مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا (ان.سی.اس.سی) روز چهارشنبه هشدار داد هکرهای روسی در حال توطئه برای حمله به زیرساختهای حیاتی کشورهای غربی هستند.
هشدار بریتانیا درباره احتمال حمله هکرهای روسی به زیرساختهای کشورهای غربی
30 فروردين 1402 ساعت 10:32
مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا (ان.سی.اس.سی) روز چهارشنبه هشدار داد هکرهای روسی در حال توطئه برای حمله به زیرساختهای حیاتی کشورهای غربی هستند.
به گزارش سرویس بین الملل ایصال نیوز، در ماههای گذشته «هکتیویستهای» همسو با روسیه به برخی از وبساتهای رسمی کشور آلمان حمله کردند. هرچند در این حملهها آسیب جدی به این وبسایتها وارد نشد اما توانست به طور موقت آنها را از دسترس خارج کند.
حالا مرکز ملی امنیت سایبری که بخشی از جی.سی.اچ.کیو، ستاد ارتباطات دولت بریتانیا است، گفته است برخی از این گروههای هکری فعالانه در حال پیدا کردن راهی برای آسیب زدن بیشتر به زیرساختهای حیاتی کشورهای غربی از جمله بریتانیا هستند.
در این هشدار که در یک کنفرانس دو روزه به میزبانی مرکز ملی امنیت سایبری و ستاد ارتباطات دولت بریتانیا در بلفاست منتشر شد آمده است:« این گروهها به دنبال فرصتی برای حمله به زیرساختها هستند و در صورتی که امنیت سیستمها به خوبی محافظت نشود از این فرصت برای حملات خود استفاده خواهند کرد.»
ان.سی.اس.سی همچنین گفته است اگرچه این گروهها انگیزههای ایدئولوژیک دارند و خود را با منافع دولتی روسیه همسو میدانند اما «تحت کنترل رسمی دولت نیست» و همین امر «باعث میشود آنها قابل پیشبینی نباشند».
یک حمله سایبری موفقیتآمیز به زیرساختهای حیاتی مانند شبکه انرژی یا تامین آب میتواند بسیار مخرب باشد و آسیب جدی به کشورها وارد کند.
مرکز ملی امنیت سایبری میگوید «بعید» است چنین حملاتی، که معمولاً به مهارتها و منابع بسیار بالایی برای انجام نیاز دارند، توسط گروههای هکری «بدون کمک خارجی» انجام شود.
در میان دهها سند فوق محرمانه اطلاعاتی ایالات متحده که در هفتههای اخیر به صورت آنلاین منتشر شد، یکی از آنها درباره یک گروه هکری طرفدار روسیه به نام «زاریا» که به شبکههای زیرساخت گاری کانادا نفوذ کرده است هشدار میداد.
بر اساس این سند «فوق محرمانه» که رونوشتی از آن توسط رویترز بررسی شد، این گروه به افسران افاسبی روسیه اسکرین شاتهایی ارائه داده بودند تا ثابت کند که آنها قادر به «افزایش فشار سوپاپ، غیرفعال کردن آلارمها و خاموش کردن اضطراری هستند».
رویترز به طور مستقل صحت این اسناد را تأیید نکرده است. تعدادی از کشورها صحت برخی از اسناد را زیر سوال برده اند، از جمله بریتانیا که گفته است «دقت آنها به طور جدی زیر سوال است».یو رو نیوز
انتهای پیام/*
کد مطلب: 31579