار معلم جذب دستگاه تعلیم و تربیت خواهند شد.
وزیر آموزش و پرورش از برخی چالشهای شهرستان سوادکوه مانند پل شهر پلسفید، جاده منطقه بالا زیراب و پل شهر زیراب بازدید کرد و گفت: تمام این موارد در ستاد سفر رئیس جمهور مطرح خواهد شد تا تصمیمیات لازم برای رفع این مشکلات اتخاذ شود.
صحرایی بیان کرد: گروهی را مأمور کردم تا در خصوص تجهیزات مدارس بررسیهای لازم را انجام دهند.
نماینده تامالاختیار رییس جمهور در ادامه سفر خود از پروژههای نیمه تمام شهرستان سوادکوه از جمله مدرسه نیمه تمام «الزهرا» شهر زیراب، مدرسه نیمه کاره امیرده شهر پل سفید، زمین فوتبال نیمه تمام شهر زیرآب و پل سفید، تعیین محدوده ۴۰ روستای شهرستان سوادکوه، سالن ورزشی امام رضا (ع) شهر شیرگاه، طرح گردشگری اندرگلی، بازارچههای سنتی روستای کلیج خیل و شارقلت لفور بازدید و مشکلات و موانع موجود را بررسی کرد.
تصویب بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای مازندران
قاسم احمدیلاشکی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش کشور نیز در سفر یک روزه خود به سوادکوه از تصویب بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار در جلسه شورای اداری برای استان مازندران خبر داد و گفت: از این میزان ۵ هزار و ۵۰۰میلیارد تومان مربوط به حوزه وزارت نیرو، ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای حوزه راه، هزار و ۶۶۰ میلیارد تومان برای آموزش و پرورش، هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در خصوص بهداشت و درمان و حدود هزار میلیارد تومان برای جهاد کشاورزی در نظر گرفته شد.
وی گفت: قطعا در اعتبارات مربوط به حوزه راهسازی، پل شهر پلسفید دیده شده است.
معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مردم مهمترین سرمایه اجتماعی نظام هستند، اظهار کرد: نیاز است تا خدماتی که بعد از انقلاب اسلامی اتفاق افتاده است، دیده شود. متأسفانه در سالهای اخیر نیمه خالی لیوان بیشتر دیده شده و صدای ناراحتی بلندتر است.
وی در خصوص جذب گسترده معلم گفت: در این دو سال بیش از ۲۰۰ هزار استخدامی داشتیم که در این استخدامها علاوه بر بحث کمی، موضوع کیفی هم مورد توجه قرار گرفته است. بر این باوریم که معلم باید دانا، وفادار به نظام و متعهد باشد.
احمدی لاشکی اشاره کرد: در سال ۱۴۰۱ کل بودجه آموزش و پرورش ۱۵۲ هزار میلیارد تومان بود که در دو سال اخیر بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان به آن اضافه شد.
توجه به آموزش و پرورش موجب رشد کشور است
حسین کمالی، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران نیز با اشاره به نقش آموزش و پرورش در توسعه جوامع گفت: اگر کشوری به آموزش و پرورش توجه کند آن کشور در مسیر رشد حرکت خواهد کرد.
وی توجه دولت سیزدهم به آموزش و پرورش و مدارس را بی سابقه عنوان کرد و افزود: در دولت سیزدهم ۲۰۰ میلیارد تومان سرانه آموزشی و پرورشی در مدارس و هنرستانها توزیع شد. ا یسنا
انتهای پیام/*
کد مطلب: 38261