مشاور معاون وزیر و مسوول اردوهای جهادی سازمان دامپزشکی کشور گفت: همه پای کار هستیم و تلاش میکنیم با فعالیت شبانهروزی خدمات جهاد دامپزشکی، خسارات وارده به سرمایههای دامی دامداران و عشایر به حداقل برسد.
تداوم خدمات رایگان جهاد دامپزشکی در مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان
27 اسفند 1402 ساعت 15:16
مشاور معاون وزیر و مسوول اردوهای جهادی سازمان دامپزشکی کشور گفت: همه پای کار هستیم و تلاش میکنیم با فعالیت شبانهروزی خدمات جهاد دامپزشکی، خسارات وارده به سرمایههای دامی دامداران و عشایر به حداقل برسد.
به گزارش سرویس اجتماعی ایصال نیوز، امین اسدی مشاور معاون وزیر و مسوول جهاد دامپزشکی کشور اظهار کرد: دامداری و دامپروری منبع درآمد و تامین معیشت خیل عظیمی از مردم استان سیستان و بلوچستان است، سیل اخیر در جنوب استان ضمن وارد کردن خسارت به زیرساختهای مختلف منطقه، سرمایههای دامی مردم را در معرض خطر شیوع بیماری و تلفات قرار داده است به همین جهت با فروکش کردن سیل، دامپزشکی با بسیج کلیه امکانات و نیروها اقدام به واکسیناسیون و درمان رایگان دامها در مناطق سیلزده کرده است.
مشاور معاون وزیر و مسوول جهاد دامپزشکی کشور که این روزها به اتفاق سایر دامپزشکان در مناطق سیلزده حضور دارد؛ میگوید با دریافت نخستین هشدارهای هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع بارندگی و سیلاب، اطلاعرسانی لازم به بهرهبرداران حوزههای مختلف دامپزشکی صورت گرفت که با تمهیدات صورت گرفته کمترین خسارات متوجه دامداران و بهرهبرداران شد؛ در حال حاضر برای کنترل بیماریهای احتمالی پس از وقوع سیل، تیمهای دامپزشکی روستا به روستا و دامداری به دامداری در حال معاینه، درمان و واکسیناسیون رایگان دام و طیور هستند و با فعالیت شبانهروزی همکاران تلاش میکنیم خسارات وارده به سرمایههای دامی دامداران و عشایر به حداقل برسد.
وی افزود: تاکنون هفت تیم دامپزشکی مستقر در منطقه به بیش از ۲۵ روستای درگیر سیلاب در بخشهای باهوکلات، پیرسهراب، تلنگ و پلان با بیش از ۳۰ هزار خدمت رایگان در زمینه واکسیناسیون، ویزیت، درمان و آموزش و ترویج ارائه کردهاند که همچنان ادامه دارد.
اسدی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به وقوع سیل در سیستان و بلوچستان و در راستای کمک به مناطق سیلزده به ویژه دامداران و روستاییان سیلزده در مناطق محروم و طبق هماهنگی به عمل آمده با سندیکای تولیدکنندگان داروهای دامپزشکی و همکاری موثر کارخانههای تولید داروهای دامی، اقلام مورد نیاز دامداران و روستاییان سیلزده تامین و به مناطق سیلزده ارسال شد.
داریوش سرگزی معاون مدیرکل و رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چابهار نیز ضمن قدردانی از توجه ویژه گروههای جهادی به حوزه دامپزشکی به عنوان مرجع تامین بهداشت و سلامت دام اذعان داشت: تاکنون کمکهای خوبی در زمینه تامین واکسن و دارو دریافت کردهایم که برای تامین شرایط پایدار در حوزه سلامت و امنیت غذایی جامعه استمرار ارائه هدفمند خدمات ضروری است.جهاد کشاورزی
انتهای پیام/*
کد مطلب: 37195