به گزارش ایصال نیوز، چین برای تسریع در روند واکسیناسیون عمومی، همه منابع و امکانات دولتی خود را بسیج کرده است. بر این اساس، با فرض آنکه هر فرد نیاز به دو دز واکسن برای ایمنی در مقابل ویروس کرونا دارد، با این مقدار دز تزریق شده کافی است تا دستکم ۶۵ درصد از جمعیت ۱ میلیارد و ۳۹۸ میلیون نفری چین در مقابل کرونا واکسینه شده باشند.
گزارشهای دریافت شده از سوی رویترز همچنین لوموند فرانسه نیز حاکی از آن است که در سرزمین اصلی چین، روزانه دستکم ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار دز واکسن کرونا (سینوفارم، سیننواک، کانسینو) تزریق میشود.
به این ترتیب با حفظ همین سرعت واکسیناسیون، تا ۱۸ روز آینده ۱۰ درصد دیگر از جمعیت این کشور در مقابل ویروس کرونا واکسینه خواهند شد.
شائو یمینگ، اپیدمیولوژیست مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در پکن معتقد است از آنجا که واکسنهای این کشور بطور صد در صد بدن را در مقابل ویروس کرونا محافظت نمیکنند، ضروری است هرچه سریعتر ۸۰ درصد جمعیت چین در مقابل کرونا واکسینه شوند.
پس از چین، در جدول جهانی واکسیناسیون عمومی، کشور هند قرار دارد که تا کنون توانسته است بیش از ۵۲۴ میلیون دز واکسن کرونا را تزریق کند.
ایالات متحده آمریکا نیز با تزریق ۳۵۴ میلیون دز در جایگاه سوم قرار دارد.
* صادرات واکسنهای کرونا
چین مدعی است که علاوه بر موفقیت در واکسیناسیون عمومی در داخل کشور، در زمینه صادرات گسترده واکسنهای خود نیز در جهان پیشتاز بوده است.
این کشور اعلام کرد که تا ماه مه سال جاری میلادی ۲۵۲ میلیون دز از انواع واکسنهای کرونای تولیدی خود را صادر کرده که معادل ۴۲ درصد از کل تولیدات واکسن در داخل این کشور است.
بنا بر گزارش گلوبال تایمز، در همین مدت، اتحادیه اروپا ۱۱۱ میلیون دز واکسن (معادل ۱۱ درصد از تولید خود) و روسیه ۶۹ میلیون دز واکسن (معادل ۳۵ درصد از واکسنهای تولیدی خود) را صادر کرده است.
در این مدت ۳۳۰ میلیون دز واکسن کرونا نیز در داخل ایالات متحده تزریق شده که معادل ۹۹ درصد از کل تولیدات واکسن در این کشور بوده است.
گفتنی است؛ چین اعلام کرد که تا پایان سال جاری ۲ میلیارد دوز واکسن کرونا به کشورهای جهان عرضه میکند. این کشور در حال حاضر بزرگترین صادرکننده واکسن علیه بیماری همهگیر «کووید ۱۹» در جهان است.
انتهای پیام/*