به گفته کارشناسان، ظروف یکبار مصرف پلاستیکی عاملی موثر در آلودگی محیط زیست محسوب می شود. زمان برگشت ظروف پلاستیکی یکبار مصرف به طبیعت 300 تا 500 سال به طول می انجامد و باید تلاش شود تا ظروف یک بار مصرف پلاستیکی بر پایه پلیمر جایشان را به ظروف یک بار مصرف بر پایه گیاهی بدهند، در غیر این صورت خسارات ناشی از ظروف پلاستیکی پلیمری بر طبیعت، محیط زیست و انسان جبران ناپذیر خواهد بود.
به گزارش ایصال نیوز به نقل از ایسنا، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طی بخشنامهای به رؤسای دانشگاهها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارکهای علم و فناوری، در راستای حفظ محیط زیست و کاهش آلایندههای زیستمحیطی و نظر به توجه ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به موضوع مدیریت سبز، بر ضرورت حذف تدریجی ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در دانشگاهها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی تأکید کرد.
دکتر محمدتقی نظرپور در این خصوص اظهار داشت: با توجه به سیاستهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دومین جلسه شورای مدیریت سبز ستاد مصوب گردید، کلیه دانشگاهها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارکهای علم و فناوری با فرهنگسازی و برنامهریزی مناسب برای کاهش و حذف تدریجی تمامی ظروف پلاستیکی و بطریهای آب آشامیدنی در کلیه ساختمانها اعم از غذاخوریها، خوابگاههای دانشجویی، کوی اساتید، مهمانسراها و… اقدام نمایند.
وی افزود: در این بخشنامه ضمن قدردانی از دانشگاههایی که تاکنون اقدامهای مناسبی در این مسیر انجام دادهاند از سایر دانشگاهها درخواست شده است تا با استفاده از روشهای جایگزین سازگار با محیط زیست ضمن رعایت استانداردهای بهداشتی لازم در این حرکت سهیم باشند.
انتهای پیام/*