در حالی شورای نظارت در مصوبه خود تعطیلی و تعلیق برنامههای صداوسیما را از اختیارات سیاستی و اجرایی مدیران ارشد سازمان دانسته که بنظر می رسد براساس مفاد بند دوم ماده 3 قانون مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوب 1370.7.11 (وظایف شورای نظارت بر صداوسیما)باید در ابتدا موضوع تعطیلی برنامه نود میبایست قبل از اجرا به اطلاع شورای نظارت میرسید(که نرسید!)، ثانیا شورای نظارت میتواند نسبت به موضوع تعطیلی نود، به سازمان نظر اصلاحی دهد.
به گزارش ایصال نیوز به نقل از ایرنا، شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما در جلسه 460 که عصر امروز (16 اردیبهشت) برگزار شد، اعلام کرد تعطیلی و تعلیق برنامه ها جزو اختیارات صدا و سیما است.
شورای نظارت بر سازمان صداوسیما در جلسه 460 امروز دوشنبه مورخ 16 اردیبهشت 98 درباره بررسی مسائل مربوط به برنامه ورزشی نود و مشکلات اسپانسرینگ مسابقه تلویزیونی برنده باش و مبحث ارزش های افزوده با کدهای ستاره و مربع با حضور معاونین سیما و اداری و مالی و منابع انسانی و مدیران مربوطه سازمان صداوسیما تصمیم گیری کرد.
طبق اعلام این شورا؛ تعطیلی یا تعلیق هر یک از برنامههای صداوسیما از اختیارات سیاستی و اجرایی مدیران ارشد سازمان است. در جلسه این شورا تاکید شده است؛ شایسته است درمورد برنامههای پرمخاطب رعایت اصول و ضوابط اطلاع رسانی مناسب و فرآیند اقناع افکار عمومی صورت گیرد.
همچنین در این جلسه عنوان شده که بهتر است سازمان صداوسیما ضمن مدیریت صحیح سرمایههای انسانی خود و استفاده مطلوب از تهیه کنندگان و مجریان باسابقه، زمینه حضور استعدادهایِ نو و جوان را هم فراهم آورد.
در این جلسه با اشاره به تهیه و تولید برنامههای مشارکتی با ارزش افزوده گفته شد که سازمان صداوسیما سعی کند در جذب منابع مالی برای برنامههای خود بر دو اصل شفافیت و پایدار بودن تأکید بیشتری داشته باشد و متناسب با درآمدهای واقعی نسبت به تولید برنامههای مختلف تعهد ایجاد کند.
در حالی شورای نظارت در مصوبه خود تعطیلی و تعلیق برنامههای صداوسیما را از اختیارات سیاستی و اجرایی مدیران ارشد سازمان دانسته که براساس بند دوم ماده 3 قانون مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوب 1370.7.11 یکی از وظایف شورای نظارت بر صداوسیما به شرح زیر آمده است که نظارت بر سیاست های اجرایی که در نظر است در سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به مرحله اجراء دربیاید و اعلام نظر اصلاحیشورا به رییس سازمان داده شود.
بدین ترتیب در ابتدا موضوع تعطیلی نود میبایست قبل از اجرا به اطلاع شورای نظارت میرسید (که نرسید!)، ثانیا شورای نظارت میتواند نسبت به موضوع تعطیلی نود، به سازمان نظر اصلاحی دهد.
انتهای پیام /*