کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

ماده غذایی که خطر لخته شدن خون را ۲۰ برابر افزایش می دهد

اسپوتنیک , 9 آبان 1400 ساعت 15:27

چند ماده غذایی وجود دارند که به خاطر ویتامین کا درونشان، خطر لخته شدن خون را ۲۰ برابر افزایش می دهد.


پزشک متخصص سیستم ایمنی آندری پرودوس ، محصولاتی را نام برد که خطر لخته خون را افزایش می دهند.

این پزشک خاطر نشان کرد که احتمال لخته شدن خون در افزاد مسن مبتلا به واریس، سبک زندگی کم تحرک و مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بیشتر است. افراد در این گروه های پرخطر باید از خوردن غذاهای حاوی ویتامین کا پرهیز کنند که خطر لخته شدن خون را افزایش می دهد.

وی افزود: « سه ماده غذایی با بیشترین میزان ویتامین کا یعنی جعفری، اسفناج و ریحان هستند. علاوه بر این جعفری قهرمان مطلق محسوب می شود: در ۱۰۰ گرم جعفری ۲۰ دوز روزانه ویتامین کا وجود دارد. در ریحان و اسفناج هفت دوز و شش دوز روزانه ویتامین کا است.»

انتهای پیام/*


کد مطلب: 19526

آدرس مطلب :
https://www.isalnews.ir/fa/news/19526/ماده-غذایی-خطر-لخته-شدن-خون-۲۰-برابر-افزایش-می-دهد

ایصال نیوز
  https://www.isalnews.ir