سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی بیشترین پروندهها را مربوط به حوزه کالا و خدمات دانست و عنوان کرد: بیشترین ارزش ریالی تخلف مربوط به حوزه قاچاق است که مقایسه تعداد پروندههای قاچاق و میزان ارزش ریالی نشان دهنده برخورد با قاچاقچیان در سطح کلان است.
سخنگوی تعزیرات خبر داد
۷ هزار میلیارد ریال جریمه تعزیراتی متخلفان از آغاز سال تاکنون ثبت شده است
متخلفان در ۸۳ روز نخست سال جاری به ۷ هزار میلیارد (تریلیون) و ۷۰۳ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدهاند
ایسنا , 22 خرداد 1398 ساعت 13:21
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی بیشترین پروندهها را مربوط به حوزه کالا و خدمات دانست و عنوان کرد: بیشترین ارزش ریالی تخلف مربوط به حوزه قاچاق است که مقایسه تعداد پروندههای قاچاق و میزان ارزش ریالی نشان دهنده برخورد با قاچاقچیان در سطح کلان است.
به گزارش ایصال نیوز، سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: متخلفان در ۸۳ روز نخست سال جاری به ۷ هزار میلیارد (تریلیون) و ۷۰۳ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدهاند. سید یاسر رایگانی صبح امروز (چهارشنبه) در نشست خبری خود در محل سازمان تعزیرات حکومتی در رابطه با آمار کلی این سازمان در ۸۳ روز نخست سال جاری (تا ۲۱ خردادماه) اظهار کرد: در این مدت ۱۲۰ هزار و ۶۴۱ پرونده وارده به تعزیرات داشتهایم و ۱۰۷ هزار و ۸۲ پرونده مختومه شده است که کل پروندههای مانده سازمان ۵۶۴۵۵ فقره است. متخلفان در این ۸۳ روز به ۷ هزار میلیارد (توریلیون) و ۷۰۳ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدهاند. سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی بیشترین پروندهها را مربوط به حوزه کالا و خدمات دانست و عنوان کرد: بیشترین ارزش ریالی تخلف مربوط به حوزه قاچاق است که مقایسه تعداد پروندههای قاچاق و میزان ارزش ریالی نشان دهنده برخورد با قاچاقچیان در سطح کلان است.
وی با اشاره به طرح ضیافت ماه مبارک رمضان، بیان کرد: ۳۵۰۲ تیم گشت مشترک تعداد ۱۶ هزار و ۴۷۲ مورد بازرسی انجام دادهاند و در این بازرسیها ۵۸۲۲ واحد دارای تخلف، ۵۸۲۴ واحد بدون تخلف، ۴۸۲۶ واحد تذکر گرفتند و برای ۶۳۶۳ متخلف پرونده تشکیل شده و متخلفان جمعاً به پرداخت ۱۹۶ میلیارد و ۴۹۴ میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شدهاند.
رایگانی در رابطه با آمار کلی پروندههای مربوط به خودروها، تصریح کرد: رئیس سازمان حمایت در رابطه با سه، چهار خودروساز ورود داشتند که در مورد گروه خودروسازی بهمن، خودرو بستر ۱۵۰ دستگاه تعهد تحویل مانده بود که با ورود تعزیرات به قیمت مصوب سازمان حمایت یعنی ۱۰۳ میلیون تومان تحویل مشتری شده است. در مورد خودروی هاوال ۱۰۰ دستگاه مانده را پیگیری کردیم و به قیمت مصوب سازمان حمایت تحویل مشتری شد و ۱۴۰۰ خودرو تعهد دیگر باقی مانده که از طریق پلیس راهور و سایر دستگاهها پیگیر هستیم تا کارهای تحویل آن انجام شود. آخرین اطلاعات قطعه خودرو از گمرک استعلام گرفته شده و از پلیس راهور تعدادی پلاک برای این خودروها صادر شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی همچنین در رابطه با شرکت سایپا و تعهد تحویل خودرو سیترون (C3) 2000 دستگاه تعهد داشتند که ۱۳۰۰ مورد را تحویل دادند. ۷۰۰ شاکی از سازمان حمایت به سازمان تعزیرات ارجاع شده بودند که برای ۷۰۰ دستگاه باقی مانده مهلت یک ماهه برای تحویل داده شده است. قول میدهیم روند تحویل را پیگیری خواهیم کرد تا ۷۰۰ شاکی خودروهای ثبت نامی خود را تحویل بگیرند. وی در رابطه با کرمان خودرو نیز گفت: این شرکت خودرو سازی به ۴۵ دستگاه تعهد تحویل داشتند که پیگیری کردیم و تحویل شد و در حال حاضر ۴۰ نفر جدیداً به دلیل عدم تعهدات مراجعه کردند که در حال پیگیری این موارد جدید هستیم. پروندهای با ۱۷۰۰ شاکی از شرکت هُوو داشتیم که بعد از مدتها با جلساتی که برگزار شد همه خودروها تحویل شده و فقط ۳۰ خودرو باقی مانده است. سیاست ما حمایت از تولید است و دوست نداریم واحدهای تولید کننده جریمه شوند. ایران خودرو و سایپا هم در حال انجام تعهدات و تحویل خودروها هستند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی بیان کرد: با شرکت رامک خودرو توافق خوبی صورت گرفته است و یک هزار خودرو در گمرک دارند که بخش تشریفات آن بر عهده ما نیست. در مورد شرکت ایران خودرو دیزل پرونده سنگینی وجود داشت و حسابها مسدود و اموال توقیف شده بود که توافق کردیم به شرط عمل به تعهدات حسابها رفع مسدودیت و اموال رفع توقیف شوند. ۱۲ هزار پرونده خودرو را مختومه کرده کردیم و این آمار پرافتخاری است و در یک سال رضایت ۱۲ هزار شاکی را جلب کردیم.
انتهای پیام/*
کد مطلب: 2250