علی القاصیمهر در بازدید امروز خود از کارخانه پترو پلیمر رنگین کمان در شهرک صنعتی شمس آباد در جریان مشکلات و مسائل این کارخانه قرار گرفت و ضمن ارائه راهکارها دستوراتی برای تسریع در روند تولید این کارخانه صادر کرد.
در حاشیه بازدید از کارخانه پترو پلیمر رنگین کمان
رئیس کل دادگستری استان تهران: مشکلات ۴۰۰ واحد تولیدی تحت نظارت اداره تصفیه و ورشکستگی مرتفع میشود
حمایت قضایی از واحدهای تولیدی، از سیاستهای قوه قضائیه است
1 اسفند 1400 ساعت 16:01
علی القاصیمهر در بازدید امروز خود از کارخانه پترو پلیمر رنگین کمان در شهرک صنعتی شمس آباد در جریان مشکلات و مسائل این کارخانه قرار گرفت و ضمن ارائه راهکارها دستوراتی برای تسریع در روند تولید این کارخانه صادر کرد.
به گزارش ایصال نیوز از مرکز رسانه قوه قضائیه، رئیس کل دادگستری استان تهران در حاشیه این بازدید گفت: با پیگیریهای صورت گرفته در مجموعه دادگستری استان تهران و اداره تصفیه و ورشکستگی، این کارخانه با ظرفیت کامل به بهره برداری رسیده است.
وی در ادامه با اشاره به مشکلاتی که منجر به توقف تولید کارخانه پترو پلیمر رنگین کمان شده بود، تاکید کرد: بانک ملی این کارخانه را به علت عدم توانایی در بازپرداخت مطالبات بانکی تصاحب کرده بود.
القاصی مهر ادامه داد: بعد از اعلام ورشکستگی توسط این مجموعه در سال ۹۵، اداره تصفیه و ورشکستگی استان تهران اقدامات خود را برای مرتفع کردن مشکلات این کارخانه ترتیب داد و در دادگستری تهران تمام اقدامات لازم صورت گرفت تا موانع تولید این کارخانه یکی پس از دیگری برطرف شود که در اولین اقدام از بانک خلع ید و مشکلات دستگاههای خدمات رسان از جمله تامین اجتماعی و برق مرتفع شد.
رئیس کل دادگستری استان تهران، افزود: با اقدامات صورت گرفته توسط دادگستری استان تهران و تلاشهای مجموعه پلیمر رنگین کمان موانع ایجاد شده برای تولید برطرف شد و با اقدامات صورت گرفته زمینه بازگشت به تولید این کارخانه فراهم شد.
وی افزود: در حال حاضر این کارخانه که تولیدات مهمی دارد و برخی از تولیدات آن به کشورهای دیگر هم صادر میشود با ظرفیت ۷۰ نفر در شبانه روز در حال فعالیت است و بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته توان جذب ۱۵۰ نیروی دیگر را نیز دارد.
رئیس دادگستری تهران در خصوص تصفیه طلب برخی از طلبکاران از این واحد تولیدی، گفت: در دادگستری تهران برای این طلبکاران در راستای مرتفع شدن مشکلاتشان پرونده تشکیل شده است تا با بررسی و رسیدگی سریعتر اقدامات لازم در جهت وصول مطالبات آنان صورت گیرد.
رئیس کل دادگستری تهران افزود: در حال حاضر و بر اساس آمارها ۴۰۰ کارخانه و واحد تولیدی تحت نظارت اداره تصفیه و ورشکستگی قرار دارند که وضعیت آنها را تحت بررسی قرار داده ایم و امیدواریم مشکلات این ۴۰۰ کارخانه مانند کارخانه پلیمر رنگین کمان مرتفع شود.
علی القاصی مهر تاکید کرد: حمایت قضایی از واحدهای تولیدی یکی از سیاستها و دستورات مهم رئیس قوه قضاییه از صنعتگران و تولیدگران است. اداره تصفیه و ورشکستگی تمام توان و ظرفیت خود را بر این موضوع متمرکز کرده تا با برداشتن موانع تولید زمینه های اشتغال را فراهم کند.
انتهای پیام/*
کد مطلب: 21732