تعداد ۲۰ نیروگاه برق حرارتی جدید به ظرفیت ۳ هزار و ۱۴۶ مگاوات از ابتدای دولت دوازدهم تاکنون احداث شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است. تازه ترین گزارش منتشر شده از سوی شرکت تولید برق حرارتی ایران نشان می دهد تعداد واحد نیروگاهی برق حرارتی کشور که در دولت یازدهم ۴۹ واحد به ظرفیت ۵ هزار و ۸۴۵ مگاوات بود که با احتساب ۲۰ واحد احداث شده در دولت دوازدهم به ۶۹ واحد رسیده است.
به گزارش ایصال نیوز به نقل از ایرنا، تازه ترین گزارش منتشر شده از سوی شرکت تولید برق حرارتی ایران نشان می دهد تعداد واحد نیروگاهی برق حرارتی کشور که در دولت یازدهم ۴۹ واحد به ظرفیت ۵ هزار و ۸۴۵ مگاوات بود با احتساب ۲۰ واحد احداث شده در دولت دوازدهم به ۶۹ واحد رسیده است. ظرفیت نامی این ۶۹ واحد در مجموع به ۸ هزار و ۹۹۱ مگاوات رسیده است. همچنین ۴۹۰ مگاوات ظرفیت جدید با رفع موانع تولید و افزایش توان علمی نیروگاه ها محقق شده است.
افزایش راندمان نیروگاه های برق حرارتی از ابتدای دولت یازدهم راندمان نیروگاه های برق حرارتی در حالی در ابتدای دولت یازدهم ۳۷.۲ بود که این میزان در پایان سال گذشته به ۳۸.۱ ارتقاء یافت.
از عوامل موثر بر افزایش راندمان نیروگاه های حرارتی تبدیل نیروگاه های گازی به سیکل ترکیبی، حداقل بهره برداری از نیروگاه های کم راندمان و احداث نیروگاه های با راندمان بالا است. با افزایش راندمان نیروگاه های حرارتی ۲.۵درصد در مصرف سوخت به ازای تولید هریک کیلووات انرژی کاهش ایجاد شد. با بهبود راندمان نیروگاه های حرارتی شاخص CO۲ گازهای گلخانه ای از ۶۴۵.۸ به ۵۹۳.۷گرم برکیلوات ساعت بین سال های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷ کاهش یافته است. سهم گاز مصرفی نیروگاه ها به عنوان سوخت پاک در سال های ۹۲ تا ۹۷ از ۵۶.۲درصد به ۸۸ درصد افزایش یافته است و سهم مازوت به عنوان سوخت آلاینده محیط زیست از ۲۴.۴ درصد به ۴.۵ درصد کاهش یافته است. سهم گازوئیل نیروگاه ها از ۱۹.۴درصد به ۷.۵ درصد کاهش یافته است که علاوه بر تاثیرات مثبت زیست محیطی در اقتصاد ملی نیز ارزش قابل توجهی داشته است.
انتهای پیام/*