سخنگوی کاخ سفید با تأکید بر اینکه خرید و واردات نفت روسیه ممنوع است، واردات نفت از روسیه برای پر کردن ذخایر راهبردی آمریکا را رد کرد
آمریکا واردات نفت از روسیه برای پر کردن ذخایر راهبردی خود را رد کرد
15 آذر 1401 ساعت 8:40
سخنگوی کاخ سفید با تأکید بر اینکه خرید و واردات نفت روسیه ممنوع است، واردات نفت از روسیه برای پر کردن ذخایر راهبردی آمریکا را رد کرد
به گزارش ایصال نیوز، کارین ژان پی یر سخنگوی کاخ سفید عصر دوشنبه به وقت محلی خود این مطلب را در پاسخ به سوال خبرنگاری بیان کرد.
خبرنگار از او پرسید آیا دولت بایدن در حال بررسی خرید نفت روسیه برای تکمیل ذخایر راهبردی خود است؟ سخنگوی کاخ سفید پاسخ داد: نه، زیرا خرید و واردات نفت روسیه ممنوع شده است.
دولت آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که ذخایر راهبردی نفت خود را با نفت زیر ۷۰ دلار در هر بشکه تامین خواهد کرد.
همزمان آمریکا و متحدانش سقف قیمتی نفت روسیه را ۶۰ دلار در هر بشکه تعیین کردند.
بر اساس تصمیم جدید اتحادیه اروپا و گروه ۷ که از دوشنبه به اجرا درآمد، تانکرهای حامل نفت روسیه از بیمه دریایی محروم میشوند مگر آنکه نفت آنها زیر ۶۰ دلار در هر بشکه فروخته شود.
جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید ادعا کرد تعیین سقف قیمت نفت روسیه، تاثیر طولانی مدتی بر قیمت های جهانی نفت ندارد.
این در حالی است که دمیتری پسکوف سخنگوی کرملین روز دوشنبه اعلام کرد بهای نفت روسیه پس از تعیین سقف قیمت از سوی غرب تغییر می کند.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگاران در مورد آمادگی اروپا و جهان برای قیمت های بالاتر گفت: قیمت تغییر می کند. یک مساله روشن و غیرقابل انکار است و آن اینکه اتخاذ این تصمیمات، گامی به سوی بی ثبات کردن بازارهای انرژی جهانی است.
هفته گذشته اتحادیه اروپا در زمینه تعیین سقف قیمت برای نفت روسیه به ارزش بشکه ای ۶۰ دلار به توافق رسید که از روز جاری (دوشنبه) به اجرا گذاشته شد. این سقف قیمت هر دو ماه مورد تجدیدنظر و بازنگری قرار می گیرد تا ۵ درصد زیر شاخص آژانس بین المللی انرژی باقی بماند. کشورهای عضو گروه هفت و استرالیا نیز در مورد تعیین سقف قیمت ۶۰ دلاری برای نفت روسیه به توافق دست یافته اند.
سخنگوی کرملین در ادامه گفت که تحریم های ضد روسی بی تردید به کشورهای اروپایی اعمال کننده آن ضربه می زند.
پسکوف در مورد تاثیر تحریم ها بر روسیه افزود: بدیهی است که مشکلاتی خاص به دلیل تحریم ها به وجود می آید، اگرچه تاکنون حیاتی نبوده است.
جنگ اوکراین تنها سه ماه با یکساله شدن فاصله دارد. جنگی که در تاریخ ۲۴ فوریه (۵ اسفند) آغاز شد و همچنان با واکنشهای تحریمی اروپا به آن، تمام پیامدهای این تصمیم و نیز با حمایتهای تسلیحاتی از کییف ادامه دارد.
درحالی که آخرین بستههای تحریمی اتحادیه اروپا علیه مسکو، نفت و گاز را شامل شد و با واکنش روسیه کشورهای این اتحادیه را گرفتار بحران انرژی کرد، این کشورها همچنان تلاش میکنند با کاستن از درآمد نفتی، کرملین را از ادامه جنگ اوکراین منصرف کنند.
انتهای پیام/*
کد مطلب: 28688