کاهش شدید شنوایی و بوجود آمدن ناشنوایی در یک گوش، هر دو علائم رایج سکته گوش بشمار میروند. دراین نوع سکته در عرض سه روز، بیماران ناگهان بخشی یا تمام توانایی شنوایی خود را از دست میدهند. در ابتدا ممکن است دچار سرگیجه (vertigo)، وزوز گوش(tinnitus) و گوش درد شوند.
در این حالت بسیاری از افراد علائم را جدی نمیگیرند. زیرا تصور میکنند که این مشکل فقط به دلیل انسداد گوش به دلایلی مانند وجود جرم گوش(ear wax) باشد. سکته گوش تنها در افراد مسن اتفاق نمیافتد؛ بلکه افراد در هر رنج سنی در ابتلا به این بیماری شانس برابری دارند. محققان و پزشکان، عفونتهای ویروسی را علت اصلی این اختلال شنوایی(hearing loss)، میدانند.
برخی از سایر موارد که باعث صدمه به ساختار درونی گوش می شوند و شنوایی را در معرض خطر قرار می دهند به شرح زیر است : ضربه ناگهانی به گوش، ضعف یا اختلال در سیستم ایمنی بدن، شکسته شدن دیوار صوتیآمصرف برخی داروهای اشتباه مثل آمینوگلیکوزیدها(Aminoglycosides)،عوامل هرمونی، ویروسهایی مثل اورین، بیماریهای خود ایمنی مانند سندروم گوگان (Gugan Syndrome) وجود داشتن تومور در عصب شنوایی، بیماری در گوش داخلی.
علائم سکته گوش چیست: سرگیجه، سر درد، کاهش ناگهانی شنوایی گوش درد، حالت تهوع، وزوز گوش، سنگین شدن گوش
نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که هنگام بروز و مشاهده هر کدام از این علائم هر چه زودتر به پزشک مراجعه کنید تا از عواقب ناهنجار آن جلوگیری شود.
انتهای پیام/*