به گزارش ایصال نیوز، مجید عرفانمنش روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آب فضای سبز اصفهان از محل آبهای سطحی، زیر سطحی و تصفیه مجدد پساب تامین می شود، افزود: شهرداری اصفهان اولین نهادی است که آب فاضلاب خریداری کرد و امروز هشت میلیون متر مکعب آب مورد استفاده از پساب فاضلاب تامین میشود.
وی ادامه داد: باوجود آنکه ۲۷ میلیون متر مکعب پروانه بهرهبرداری آب از آبهای زیر سطحی داریم تنها مجاز به بهرهبرداری از ۱۸ میلیون متر معکب آن هستیم.
عرفان منش گفت: به واسطه خشکسالی، درختان ضعیف شده اند و در مواجهه با آفات مقاومت کمتری دارند و به سرعت خشک میشوند و همین امر موجب میشود که مجبور شویم برخی درختان خشک را قطع کنیم.
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان افزود: از تمام روشهای علمی پذیرفته شده برای آبیاری از جمله روشهای تخت فشار، قطرهای، قطره چکان، لولههای ماکارونی استفاده میکنیم و در برخی خیابانها مانند خیابان عباسآباد به واسطه کهولت درختان و اینکه از گذشته از روش غرقابی، استفاده میشد، ناچار به استفاده از روش غرقابی هستیم و در مجموع در ۶۰ درصد عرصه آبیاری مدیریت شده داریم.
وی اظهار کرد: از مجموع وسعت ۶ هزار هکتار فضای سبز شهر اصفهان، چهار هزار هکتار در اختیار شهرداری اصفهان است و ۲ هزار هکتار در اختیار سایر ارگانها که البته پشتیبانی فنی آن به عهده شهرداری است.
عرفانمنش با اشاره به آلودگی هوا، آلودگی خاک و خشکسالی، خاطر نشان کرد: برخی درختان مانند چنار به واسطه آلودگی هوای ناشی از ریزگردها و آلودگی ناشی از شرکتها صنعتی خسارت مضاعف میبیند.
وی تصریح کرد: در گذشته ۶۰۰ هکتار چمن داشتیم که الان به ۴۰۰ هکتار کاهش یافته و با گونههای کفپوشهای کم مصرف جایگزین میشود.
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان اظهار کرد: یکی از چالشهای ما حفظ شبکه آبرسانی است که میلیاردها تومان هزینه شده است و الان دچار تخریب شده و مثلا برخی قسمتهای شبکه آبرسانی والفها یا حتی درختان سرقت میشود.
وی اضافه کرد: یکی از دیگر از معضلات فرهنگ و نگاه به فضای سبز و محیطزیست است و لازم است رسانهها در این بخش همکاری انجام دهند.
عرفانمنش ادامه داد: بر اساس قانون اگر کسی به درخت ضرر بزند از مجازات جریمه مالی تا ۶ ماه حبس در انتظار اوست و اگر کسی با فضای سبز تعارض منافع ندارد حق ندارد با خشک کردن درختان و ضرر به فضای سبز منافع خود را تامین کند. وی بیان کرد: شهرداری اصفهان در راستای حفظ درختان و محیطزیست با صرف بودجههای بالا، بیشاز یک هزار و ۴۰۰ اصله درخت در مسیر طرحهای عمرانی را جابجا کرد.
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان خاطر نشان کرد: برای رفع آلودگی برای هر نفر باید پنج هکتار فضای سبز ایجاد شود و برای رفع آلودگی برای همه ۲ میلیون شهروند اصفهانی باید بیش از ۱۰۰ میلیون هکتار فضای سبز دراین خطه ایجاد شود.
انتهای پیام/*